Striptérka Adele

pridal NoName 13.2.2022 o 10:28
Striptérka Adele


Speváčka odkedy schudla, tak sa poriadne cíti. A nie, nemyslíme pachovo, ale bytostne. Stačilo len pár (ok, tak viac ako iba pár) kíl dole a ihneď sa v nej prebudila dračica, ktorá nemá problém ani s tančekom okolo striptérskej tyče.

Kvôli Brit Awards 2022, kde si prevzala 3 ceny (písali sme o tom, KLIKAJ SEM) je Adele (33) opäť v rodnom Londýne. Toho ihneď využila televízia, a speváčku rovno pozvala do relácie Graham Norton show.

Tam Adele prezradila, že sa chystá svoju maternicu ešte použiť. Vraj so svojím priateľom Richom Paulom (40) by chcela spoločne dieťa. Takže držíme palce. A teraz k tej zaujímavejšej novinke o nej. Ihneď z televízie sa vybrala do gay klubu Heaven na akciu GAY's Porn Idol.

Adele najprv sedela v hľadisku a bavila sa len s priateľmi. Neskôr ju však viacerí z davu a dokonca aj ľudia z parketu začali zdraviť.

"Ako to, že každý vie, že som to ja?!" spýtala sa speváčka prítomných… Asi si myslela, že prišla do kruhu slepých…

Každopádne… vtedy ju moderátorka večera, drag queen Cheryl Hole, pozvala na pódium a požiadala ju o pomoc s výberom víťaza súťaže vo vyzliekaní. Pripitá Adele napokon jednu vybrala. A ihneď po tom sa vrhla na tyč a predviedla sama nejaké “sexi” pózy. Resp. ona si myslela, že sú zvodné, no v skutočnosti boli také… ehm…dali by sa prirovnať k tým, aké robí Britney Spears (40)... čiže si domyslíte.

Počas malého striptízu sa jej dokonca natrhlo sako a ona teda všetkým prítomným (aj neprítomným) ukázala kus čiernej podprsenky. Tento výstup viacerých šokoval už len preto, že Adele v roku 2021 všetkých presviedčala o tom, že už vôbec nepije.

 

Adele v šou ešte za slušnú

Striptérka Adele

O pár hodín už v gay klube v rovnakom oblečení za 4-tisíc eur

Striptérka Adele

 

Tu sa isto cítila lepšie

Striptérka Adele

 

Twerky, twerkyyyy

Striptérka Adele

Šejky, šejkyyyy

Striptérka Adele

 

Už len v podprsenke

Striptérka Adele

 

Ooooo, tak sexi

Striptérka Adele

Očividne ju ovládol nejaký diabol… alkohol (Poznáte to milé pikoškárky? Tiež vás už niekedy ovládol? Pochválte sa :D )

Striptérka Adele

 

Video ako odpadla tu :D

 

Pekne na šrot bola

 

Zdroje: Tmz.com, Youtube.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk