Pár hrejivých slov od Harryho a Meghan

pridal NoName 28.2.2022 o 21:37
Pár hrejivých slov od Harryho a Meghan


Vieme, že o týchto tu čítať moc nechcete, no toto je taký extrém, že nevedieť o tom je priam až hriech. Reč je o predávaní cien NAACP Image Awards, ktorej sa zúčastnili aj títo dvaja z titulky. A ako ste si už určite všimli, áno, aj cenu si prevzali.

Princ Harry (37) a jeho manželka Meghan Markle (40) sa objavili v sobotu večer na udeľovaní cien, aby si prevzali ocenenie prezidenta organizácie za ich (teraz sa držte) “špeciálny prínos a významnú verejnú službu”. Do tej patrí vraj pomoc afroamerickým občanom, ale tiež podpora hnutia Black Lives Matters, a snaha o upozorňovanie a následné odstránenie rasovej nerovnosti. Proste klasické záujmy 50-percentnej černošky Meghan. Tá sa rovno na pódiu všetkým so šťastím v srdci nadšene prihovorila.

Sme hlboko poctení, že sme v spoločnosti toľkých slávnych ocenených, ” povedala Meghan a ihneď začala rozprávať o tom, ako moc s posko…maželíčkom pre ľud spravili.

Presťahovali sme sa do Kalifornie, môjho domovského štátu, krátko pred vraždou Georga Floyda. Pre „Čiernu Ameriku” tých deväť minút a 29 sekúnd prekročilo čas a privolalo stáročia našich nezahojených rán. V nasledujúcich mesiacoch, keď sme sa s manželom rozprávali s komunitou pre občianske práva, sme sa my sami a naša organizácia Archewell zaviazali osvecovať tých, ktorí presadzujú rasovú spravodlivosť a pokrok, “ uviedla v príhovore Meghan s tým, že je na seba a Harryho veľmi hrdá.

Nemôžem byť pyšnejšia, že túto prácu robíme spoločne. Dnes tu s nami je aj moja mama a všetci sme veľmi na tento moment pyšní.

Harry sa napokon tiež na chvíľu dostal k slovu a povedal to, čo si isto predtým nacvičili a čo z Meghan urobilo pred verejnosťou ešte väčšiu hrdinku.

Myslím, že je bezpečné povedať, že pochádzam z úplne iného prostredia ako moja neuveriteľná manželka, no naše životy sa z nejakého dôvodu spojili. Zdieľame záväzok k životu v službe, zodpovednosť za boj proti nespravodlivosti a presvedčenie, že tí najčastejšie prehliadaní sú tými najdôležitejšími, ktorých treba počúvať, ” uviedol zas Harry a nezabudol si urobiť aj pekné PR, keď upozornil aj na aktuálnu situáciu vo svete.

Chceli by sme oceniť tiež ľudí na Ukrajine, ktorí naliehavo potrebujú našu nepretržitú podporu komunity, “ dodal.

 

Tu princko na moment zabudol, že sa má usmievať

Pár hrejivých slov od Harryho a Meghan

Už lepšie, hoci stále neúprimný úsmev

Pár hrejivých slov od Harryho a Meghan

 

Keď sa Harry potom dostal k slovu, v hlave Meghan len: “Nepovedz nejakú chujovinu, prosím, len nepovedz nejakú chujovinu!!!

Pár hrejivých slov od Harryho a Meghan

 

Len či ten nápis PRESIDENT nie je nejaké znamenie z budúcnosti, hahaha

Pár hrejivých slov od Harryho a Meghan

Harry ako taký maltezak medzi dobermanmi

Pár hrejivých slov od Harryho a Meghan

 

Manželia

Pár hrejivých slov od Harryho a Meghan

 

Takto nejako odchádzali z Británie

Pár hrejivých slov od Harryho a Meghan

 

Zdroje: Independent.co.uk







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk