Rihanna už porodila

pridal NoName 20.5.2022 o 12:06
Rihanna už porodila


Jedna éra končí, a druhá začína… to znamená, že už je konečne koniec tým fotkám odhaleného tehotenského brušiska, no netešte sa priskoro, Riri teraz určite príde s niečím iným. Napr. po novom možno začne svetu pyšne ukazovať tú šikovnú vagínu, ktorá dokázala priviesť na svet dieťa.

Je to tak… Speváčka už nie je kindervajco. Pred pár dňami porodila a celý internet sa z toho ide doslova po*rať. Najmä teda z dátumu, kedy sa jej bábo rozhodlo brucho opustiť. Rihanna totiž údajne privítala svoje prvé dieťa na svet už minulý týždeň, a to presne v piatok 13…Chudiatko, navždy prekliate.

Zmagorení fanúšikovia tak teraz riešia, že aký hrozný deň si to dieťa vybralo. A majú pravdu! Kto by sa chcel v tento deň narodiť? To je proste strašná škoda a život s týmto dátumom v občianskom proste vôbec nestojí za to! Čo tam po miliónoch a možnostiach, ktoré vďaka slávnym rodičom ich potomok bude mať… Keď je tam raz 13, tak je tam raz 13. A to už je navždy dodrbaný život.

Inak to spomínané malé Satanove dieťa je vraj chlapec. Ako prebiehal pôrod a či nasledovala aj tá plánovaná párty, tak to sa ešte nevie. Nebojte ale, ona sa tým určite čoskoro pochváli… a nielen tým.

 

Pripomeňme si teda aspoň Riri 2 v 1

Rihanna už porodila

Rihanna už porodila

 

Rihanna už porodila

 

Noví rodičia

Rihanna už porodila

Esmeralda a Rolando

Rihanna už porodila

 

BONUS:

Tehotenský (ne)vkus začala mať očividne aj Adriana Lima (40), ktorá sa na verejnosti pred pár dňami ukázala takto

Rihanna už porodila

 

Páči sa vám?

Rihanna už porodila

Update: ĎALŠÍ PÔROD

Bocian nepriletel len k speváčke, ale aj k spevákovi. Ed Sheeran (31) oznámil, že aj im sa pred pár dňami narodilo mimčo. Ide o dievčatko. Správu o tom, že sú v očakávaní dokázal Edo s manželkou tajiť dlhých 9 mesiacov. V podstate celé tehotenstvo… Čo je naozaj prekvapivé, že ich nikto nebonzol. Nuž, Sheeran si asi vyberá správnych ľudí okolo.

Chcem vám všetkým oznámiť, že sa nám narodilo ďalšie krásne dievčatko. Obaja sme do nej zamilovaní."

?
?
?
?
?
Zobrazi? tento pr?spevok na Instagrame
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?

Pr?spevok

 

Že sa mu v roku 2020 narodila dcéru Lyra oznámil tiež takto:

?
?
?
?
?
Zobrazi? tento pr?spevok na Instagrame
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?

Pr?spevok

 

Zdroje: Pagesix.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk