Muchlovačky v aute

pridal NoName 17.4.2022 o 19:15
Muchlovačky v aute


Nedokážu sa od seba odtrhnúť… a to ani na malý moment.

Ak je tu ešte niekto, kto si myslí, že Jennifer Lopez (52)Bena Afflecka (49) len kvôli PR, tak je potom pekne naivný… alebo naopak ona taaaaak veľmi dobrá herečka. Dvojica totiž prežíva takú lásku, akú by im snáď mohla závidieť dokonca aj Paloma s jej drahým Diegom.

Sú ako také dva cecky, ktoré sú neustále spolu. A keď si ide občas jeden náhodou svojou cestou (ženy to poznajú pri ležaní), tak ten druhý to len veľmi ťažko znáša. Viď. ako teraz.

JLo odviezla Bena niekam (domov), kam sa hercovi išlo len ťažko. Nie však z alkoholu. Zdá sa, že sa chlapec stále drží. Jednoducho sa mu len nechcelo, lebo tam šiel bez svojej ultrasuper Jenn.

Jennifer a Ben v piatok odfotil Ignác pri srdcuvrúcom lúčení. A hoci si snúbenci dávali zbohom len na pár hodín, vyzeralo to, ako keby sa nemali vidieť roky. Jednoducho to bolo pre nich faaaakt veľmi náročné a preto sa nevedeli od seba odtrhnúť.

Dokonca po dlhých objímačkách a degustáciách cudzích slín sa k autu za speváčkou Ben zas vrátil, aby ju opäť niekoľkokrát objal a pobozkal. No čo Vám poviem, takúto zamilovanosť sme nevideli ani medzi Amandou Seyfried (36) a Channingom Tatumom (41) vo filme Drahý John… A to je už čo povedať.

 

Hrdličky… všimnite si inak ten zásnubák

Muchlovačky v aute

Muchlovačky v aute

 

Muchlovačky v aute

 

Muchlovačky v aute

Muchlovačky v aute

 

Muchlovačky v aute

 

Muchlovačky v aute

Muchlovačky v aute

 

Toľká radosť v nej, ako keby to bol jej prvý…

Muchlovačky v aute

 

!!!UPOZORNENIE!!!

Nezľaknite sa na tej 9. sekunde

 

Zdroje: Justjared.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk