Kto je jej skutočný otec?

pridal NoName 11.1.2022 o 20:40
Kto je jej skutočný otec?


Každý, kto nie je slepý vidí, že Khloé Kardashian (37) je úplne iná ako jej sestry. Nechcem ju uraziť, média to urobili už za mňa (už odmala ju označovali za tú najškaredšiu sestru klanu), je ale pravda, že sexepílu moc nepobrala…

Khloé všetci naokolo šikanujú za neatraktívny výzor už dlhé roky. To sa, žiaľ, podpísalo aj na jej sebavedomí a psychike. Neustále porovnávanie so sestrami a divné označovanie ju zničilo natoľko, že dnes nedokáže pridať svoju fotku bez toho, aby ju neupravil profesinálny grafik v photoshope a nedrbol na ňu aspoň 5 filtrov. A najviac smutné na tom je to, že sebavedomie nenabudla ani po tom, čo podstúpila desiatky plastík. Kardashianka je z toho tlaku okolia proste tak v riti, že ešte aj svoju trojročnú dcéru necháva “fotošopovať”. Stále si príde nedostatočne pekná. A nech sa tu nájde akýkoľvek slniečkár, fakt je, že Khloé vizuálne na sestry, bohužiaľ, nemá. Tie sú síce tiež celé dorezané od chirurgov, no dievčatá sa nepodobali ani pred plastikami. Khloé jednoducho stále vytŕčala. A to doslova. Výšku má inú o viac ako 20 cm ako jej sestry, ktoré majú mať rovnakých oboch rodičov. O postave, či črtách ani nehovorím. A keďže ľudia nie sú slepí, vznikli konšpiračné teórie o tom, kto je jej skutočný otec. Robert Kardashian to totiž určite nebude.

Ťažké je mať mamu rajdu. Svoje o tom dobre vie aj Khloé. Že Kris Jenner (66) nie je žiadna svätica, to už vieme. Tá pre slávu a pozornosť urobí naozaj čokoľvek. A že v súkromnom živote tiež nie je úplne nevinná, priznala sama. Hlava rodiny už dávnejšie otvorene povedala, že počas manželstva s nebohým Robertom mala s niekým divoký románik. No a tu je pôvod klebiet, ktoré hovoria o tom, že práve počas tejto nevery mala vzniknúť Khloé. Tá je podľa mnohých nemanželské decko, ktoré len chudák Robko prijal za svoje.

Nastáva však otázka, kto je teda skutočný otec Khloé…

 

MOŽNOSTÍ JE VIACERO:

 

1. O.J. Simpson (74)

Toho rodina veľmi dobre poznala. O.J. Simpson bol veľmi dobrý kamarát Roberta Kardashiana. A tak sa mnohí domnievajú, že práve s ním mohla Kris chrápať. A práve preto, že je otcom Khloé, Rob v roku 1994 silno bojoval za Simpsona v jednom z najznámejších súdnych procesov Ameriky, kedy hráča amerického futbalu obvinili z vraždy svojej ženy a jej milenca.

 

To znamienko je ale fakt sranda.

Kto je jej skutočný otec?

 

Ako veľký dôkaz má byť to, že Khloé si je veľmi podobná aj s Aaren (dcéra Simpsona).

Kto je jej skutočný otec?

Pred plastikami viac..

Kto je jej skutočný otec?

 

2. Alex Roldan

Ide o bývalého kaderníka Kris Jenner. Ten si je skutočne až moc podobný s Khloé. S týmto mužom mala byť Kris vraj aj prichytená polonahá. Dvojica sa mala vtedy len bozkávať.

Ešte väčšie špekulácie o tom, že Alex je otec Khloé vznikli v roku 2012, kedy Kylie (24) zverejnila fotku týchto dvoch spolu a napísala k nej popis: „Prvá oficiálna fotografia mojej sestry a jej otca! Aký otec taká dcéra!"

Tá neskôr vysvetlila, že išlo o vtip. Predtým si však isto od Kris vypočula, že nech z nej prestane robiť roztvornôžku… Alebo práve naopak, bol to nápad Mamagerky, ktorej nevadilo urobiť pre pozornosť zo seba ešte väčšiu štetku.

 

Vidíte to tam?

Kto je jej skutočný otec?

Kto je jej skutočný otec?

 

Kto je jej skutočný otec?

 

Spomínaná rodinná fotka

Kto je jej skutočný otec?

Kto je jej skutočný otec?

 

3. Lionel Richie (72)

V roku 2014 zdroj blízky Kris exkluzívne bulváru povedal, že Kris a Lionel Richie mali v 80. rokoch pomer.
Mali spolu aféru. Lionel sa tým chválil. Priznal, že bol v tom čase práve na cestách so svojou ženou a každý s každým spal. No a on bol s Kris.

Z toho privátneho gangbangu, alebo z dohody, ktorá znela “POŽIČAJ SI MOJU ŽENU” mala vzniknúť práve Khloé.

Drby nepriamo potvrdil aj ďalší blízky priateľ Kris, ktorý povedal:

V tom období bola Kris naozaj divoká. Flirtovala, hrala sa… Videl som ju robiť veci, ktoré by ľudí odrovnali. A Lionel bol vtedy tiež veľký “hráč”.

Kto je jej skutočný otec?

 

Khloé najmä porovnávajú s dcérou Lionela - Sophia Richie (23). (Ak je toto pravda, dievča malo väčšie šťastie na mamu, čo sa týka výzoru..)

Kto je jej skutočný otec?

Kto je jej skutočný otec?

 

Kto je jej skutočný otec?

 

4. Robert Kardashian

Radodajka, ktorá možno ani sama nevie pravdu, však stále tvrdí, že biologickým otcom je Robert. Vraj Khloé vyzerá inak ako ostatné sestry práve preto, lebo sa podobá na mamu Roberta…

Kto je jej skutočný otec?

Kto je jej skutočný otec?

 

Mama Roberta

Kto je jej skutočný otec?

 

A pre predstavu, ako veľmi je (okrem iného) rozmerovo iná od sestier (ktoré majú rovnakých oboch rodičov)

Kto je jej skutočný otec?

Khloé (180cm), Kourtney (155cm), Kim (157cm)

Kto je jej skutočný otec?

 

Sestry boli očividne na dovolenke a Khloé nevzali.

Kto je jej skutočný otec?

 

Kto je jej skutočný otec?

Takže… čo si myslíte, kto je podľa Vás je skutočný otec? :D

 

Zdroje: Intouchweekly.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk