Manažérku Kim Kardashian našli zavraždenú v kufri

pridal NoName 30.12.2021 o 21:50
Manažérku Kim Kardashian našli zavraždenú v kufri


Fajn, hneď na začiatok si dáme nemiestny vtip, ktorý napadol snáď každého čitateľa Pikošiek.

Tak toto už Kanye West (44) skutočne prehnal!!! Reper očividne pre pozornosť Kim (41) urobí čokoľvek. Jednoducho ide aj cez mŕtvoly…a to doslova.

No teraz trošku vážnejšie (Hoci aj teórii o posadnutom Westovi verím. Karči si totiž ten dom hneď vedľa nej tiež nekupoval z dôvodu, že bol práve v akcii. Práve naopak, veď zaň zaplatil nad požadovanú cenu predajcu. Kto o tom nečítal, nech klikne SEM!!!).

Kim Kardashian postihla smutná a najmä desivá správa. Jej biznisovú manažérku našli mŕtvu v kufri jej auta. Angela „Angie“ Kukawasi zmizla 22. decembra, keď ju jej blízki nahlásili polícii ako nezvestnú. Podľa mnohých informácii sa ju podarilo nájsť už o pár hodín neskôr, avšak bez známok života. Angie našli hneď na druhý deň zavraždenú v kufri svojho auta.

Podľa predbežných informácii za smrť manažérky môže jej priateľ Jason Barker (50), ktorého polícia zatiaľ len obvinila. Toho muži zákona 29. decembra umiestnili do väznice Van Nuys, kde zostane počas celého vyšetrovania.

Detektívi zatiaľ hovoria o tom, že k vražde došlo v spoločnej domácnosti v časti Sherman Oaks, odkiaľ mŕtve telo svojej priateľky Barker vyniesol a naložil do kufra auta. Vozidlo potom odšoféroval do mesta Simi Valley, kde ho nechal zaparkované na kraji ulice. (Fakt inak nepochopím toto zmýšľanie. Čo si myslel, že to auto niekto ukradne aj s telom?)

Kardashian-Jenner rodina, pre ktorú Kukawasi pracovala, sa už vyjadrila. Slová sekty zneli takto:

Angela bola naozaj najlepšia. Starala sa o každého z nás a podarili sa jej dosiahnuť veci, ktoré boli nemožné. Bude nám veľmi chýbať a jej rodine posielame najúprimnejšiu sústrasť v týchto ťažkých časoch.

Ak niekto nájde, ako tá Angela vyzerala, je poloboh.

 

Tu Vám dám približne aspoň aktuálnu podobizeň našich celebrít, ktoré teraz pravdepodobne držia smútok.

Manažérku Kim Kardashian našli zavraždenú v kufri

Manažérku Kim Kardashian našli zavraždenú v kufri

 

A možno im to je jedno, veď o biznis sa im postará mama Kris (66)

Manažérku Kim Kardashian našli zavraždenú v kufri

 

Angie bola inak manažérkou aj Nicki Minaj (39). Tá sa takto vyjadrila:

Manažérku Kim Kardashian našli zavraždenú v kufri

 

Zdroje: Independent.co.uk







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk