Celebritné škandály za rok 2021

pridal NoName 31.12.2021 o 9:36
Celebritné škandály za rok 2021


1. Chrissy Teigen (36)

Modelka bola (nie 1-krát) obvinená zo šikanovania (najmä Courtney Stodden (27)). Teigen vinu nepoprela, verejne sa za svoje správanie aj ospravedlnila… predtým sa však odohrávala dráma, ktorá obsahovala urážky, či správy o smrti. Kto nepostrehol, môže kliknúť SEM a dočíta sa o celej kauze.

Celebritné škandály za rok 2021

 

2. Kylie Jenner (24)

Mladá už čoskoro dvojnásobná mamina sa dočkala hejtu po tom, čo sa chcela hrať na chrumkavú a byť viac podobná svojej dcére Stormi (3). Kylie si “fanúšikov” pohnevala kvôli zmene pleti na fotkách. Mnohým sa nepáčilo, že na niektorých fotkách mala pleť upravenú o tmavší odtieň ako normálne a obvinili ju z blackfishingu. Podobne ako Arianu Grande (28). Tá však prešla na iný level a z blackfishingu presedlala na asianfishing. (Keď chceš vedieť viac, klikaj SEM.)

 

Kylie a blackfishing

Celebritné škandály za rok 2021

 

Ariana, blackface a asianfishing

Celebritné škandály za rok 2021

3. Lil Nas X (22)

Za problém považovali ľudia vynovené Nike tenisky speváka Lil Nas X a umeleckého kolektívu MSCHF, ktoré vyrobili. Mnohým sa nepáčila myšlienka Satanových topánok, ktoré niesli motív bronzového pentagramu, obráteného kríža a kvapku skutočnej ľudskej krvi. A hoci sa od výroby a predaja týchto tenisiek verejne dištancovala aj spoločnosť Nike, čuduj sa svetu, všetky kusy sa vypredali do jednej minúty.

Celebritné škandály za rok 2021

 

Inak to je aj ten tehotný raper, o ktorom sme písali TU!!!

Celebritné škandály za rok 2021

 

4. Nicki Minaj (39)

Vakcinácia rozdeľuje ľudí. A tak to bolo aj s fanúšikmi, keď sa na túto tému vyjadrila Nicki. Tá však tvrdila skutočne bizarnú vec. Minaj počas jedného livestreamu na Instagrame povedala, že kamarátovi jej bratranca napuchli po vakcinácii semenníky a stal sa impotentným. Viacerí ju preto ihneď začali kritizovať a odcudzovať. Vraj svojimi vyjadreniami len podporuje strach z očkovania.

Kvôli vakcinácii sa raperka nezúčastnila ani Met Gala 2021, keďže vstup bol povolený len očkovaným osobám. Písali sme o tom TU.

Celebritné škandály za rok 2021

5. Alec Baldwin (63)

Tragickou udalosťou bolo Baldwinovo neúmyselné postrelenie členky štábu Halyny Hutchins (42) pri natáčaní filmu Rust. Pri paľbe zo zbrane zasiahol ostrými nábojmi režiséra a kameramanku, ktorá podľahla svojim zraneniam. Prípad sa stále prešetruje.

 

O celom prípade sme písali TU.

Celebritné škandály za rok 2021

 

6. Piers Morgan (56)

Medzi škandály musíme zaradiť aj kauzu okolo tohto britského žurnalistu. Ten sa negatívne vyjadril na kontroverzný a šokujúci rozhovor princa Harry (37) a Meghan Markle (40) s Oprah Winfrey (67). Piers poznamenal, že vojvodkyni neverí ani slovo. Ďalej dodal, že by jej neveril, ani keby mu čítala správy o počasí. Vraj je podľa neho vypočítavá klamárka, ktorá túži po pozornosti a sláve. Keď sa po týchto slovách odmietol pani herečke verejne ospravedlniť, prišiel o prácu v televízii.

A o úprimnom Piersovi sa zas dočítaš, keď KLIKNEŠ SEM!!!

 

“Kamoši”

Celebritné škandály za rok 2021

 

7. Princ Harry (37) a Meghan Markle (40)

Keď sme to už načrtli, nemôžeme to sem nezaradiť. Je totiž pravda, že rozhovor týchto príživníkov nepostavil na nohy len kráľovskú rodinu. V interview zaznelo niekoľko vyhlásení vrátane obvinenia z rasistických urážok na ich syna, priznanie z pocitu stratenosti a uväznenia v kráľovskom prostredí, ale aj mimoriadne závažné tvrdenie, že si Markle chcela v jednom momente siahnuť na život. Všetci sme to čítali, video videli, ale keby náhodou… pripomenúť si to môžete TU.

 

Šikanovaná časť šľachty

Celebritné škandály za rok 2021

8. Sia (45)

Speváčka si zgustla vlnu hejtu kvôli vlastnému filmu Music. Film zachytáva príbeh rovnomenne nazvanej hlavnej postavy, ktorá je autista. A o to ide. Akoby povedal náš Števko AU-TI-STA… Pre mnohých bol veľkým problémom fakt, že postavu nehrala skutočne postihnutá osoba. Mnohí film (ktorý bol mimochodom nominovaný na Zlatý glóbus za najlepšiu hudobnú komédiu) kritizovali pre skreslené vyobrazenie autistickej osoby. Plus ju obviňujú z groomingu.

 

Písali sme o tom TU.

Celebritné škandály za rok 2021

 

9. David Dobrik (25)

Jedného z jej dnes už bývalých členov Durteho Doma, vlastným menom Dominykas Zeglaitis (26), nedávno obvinila zo znásilnenia istá žena vystupujúca pod pseudonymom Hannah. Čin sa podľa nej stal v noc, kedy nakrúcali vlog pre Dobrikov kanál.

Žena uviedla, že jej člen The Vlog Squadu „dal alkohol, po ktorom bola mimo a bola príliš opitá na to, aby súhlasila so sexom“.

Okrem toho tento rok David čelil obvineniu zo šikany. Vraj si mal podľa viacerých robiť posmech z Nicka Keswaniho (23), ktorý trpí dwarfizmom. Ten tvrdí, že Dobrik ho zásoboval stále nepretržitými urážkami.

 

O sexuálnom škandále sme písali TU.

Celebritné škandály za rok 2021

 

10. Travis Scott (30)

Na festivale Astroworld v americkom meste Houston došlo v novembri k tragédii, počas ktorej zahynulo najmenej 10 ľudí a mnohí ďalší utrpeli zranenia.

Už predtým bol raper známy burcovaním davu, čo neraz spôsobilo paniku a tlačenicu. Tentoraz to však dopadlo tragicky.

 

Keď si chceš o tom prečítať, klikni SEM.

Celebritné škandály za rok 2021

 

Ktorý škandál alebo udalosť najviac zaujala v roku 2021 vás? Napíšte nám do komentárov. A všetkým prajeme veselého Silvestera.

 

Zdroje: Pikošky.sk







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk