Justinovi ochrnula polka tváre

pridal NoName 11.6.2022 o 17:14
Justinovi ochrnula polka tváre


Po mozgovej príhode, ktorá pred pár mesiacmi postihla Hailey (25), teraz so zdravotnými komplikáciami prichádza Justin (28). Ten sa so svetom podelil s nezvyčajným ochorením, ktoré mu spôsobilo, že vyzerá ako keby prišiel práve od zubára.

Bieber prezradil, že mu lekári diagnostikovali Ramsayho-Huntov syndróm, v dôsledku ktorého mu ochrnula polovica tváre. Ak neviete, čo to je (pretože ani ja som sa s tým nikdy nestretla) ide o vzácny typ vírusu. Toto ochorenie Justinovi poškodilo nervy v uchu natoľko, že nevie žmurkať alebo sa usmiať.

Ako môžete vidieť, toto oko vôbec nežmurká. Na tejto strane tváre sa nemôžem usmievať. Takže na tejto strane som úplne ochrnutý. Je to dosť vážne, ako vidíte. Prial by som si, aby to tak nebolo, ale moje telo mi, samozrejme, hovorí, že musím spomaliť. Dúfam, že to chápete, “ povedal Justin, keď sa snažil vysvetliť, prečo momentálne ruší ďalšie vystúpenia. Spevák totiž už od februára koncertuje na svojom turné Justice World Tour. Teda až doteraz. Bieber pochopiteľne teraz údajne len odpočíva a trénuje špeciálne tvárové cvičenia. Kedy bude zase v poriadku, a či vôbec, sám nevie povedať.

Vo väčšine prípadov sú príznaky len dočasné, no niekedy sa môžu stať následky aj trvalými, najmä ak sa zanedbáva liečba… čo ale nie je určite situácia Biebera. S jeho peniazmi a zdravotnou starostlivosťou, ktorú si môže dovoliť, bude čoskoro isto fit a pripravený aj naďalej žiť ten jeho milionársky život nevyspelého muža.

 

Aby Pikošky boli aj edukačný web, prinášame menšie okienko z lekárskej sféry.

Čo postihlo Justina?

- Ochorenie zvané Ramsayho-Huntov syndróm (niekedy zvané aj ako obrna) je spôsobené vírusom pásového oparu, ktorý napadne lícny nerv. Okrem akútnej bolesti ho môže sprevádzať ochrnutie tvárových svalov a strata sluchu v postihnutom uchu. Neschopnosť žmurkať spôsobuje bolesť v oku a rozmazané videnie. Následky môžu byť dočasné, ale aj trvalé.

 

Justin a jeho vysvetlenie

Fotky ochrnutej tváre

Justinovi ochrnula polka tváre

 

Justinovi ochrnula polka tváre

 

Justinovi ochrnula polka tváre

Ešte nedávno dával tieto videá na tik-tok,

Tu napr. povedal celému svetu, že na seba najviac miluje svoje bradavky

<

 

 

Alebo že keby sa nemal volať Justin, chcel by mať meno Chuckles

<

 

 

A tu máte na záver jedného levíka

<

 

 

Zdroje: Instagram.com/justinbieber







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk