Kate Moss vypovedala v kauze Johnny vs Amber

pridal NoName 26.5.2022 o 17:55
Kate Moss vypovedala v kauze Johnny vs Amber


Topiaci sa aj slamky chytá (len škoda, že je papierová a nie kovová). To presne sedí na Amber Heard (36), ktorá už nevie ako presvedčiť porotu o svojej pravde. A tak chtiac-nechtiac vtiahla do procesu aj exsnúbenicu jej bývalého manžela. Žiaľ, teda skôr našťastie, na jej škodu.

Všetci sme videli to divadlo, ktoré Amber pred pár dňami na súde zahrala. Resp. sa o neho aspoň pokúsila. No keďže je naozaj dosť zlá herečka, aby dostala sudkyňu na svoju stranu, musela pritvrdiť. Napr. tým, že povedala, že vie o momente, kedy sa Johnny Depp (58) zachoval agresívne aj k jeho bývalej priateľke - Kate Moss (48), keď ju zhodil zo schodov. A to (ak si nechcela uškodiť) robiť nemala. V tej chvíli sa totiž modelka stala ďalšou predvolanou osobou, ktorá mala prísť svedčiť. A ako to dopadlo, to už isto viete. Samozrejme, že vypovedala v prospech herca.

Amber proste táto taktika nevyšla. Kate totiž pod prísahou Johnnyho opísala ako starostlivého a dobrého chlapa a tak vyvrátila slová Heard. Incident sa vraj stal, no nemal ho na svedomí Depp.

Stalo sa to počas našej spoločnej dovolenky na Jamajke. Vychádzali sme z izby, Johnny vyšiel skôr ako ja. Bola práve silná búrka. Ako som odchádzala, pošmykla som sa na schodoch a poranila som si chrbát, ” opísala Moss s tým, že ihneď začala od bolesti kričať.

Johnny mi pribehol na pomoc, odniesol ma do izby a zabezpečil mi lekársku pomoc. Nikdy do mňa nestrčil, nekopol ma ani ma nezhodil zo schodov, “ dodala modelka. Tá už v roku 2012 v rozhovore pre Vanity Fair priznala, že po skončení ich vzťahu plakala ešte dlhé „roky“.

Nie je tu nikto, kto by sa o mňa skutočne dokázal postarať. Johnny to chvíľu robil. Keď som sa ho pýtala, čo mám robiť, bol to on, kto mi odpovedal. Verila som tomu, čo hovoril. Naozaj som stratila niekoho, komu som mohla dôverovať.

Prečo Amber teda spomenula Moss, keď vedela, že jej to len uškodí, je tak veľkou záhadou. Ale Amber je sama o sebe už pekne zúfala a nevie, čo hovorí. Napr. najprv celý čas tvrdila, že Johnnyho nikdy fyzicky nenapadla a potom sa v jednom momente preriekla, keď priznala, že ho prvýkrát udrela, keď sa snažil zhodiť zo schodov jej sestru Whitney. Tú sa však podľa Johnnyho slov snažila sotiť práve Amber. Proste stále je to slovo proti slovu, hoci verejnosť už viac stojí na strane herca. Ale keďže vieme ako fungujú súdy v Amerike, dopadnúť to môže ešte stále prekvapivo. Každopádne budeme o tom naďalej informovať a napokon to potom celé zhrnieme. Teraz si zatiaľ prečítajte story na odľahčenie.

Johnny, dávaj si pozor na svoje masturbačné servítky!!!

V jeden deň sa na mieste pojednávania objavila aj nejaká neznáma žena, ktorá tvrdila, že Depp je otcom jej dieťaťa. Nezvyčajný incident sa odohral krátko predtým, ako súd vyhlásil prestávku a účastníci obžaloby vyšli zo súdnej siene si oddýchnuť. Spomínaná žena, ktorá celú kauzu sledovala priamo v sieni, vtedy hlasno vykríkla, že má s hercom dieťa.

Z ničoho nič sa postavila táto žena v zadnej časti súdnej siene s dieťaťom na rukách a vykríkla: „Johnny, milujem ťa, naše duše sú navždy prepojené. Toto dieťa je tvoje, “ opísala prítomná reportérka, ktorá tento zážitok nazvala ako “šialený”.

No a reakcia Johnnyho? Ten sa údajne len otočil a zamával jej. Nič však nenasvedčovalo tomu, že by vedel, na koho sa pozerá. Proste len pozdravil fanatického blázna.

Keď potom žena z budovy vyšla a zastavili ju média, tak priznala, že išlo len o vtip. Vraj so svojím manželom vymysleli na Deppa tento “žartík”, ktorý mal byť iba vtipnou vsuvkou počas pojednávania.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAA, tu vám dávame priestor na ten smiech, ktorý vás teraz zaručene chytil. Či? :)

Kate Moss a Johnny Depp tvorili pár v rokoch 1994 až 1998

Kate Moss vypovedala v kauze Johnny vs Amber

 

A hoci boli zasnúbení, ich vzťah sa napokon po 4. rokoch rozpadol

Kate Moss vypovedala v kauze Johnny vs Amber

 

Depp bol inak počas ich spoločného života zatknutý a obvinený z trestného činu potom, čo zdemoloval hotelovú izbu v newyorskom hoteli Mark

Kate Moss vypovedala v kauze Johnny vs Amber

Herca vtedy príslušníci polície našli „v stave možnej intoxikácie“

Kate Moss vypovedala v kauze Johnny vs Amber

 

V izbe bola aj Kate, ale nič jej nebolo… nebola zranená

Kate Moss vypovedala v kauze Johnny vs Amber

 

Ten moment uvedomenia a radosť Johnnyho právnika je na nezaplatenie

<

 

A tu už vedela, že je v rici

<

 

 

Kate Moss pred súdom

<

 

 

Všetci sa na tom smejeme, ale čo chudina táto sudkyňa, ktorá očividne nemá ďaleko od skoku z mosta :D

<

 

Inak povedzte mi, prečo sa títo dvaja nemohli vziať a byť spolu. Veď toto nemôže byť stvárnená chémia. N-E.M-Ô-Ž-E!!!

<

 

 

Tu radšej stratil roky, nervy a kariéru s takouto psychopatkou

<

 

 

A získal len traumu

<

 

 

TIP: Kto nečítal predošlé články o tejto kauze, nech KLIKNE SEM!!!

 

Zdroje: Theguardian.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk