“Fanúšička” s nožmi sa vlámala k Lane

pridal NoName 4.2.2022 o 19:02
“Fanúšička” s nožmi sa vlámala k Lane


Niektorým ľuďom naozaj poriadne pripeká na hlavu z toho kalifornského slnka. Svoje o tom vie aj Lana Del Rey (36), ktorá musela jednému takému poznačenému človeku čeliť.

Ide konkrétne o chorú ženu Janeen Lee Stratton. Tá sa do domu speváčky snažila vlámať už trikrát. A žiaľ, nejde o žiadnu fanatickú fanúšičku, i keď ona sama tvrdí, že Lanu zbožňuje. Pravda je totiž taká, že nešla s prázdnymi rukami, no ani uvítací koláč nemala. Keď Jennen chytila ochranka Lany, našli u nej dva vreckové nože.

Speváčka zo strachu o svoju bezpečnosť preto začala ihneď konať a podala žiadosť o zákaz priblíženia sa.

Psychopatka však tvrdí, že aj napriek tomu sa s Lanou musí stretnúť. Podľa jej slov s ňou Lana komunikuje prostredníctvom textov piesní a snov…

Janeen neustále obťažuje aj celý tím okolo speváčky a vkuse im posiela rôzne správy. Niektoré z nich sa dostali von. V jednej z nich jej dokonca zástupca Lany odpísal toto:

Dostali sme vaše správy a žiadame vás, aby ste s tým okamžite prestali. Lana Vás nepozná a nechce s vami komunikovať ani sa stretávať. Ďalšie pokusy kontaktovať jej rodinu alebo zamestnancov môžu mať za následok to, že podnikneme právne kroky proti Vám. Ďakujeme, že rešpektujete jej súkromie, ” písalo sa v zverejnenej konverzácii, ktorá vznikla pravdepodobne ešte pred zákazom priblíženia sa. 

Janeen Lee Stratton sa nechala počuť, že sa nevzdá len tak… čiže očividne sa bude snažiť strpčovať život Lane aj naďalej.

Lana asi vedela, prečo sa pred pár mesiacmi rozlúčila s verejnými sociálnymi sieťami

“Fanúšička” s nožmi sa vlámala k Lane

 

Dôvod síce znel takto: „Je to jednoducho preto, že mám toľko záujmov a inej práce, ktoré momentálne robím, a ktoré si vyžadujú súkromie a transparentnosť..

“Fanúšička” s nožmi sa vlámala k Lane

 

Asi ju vtedy nenapadlo, že o to viac začne niektorým chýbať, a že im prepne

“Fanúšička” s nožmi sa vlámala k Lane

Ťažko žiť verejný život vo svete plnom pschypochatov

“Fanúšička” s nožmi sa vlámala k Lane

 

Zverejnené konverzácie, kde sa píše o tom, ako Janeen za ňou išla až 700 míľ, ako sa len tak nevzdá, a ako verí, že raz uspeje natoľko, aby s ňou Lana komunikovala.

​​

“Fanúšička” s nožmi sa vlámala k Lane

 

Inak nechápem, ale ten zákaz má byť vraj zatiaľ len dočasný…

“Fanúšička” s nožmi sa vlámala k Lane

 

Zdroje: Musicmundial.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk