Zoë Kravitz nezvláda kritiku

pridal NoName 16.2.2022 o 14:04
Zoë Kravitz nezvláda kritiku


Nevieme si ani predstaviť, aké to musí byť ťažké, keď vám niekto povie niečo negatívne. Preboha, veď vy ste úžasný človek. Od malička ste boli predsa vychovávaný v tom, že ste krásna, skvelá, dokonalá a talentovaná bytosť, ktorú by všetci ostatní radi držali na rukách.

…Presne takto asi vyrastala Zoë Kravitz (33), ktorá sa “prekvapivo” pri prvej kritike psychicky zrútila.

Tak veľmi ako je pekná, je pravdepodobne asi aj moc labilná. Herečka totiž priznala, že si musela dať od Instagramu pauzu po tom, čo ju viacerí “fanúšikovia” prevalcovali negatívnymi reakciami po septembrovom Met Gala. Mnohým sa totiž nepáčili jej šaty, a na to Kravitz, ktorá je asi zvyknutá len na chválu, nebola vôbec pripravená.

V rozhovore s Jessicou Herndon herečka a modelka uviedla, že “mriežkovaná” róba, ktorú mala na sebe na podujatí v Metropolitnom múzeu umenia, vyvolala kritiku vraj kvôli tomu, že odhalila viac kože… teda, bolo vidno viac z jej sexi tela. A to viacerých pobúrilo, či nahnevalo. No a tak sa dočkala mnohých negatívnych názorov, ktoré naopak zas pobúrili samotnú Kravitz.

Celá táto nepríjemná situácia mala napokon katastrofálne následky… Zoë si vymazala všetky (aj z toho večera, aj staršie) fotky zo svojho Instagramu. Predtým však odpovedala jednému kritikov, ktorému sa nepáčila jej “nahota”, takto:

„Mať nepríjemný postoj k ľudskému telu je kolonizácia/vymývanie mozgov. Je to len telo. Všetci ich máme."

V rozhovore ďalej dodala:

Ľudia si neuvedomujú, že to, čo hovoria, ovplyvňuje aj celebritu, pretože vás neberú ako normálneho človeka. Je to naozaj šialené.

Celé to napokon ukončila týmito slovami:

Som ľudská bytosť. Chcem sa kurva brániť."

Zoë do konca roka teda na Instagram už nič nezvrejenila. Teda zverejnila, jednu fotku… ale aj to ako promo k pripravovanému filmu „The Batman“. Potom v januári dala ďalšiu fotku kvôli propagácii a teraz posledné dni zverejnila ďalšie dve. Jedna je už obyčko selfie a druhá z profi fotenia pre časopis Elle.

 

Ide o túto sieťovanú róbu značky Yves Saint Laurent

Zoë Kravitz nezvláda kritiku

 

Cítite sa pohoršení?

Zoë Kravitz nezvláda kritiku

Prípadne znechutení?

Zoë Kravitz nezvláda kritiku

 

My máme inak takýto plot okolo domu…

Zoë Kravitz nezvláda kritiku

 

Ale postavu má krásnu, treba uznať.

Zoë Kravitz nezvláda kritiku

Po boku Channing Tatuma (41)

Zoë Kravitz nezvláda kritiku

 

Sebavedomie 0 bodov

Zoë Kravitz nezvláda kritiku

 

Spomínaná reakcia na kritika…teda kritičku 

Zoë Kravitz nezvláda kritiku

 

Zdroje: Insider.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk