Na prdoch v plechovke zarobila 35-tisíc libier

pridal NoName 6.1.2022 o 14:26
Na prdoch v plechovke zarobila 35-tisíc libier


Ďalší dôvod, prečo nás nikdy mimozemšťania nenavštívia. A taktiež ďalší príklad toho, kedy hlúpy človek mal šťastie a zarobil na ešte väčších hlupákoch. Aby ste pochopili, týka sa to ďalšej vypatlanej “celebritky” z televízie. Stephanie Matto (31), ktorú ľudia poznajú z realityshow, vymyslela nechutný, no o to viac fungujúci biznis. Rozhodla sa predávať vlastné prdy v plechovke. A že na tom zarobila dosť prachov asi nemusím písať. Máte to predsa nadpise a taktiež už dobre poznáte toto choré ľudstvo. Jedno však hviezdička nedomyslela… k tomu však neskôr.

Po prdoch v plechovke bol fakt veľký záujem. Ako Stephanie sama priznala, jej produkt si tak moc úchyláci obľúbili, že bola nútená naplniť 50 plechoviek týždenne. Vraj jej tento biznis len za 7 dní zarobil okolo 750 libier… (Ak teda trpíte plynatosťou, ihneď zakladajte e-shop.)

A keďže bola hviezdička hladná po peniazoch, prijímala každú jednu objednávku, hoci ich bolo už naozaj moc. Na podvodné cestičky však nezišla a zachovala si tvár čestnej podnikateľky… keď už nie hrdosť a úctu. Matto nepozastavila biznis, len jednoducho zmenila stravu. Viete ako… aby mohla viac prdieť, plniť zákazky a zarobiť peniažky. No a to sa jej stalo napokon osudným. O pár dní musela ísť do nemocnice kvôli bolestiam na hrudníku. Stephanie si vraj najprv myslela, že ide o infarkt:

Verila som, že ide o mŕtvicu a sú toto moje posledné chvíle. Bála som sa, že umriem, ” priznala pani s nonstop otvorenou riťkou.

Po tom ale, čo podstúpila sériu testov, ktoré zahŕňali krvný obraz a EKG, jej lekári povedali, že bolesť, ktorú cítila, bola spôsobená jej stravou. Celebritka totiž konzumovala potraviny, ktoré ju len nafukovali.

Pamätám si, že v priebehu jedného dňa som mala asi tri proteínové kokteily a veľkú misku čiernej fazuľovej polievky, " povedala Matto. Tá vraj najprv začala pociťovať tlak v žalúdku. Neskôr sa však presunul vyššie a preto mala pocit, že má infarkt.

Po tejto komplikácii Stephanie ihneď ukončila svoj biznis s prdmi v plechovke. Čiže… ako som už spomínala, plynatosť je v dnešnej dobe vzácna, najmä, keď je takáto diera na trhu. Zarobte na sprostých ľuďoch.

 

Ľudstvo ide naozaj do sračiek

Na prdoch v plechovke zarobila 35-tisíc libier

 

Rodičia musia byť pyšní

Na prdoch v plechovke zarobila 35-tisíc libier

Za 15 dolárov mohol byť jej prd len tvoj

Na prdoch v plechovke zarobila 35-tisíc libier

 

No nekúp to

Na prdoch v plechovke zarobila 35-tisíc libier

 

Aby ste vedeli, z tejto “riťky” ich vypúšťala

Na prdoch v plechovke zarobila 35-tisíc libier

 

Tento štýl biznisu je teda asi naozaj veľmi rizikový. Pamätáte si ešte problém, ktorý mala Gwyneth Paltrow s vaginálnymi sviečkami ak nie, tak klikni TU!

 

Zdroje: Mirror.co.uk







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk