Linda Evangelista pre magazín People

pridal NoName 26.2.2022 o 8:19
Linda Evangelista pre magazín People


Je ťažké zmieriť sa s kilami a vráskami, ktoré pribúdajú vekom. Zvlášť vtedy, ak ste osobnosť modelingového sveta ako Linda Evangelista (56). Vďaka nepodarenému zákroku sa dlho pred  verejnosťou skrývala. Už jej však rupli nervy a narovinu povedala, ako sa veci majú. Konkrétne pre časák People.

Toľko na úvod v skratke. Ešte predtým, než vec rozpitváme do hĺbky, povieme si niečo veľmi máličko o jej živote. Také základy. Keďže sa môže stať, že tu zablúdi aj čitateľ, ktorý ju nepozná.

Linda je ozajstná supermodelka, pochádzajúca z Kanady. Má za sebou obrovskú kariéru a prácu pre svetové značky. Bola to jednoducho povedané jedna z tých old school perfektných modeliek, ktoré boli naozaj tohto pomenovania hodné. V roku 2008 bola dokonca vyhlásená za najslávnejší živý vešiak na šaty všetkých čias. Je známa aj legendárnou hláškou:

Za menej ako 10 000 dolárov nevstanem ani z postele.

A teraz zase k veci. Všetko sa začalo v roku 2016. Vtedy si zmyslela, že má na tele nejako priveľa sadla a rozhodla sa ho zbaviť. Preto chcela podstúpiť zákrok zvaný kryolipolýza. Ten spočíva v tom, že tukové bunky v tele sa zmrazia, zmenia sa na kryštály a tie sú z tela odstránené metabolickýim procesmi. A lymfatickým systémom. U Lindy však došlo k opaku a vďaka alergickej reakcii tukové bunky začali rásť ešte viac.

Niekoľko mesiacov po zmrazovaní sa jej na tele vytvorili obrovské hrče, ktoré sú vidieť aj cez oblečenie. Časti, ktoré chcela zmenšiť, zrazu začali rásť. Podľa jej slov je tento stav trvalý, nedá sa zmeniť ani cvičením, ani diétami. Kliniku, ktorá má celý incident na svedomí zažalovala. Žiada o náhradu škody vo výške 50 miliónov dolárov.

Tiež tvrdí, že jej absolútne nedali vedieť nič o možných vedľajších účinkoch. Vďaka tejto udalosti prišla o mnohé zákazky a psychicky veľmi trpela a doteraz trpí. Ako sme vyššie spomínali, za svoj vzhľad sa až tak hanbila, že sa od hore uvedeného roku vyhýbala ľuďom. O tom, čo sa zomlelo prehovorila až na jeseň 2021, no srdiečko si skutočne vyliala v najnovšom vydaní magazínu People. Okrem toho môžeme vidieť aj pár fotiek.

A čo na to hovorí ona sama?

Zákrok mi zničil živobytie, pretože som prišla o všetky zákazky. Som uvrhnutá v začarovanom kruhu hlbokých depresií, smútku a sebapohŕdania. Nepozerám sa ani do zrkadla. Ten človek, ktorého v ňom vidím nevyzerá ako ja. Dúfam, že mojou otvorenou spoveďou pomôžem aspoň iným ľuďom. Tým, ktorým sa stalo to isté a sú v podobne hroznej situácii. Trvá to už šiesty rok, nemôžem sa už viac schovávať doma. Keď idem von bez sťahovacej spodnej bielizne, hrče sa mi odierajú priam do krvi. Nie je to
mäkké tukové tkanivo. Sú to obrovské tvrdé hrče. Veď ja nemôžem ani pripažiť! Žiadny módny návrhár mi nedá prácu, pokiaľ mi z tela trčí toto!

Zbožňovala som byť na prehliadkovom móle. Teraz sa bojím, že natrafím na niekoho známeho, koho poznám.

V jej smutnej a ťažkej situácii ju podporujú kolegyne z brandže, Cindy Crawford (56) napríklad.

 

Na titulke 

Linda Evangelista pre magazín People

Fotky, ktoré sa niesli v smutnom duchu.

Linda Evangelista pre magazín People

 

Linda Evangelista pre magazín People

 

Linda Evangelista pre magazín People

Tukové hrče (Túto fotku hodila aj na instagram a tiež tú z titulky People).

Linda Evangelista pre magazín People

 

Takto vyzerala počas modelkovania.

Linda Evangelista pre magazín People

 

Dajte názor, ktoré modelky berú Vás? Stará škola, alebo novodobé?

Linda Evangelista pre magazín People

 

Zdroje: Instagram.com, People.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk