Putin chcel osúložiť ceckatú Anderson

pridal NoName 7.3.2022 o 23:20
Putin chcel osúložiť ceckatú Anderson


Čo majú spoločné Pamela Anderson (54) a Vladimir Putin (69)? Viac, než ste si mysleli, a viac, ako by dnes pravdepodobne herečka chcela. Hviezda Baywatchu svoj vzťah s prezidentom Ruska opísala v rozhovore pre Page Six z roku 2018.

Pamela v roku 2010 spolupracovala so skupinou za práva zvierat PETA. A keďže sa v tom roku najviac sústredili na boj proti neľudskému zaobchádzaniu s tuleními mláďatami na medzinárodnej úrovni, rozhodla sa ona sama kontaktovať Putina. Rusko totiž vraj tvorilo 95% trhu, čo sa týkalo nezákonného dovozu tuleňov a produktov z nich.

Napísala som mu a požiadala som ho, aby tento špinavý a nehumánny obchod zastavil, ” opísala Anderson.

Tá svojimi argumentami musela byť fakt presvedčivá, keď Vlado za jeden rok schválili legislatívu na zastavenie dovozu tulenej kožušiny… no a tiež dosť sympatická, keď ju potom zavolal na “návštevu”.

Ceckaňa v rozhovore totiž taktiež priznáva, že bola v roku 2012 pozvaná, aby mu odovzdala kvety na jeho inauguračnej ceremónii. Prečo, načo, a z akého dôvodu práve ona? Nevysvetlila. No a preto vznikli špekulácie o ich údajnom romániku…(minimálne vysnívanom zo strany Putina.)

Pamela nikdy priamo na otázku, či mali niekedy bližšie k sebe, neodpovedala, a preto vznikol priestor na tieto konšpirácie. Buď mali spolu aspoň one-night stand, alebo ju chcel aspoň Vlado opichať, avšak, Anderson robila drahoty a nedala mu.

Pamela potom Putina kontaktovala opäť v roku 2015. Tentokrát požiadala prezidenta zas o to, aby zablokoval lode, ktoré prevážajú mäso z veľrýb, ktoré pochádza z ohrozeného druhu. Putin opäť súhlasil a vyhovel jej požiadavkám.

Lode už odteraz nemôžu cestovať cez ruské vody, ak prevážajú takéto produkty, ” oznámil herečke v telefóne do pár dní Vladimir.
Anderson tvrdí, že s Ruskom mala vtedy “skvelý vzťah”. Buď mal pre ňu prezident slabosť, alebo….domyslite si sami. Možností je hneď niekoľko.

Tak som si chcel ohmatať, no a čo… prečo z toho robíte také haló?

Putin chcel osúložiť ceckatú Anderson

 

Týmto ceckám by predsa nikto neodolal, však?

Putin chcel osúložiť ceckatú Anderson

 

Je to proste bohyňa a my všetci by sme jej mali trieskať

Putin chcel osúložiť ceckatú Anderson

A prejavovať jej náklonnosť

Putin chcel osúložiť ceckatú Anderson

 

Cmučky na tvoje bradavočky Pamelka

Putin chcel osúložiť ceckatú Anderson

 

Ktoré vyzerajú ako dve zrenice na poriadne veľkých buľvách

(Ak máš viac ako 18 rokov a chceš vidieť fotku bez cenzúry - KLIKAJ SEM!!!)

Putin chcel osúložiť ceckatú Anderson

 

Zdroje: Grunge.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk