Billie, ospravedlň sa za pravdu

pridal NoName 12.2.2022 o 19:21
Billie, ospravedlň sa za pravdu


Billie Eilish (20) mala pred pár dňami koncert, ktorý sa rozhodla prerušiť. Jednej jej fanúšičke totiž prišlo nečakane zle. Speváčka preto v tom momente prestala spievať a upozornila na dievča v dave. Ihneď pre ňu začala zháňať inhalátor a prosila ďalších ľudí stojacich okolo nej, aby jej nechali priestor a nelepili sa na ňu.

Ja sa vždy ubezpečím, či sú ľudia v poriadku, až potom pokračujem v koncerte, “ povedala vtedy Billie, čím pravdepodobne, teda určite narážala na Travisa Scotta (30), ktorému na koncerte nedávno zomrelo až 10 ľudí. Proste si do rapera trošku kopla za účelom urobiť si pekné očko u fanúšikov. A zatiaľ čo to Travis nechal tak, a Billie len v súkromí nazval všelijak, do celej veci sa zainteresoval raperov bývalý švagor, Kanye West (44) A.K.A. ten, čo musí vždy všetko riešiť a ku všetkému niečo povedať.

Karči sa pravdepodobne chce dostať ku Kimike (41) späť cez frajerov jej sestier. Tým sa začína pchať do riti za to, že možno ho oni neskôr potlačia zas do tej Kimčinej obrovskej riťky.

Ako som povedala, taká vegeta sa aj do tejto kauzy vopchala. Karol hneď po slovách Billie odkázal mladej speváčke toto:

Prosím, ospravedlň sa Travisovi a rodinám ľudí, ktorí stratili svoje životy. Travis Scott nemal ani poňatia o tom, čo sa deje, keď bol na pódiu, a je veľmi dotknutý celou situáciou.

Taktiež dodal, že raper ani zďaleka neskončil v kariére, on ho proste potlačí. Dôležité však pre nich je, aby povedala úprimné prepáč.

Áno, Travisa Scotta privediem so sebou na festival Coachella, ale teraz potrebujeme, aby sa Billie ospravedlnila pred vystúpením.

Čo sa týka koncertu Coachella, účasť Scotta je ešte neistá. Organizátori totiž zrušili spoluprácu so slávnym raperom krátko po tom, čo sa verejnosť dozvedela o tragédii na jeho koncerte. Avšak, 75-tisíc ľudí podpísalo petíciu, ktorá hovorí o tom, aby Travis napokon vystúpil. Ako to teda bude, uvidíme. Keď ale povie Karol, že ho tam privedie, asi to nemyslí tak, že bude sedieť len v “bekstejdži”.

BONUS: Keď už to je novinka o Travisovi, tak musíte vedieť, že jeho druhé dieťa s Kylie Jenner (24) sa volá VLK… skutočne, nerobím si srandu. Títo drbkovia dali tomu úbohému dieťaťu meno WOLF WEBSTER.

 

Billie, ktorá si za svojím vyjadrením stojí

Billie, ospravedlň sa za pravdu

 

Travis, ktorému to je úplne jedno

Billie, ospravedlň sa za pravdu

 

Ye(bo), ktorého to najviac nasiera

Billie, ospravedlň sa za pravdu

Travis inak dnes čelí viac ako 400 žalobám

Billie, ospravedlň sa za pravdu

 

Kanyeho výlev na Instagrame

Billie, ospravedlň sa za pravdu

 

Oznámenie mena 2 dieťaťa, poľutujte ho 

Billie, ospravedlň sa za pravdu

 

Zdroje: Edition.cnn.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk