Amber, nevera, Johnny a kokaín vo vagíne

pridal NoName 7.5.2022 o 21:10
Amber, nevera, Johnny a kokaín vo vagíne


Súd ešte pokračuje. A nielen, že sa stále bavia o hovne na obliečke, na povrch vyťahujú ďalšie a ďalšie sračky.

(PS: Ak si nečítal prvú časť z pojednávania a začiatok procesu - KLIKAJ SEM!!!)

Tentokrát dostala slovo Amber Heard (36), ktorá situáciu už na prvý pohľad vôbec nezvláda. No aspoň sa snaží, čo treba uznať.

Pre záchranu svojho imidžu pred pár dňami vyhodila svoj PR tím, pretože je vraj frustrovaná zo zlých článkov a titulkov, ktoré o nej vychádzajú. Noví ľudia jej teraz majú pomôcť najmä v tomto týždni, kedy pred súdom vypovedá ona a opisuje príbeh zo svojho uhla pohľadu.

Amber nemá rada zlé titulky, je tým známa. A keďže posledné týždne len také číta, rozhodla sa pre zmenu PR tímu. Ten má za úlohu vytvoriť viac pozitívnych článkov a výstupov, ktoré by boli písané v prospech jej osoby, ” vyjadril sa zdroj pre NY Post.

Ak sa teda pýtate, či sa to novým ľuďom darí, tak neviem. Skôr ani nie. Nie je to ale ich neschopnosťou, ale skutočnosťou, ktorá hovorí o tom, že Heard je fakt toxická a chorá žena.

Sama doktorka Shannon Curry na súde vo Virgínii vypovedala, že Amber Heard diagnostikovala dve poruchy osobnosti (hraničnú poruchu osobnosti a histriónsku poruchu osobnosti), čím naznačila, že tvrdenia herečky tak vôbec nemusia odrážať skutočnú realitu.

Skôr by si mala teda Amber zaplatiť lepší kurz herectva, a nie ďalší PR tím. Poďme sa ale pozrieť na to, aké divadielko pred súdom zahrala.

Tu je druhá strana príbehu:

Konečne dostala slovo. Po toľkých zistených klamstvách, ktoré len dokázali, že herečka nehovorí pravdu, začala Amber vypovedať príbeh z jej uhla pohľadu. Vec sa má totiž tak, že čo sa týka dôkazov, v tom vyhorela na plnej čiare. Totálne prehrala. Nahrávky hovoria zväčša proti nej, blízki priatelia a pracovníci jej tiež nedržia stranu, a verejnosť verí skôr Johnnymu Deppovi (58). Heard preto musela zamakať a snažiť sa porotu presvedčiť o svojej pravde. A samozrejme, že bez hry na city by to nešlo.

Herečka napr. opísala moment, kedy mala byť údajne Johnnym sexuálne napadnutá. K celému incidentu vraj došlo počas kempovania v parku v kalifornskom Hicksville, kde sa na Amber lepila iná žena. A keďže Heard verejne priznáva, že sa jej páčia ženy a je bisexuálka, Depp ju v tom momente podozrieval z nevery.

Keď herec videl, že má k nej blízko aj iná osoba, dostal neuveriteľný záchvat hnevu, a odišiel do spálne. Po chvíli potom za ňou prišiel (už mala byť aj ona v ich príbytku) a podľa slov Amber niečo hľadal.

Vychádzala som z kúpeľne do spálne, kde sa on nachádzal. A vtedy sa to začala. Spýtal sa ma, kde to je a ako dlho som to skrývala, “ povedala Amber a opísala, čo nasledovalo. Depp vraj pravdepodobne hľadal jeho kokaín, a keď si myslel, že mu ho vzala, urobil podrobnú kontrolu. Tá bola tak detailná, že z nej dokonca strhol šaty, len aby zistil, či si jeho biely prášok niekde neukryla. Počas tento “zásahovky” sa jej mal k tomu všetkému násilne dotýkať, a nezabudol prehľadať aj jej telesné dutiny v snahe nájsť svoj kokaín.

Strčil do mňa svoje prsty. Stála som tam a len sa pozerala. Nevedela som, čo mám robiť, “ dodala Amber, ktorá sa nazýva ako obeť domáceho a sexuálneho násilia.

Na súde vypovedala aj psychologička Dawn Hughes. Tá s Heard vraj strávila dokopy 29 hodín a na základe nich diagnostikovala herečke posttraumatickú stresovú poruchu spôsobenú sexuálnym násilím zo strany exmanžela. Vo výpovedi odborníčka spomínala aj situácie, s ktorými sa jej Amber zverila.

V tomto vzťahu bolo viacero prípadov sexuálneho násilia. Nedochádzalo k nim však v tých milujúcich momentoch, ale vo chvíľach zlosti, hnevu, dominancie a v momentoch, kedy Johnny chcel mať nad ňou moc, ” uviedla Dawn a pokračovala: „Keď bol pán Depp opitý, hodil ju na posteľ, roztrhal jej nočnú košeľu a pokúšal sa s ňou mať sex. Boli chvíle, keď mal zlosť a nútil ju k orálnemu sexu. V jednému nešťastnému incidentu došlo aj počasi ich pobytu v Austrálii. Tam Johnny Amber bil, škrtil ju a kričal na ňu, že ju nenávidí a že ju zabije. Potom schmatol fľašu, ktorá bola na bare a tou fľašou do nej vnikol.

Podľa slov Heard bol k nej exmanžel surový aj počas plavby na jeho jachte, ktorú neskôr predal spisovateľke J. K. Rowling. Na palube vtedy s nimi boli aj jeho deti, ktoré o tom, že má ich otec problém s alkoholom nevedeli, pretože sa to snažil utajiť. Amber ho však viackrát pred nimi upozornila a jeho to vytočilo natoľko, že po tom, čo deti poslal do kajuty sa neovládol a opäť ju fyzicky napadol.
Držal ma silno za krk a povedal mi, že ma zabije.

Amber potom ešte dodala, že Depp v čase ich manželstva mal zaváraninový pohár, ktorý obsahoval akýsi biely prášok. Predpokladá, že išlo o kokaín, ktorému holdoval… čo napokon aj sám herec priznal. Ten však doteraz odmieta akékoľvek jej obvinenie z napadnutia. Priznáva, že bol k nej často slovne hrubý, a požíval omamné látky, no popiera násilie z jeho strany. Vraj on tu je údajne tá obeť.

Advokátka herečky sa ale na základe jeho priznania snaží súd presvedčiť o tom, že Johnny v stave jeho neprítomnosti (cháp, že bol sfetovaný) robil veci, ktoré si nepamätá. Jednoducho… samozrejme, že neprizná vinu, keď tak dofúkaný ani nevie, že spomínané veci robil.

Čo myslíte, aj si to trénovala doma pred zrkadlom?

Amber, nevera, Johnny a kokaín vo vagíne

 

Amber, nevera, Johnny a kokaín vo vagíne

 

Amber, nevera, Johnny a kokaín vo vagíne

Amber, nevera, Johnny a kokaín vo vagíne

 

Toto je fakt herečka??

<

 

 

Ale pózovať pre fotografom, aby si stihli odfotiť jej nariekanie vie… Hahahah, a ešte ten pohľad.
Ja sa fakt z nej doser… veď viete, to, čo urobila Amber Johnnymu do perín.

<

 

My sa inak na to smejeme, ale uvedomuje si, že aké svetlo to vrhá na skutočné obete domáceho a sexuálneho násilia???

<

 

 

Ale Amber, čoho sa bojíš…veď si sama predsa hovorila, že Depp nie je chlap, len obyčajný slaboch.

<

 

 

Čo sa týka svedkov, ktorí mali vypovedať v prospech Heard, tak neprídu. Poslali herečku do riti. Konkrétne Elon Musk (50) sa vyjadril, že “nebude predsa riešiť všetky svoje aférky", čím dal jasne najavo, aký význam pre neho Amber mala.

Amber, nevera, Johnny a kokaín vo vagíne

Rovnako nepríde ani jej bývalý priateľ James Franco (44), ktorého Depp označil za jej milenca. Ten mal súdu potvrdiť, že Amber mala mať na tvári stopy po úderoch. Nuž… tiež jej ukázal stredný prst, keď radšej odmietol svedčiť.

Amber, nevera, Johnny a kokaín vo vagíne

 

Súd bude ešte pokračovať, takže viac už v ďalšom článku.

Tím Pikošky.sk

 

BONUS:

K hovne v posteli

Amber, nevera, Johnny a kokaín vo vagíne

 

Amber, nevera, Johnny a kokaín vo vagíne

 

Nezabudnite, že všetky predošlé články si môžete prečítať aj keď si kliknete na meno

Johnny Depp (58) alebo Amber Heard (36)

 

Zdroje: News.sky.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk