Lovato opäť zmenila rod

pridal NoName 11.5.2022 o 18:36
Lovato opäť zmenila rod


Pamätáte si ešte na nedávne slová Alaina Delona (86)? Ten sa pred pár mesiacmi vyjadril, že plánuje podstúpiť eutanáziu, a jeden z dôvodov jeho rozhodnutia znel, že sa mu nepáči to, kam tento svet smeruje… A hoci sme tu všetci neempatické svine, v tomto ho chápeme. Ako ľudstvo naozaj ideme do peknej riti. A táto slečna z titulky to len dosvedčuje.

Viete ako… nový rok, nové ja… a teda aj nový rod.

Demi Lovato (28) si v minulosti neprešla len odvykačkou od tvrdých drog (ktoré jej očividne urobili pekný guláš v hlave), ale aj zmenou rodovej identity. Len pred pár mesiacmi otvorene priznala, že je nebinárna… čiže sa už viac necíti ako žena, no ani ako muž. Proste oznámila, že je bezpohlavná a preto z úcty k nej by ju mali ľudia oslovovať už len zámenom ONI.

Ako nebinárna sa cítim, že dávam ten najväčší priestor svojmu autentickému JA, ” zneli vtedajšie slová tohto strateného tvora, ktorý len ťažko prijímal to, keď ho (teda ich…aby sme boli korektní) oslovil v starom, teda ženskom rode.

Prešiel však rok a Demi zmenila názor… alebo minimálne začala byť tolerantnejšia voči ostatným ľuďom, ktorí si na “ONI” jednoducho nedokázali zvyknúť. Lovato totiž opäť upravila svoje informácie na profile do podoby, z ktorej je zrejmé, že oslovenie v ženskom rode jej už viac nevadí. Speváčka sa však ale údajne ešte stále nepovažuje za ženu. Aj naďalej ostáva nebinárna, hoci priznala, že má bližšie k pohlaviu F. Naďalej tak používa nielen oslovenie „oni“, ale už aj „ona“.

Jej minuloročné oznámenie

Lovato opäť zmenila rod

 

Toľko radosti

Lovato opäť zmenila rod

 

Zmena identity prišla po predávkovaní sa drogami

Lovato opäť zmenila rod

 

Tie na nej fakt zanechali následky… čo aj sama potvrdila

Lovato opäť zmenila rod

"Môj mozog zostal po závislosti poškodený… Kvôli rozmazanému videniu napr. neriadim a horšie sa mi aj číta."

Lovato opäť zmenila rod

 

Omamným látkam sa však úplne nevyhýba… najmä tým ľahkým. "Ak mi niečo môže trochu uľaviť, ako tráva alebo tak, netvrdím, že sa nikdy nenapijem alebo si nezahulím. Viem, že som chorá, a preto každý deň musím bojovať za to, aby som bola v pohode."

Lovato opäť zmenila rod

 

Lovato opäť zmenila rod

Lovato opäť zmenila rod

 

Speváčka tvrdí, že nenesie vinu za svoje problémy. Vraj za to môžu traumy z detstva, veľký tlak, ktorému bola v šoubiznise vystavená a znásilnenia.

Lovato opäť zmenila rod

 

O všetkých týchto nešťastiach spieva v tomto songu, kde je aj napr. to zneužitie predvedené.

BONUS:

Keby ste chceli vidieť, že ako vyzerá momentálne

Lovato opäť zmenila rod

 

A ako vyzerala kedysi

Lovato opäť zmenila rod

 

No nič, asi to Disney fakt ničí ľudí… niet totiž asi ani jednej osoby (opravte ma, ak sa mýlim), ktorá by nemala nejaké psychické problémy z tohto priemyslu… alebo minimálne Demi, Selena (29) a Miley (29) sú slabé kusy.

Lovato opäť zmenila rod

 

Aby ste vedeli, že v akom rode máte o nej v komentoch písať, tu vám pripomíname… vyberte si proste

Lovato opäť zmenila rod

 

Zdroje: Popbuzz.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk