Celebritný súhrn

pridal NoName 15.6.2022 o 23:02
Celebritný súhrn


A je po šatách

Pamätáte si ešte na to halóóó, keď si Kimča (41) na Met Gala obliekla šaty práve Marilyn Monroe? Tak presne tie šaty sú vraj teraz zničené. Hoci sa písalo o tom, že vzácnu róbu v časti jej gigantického zadku nezapla (a preto si to ritisko zakrývala kabátom), vyzerá to tak, že sa o to ale aspoň pokúšala. No neúspešne a údajne ešte aj spôsobila škodu.

Šaty, ktoré mala na sebe herečka Marilyn Monroe na narodeninovej oslave prezidenta Jacka Kennedyho, sú vraj zničené. Kardashianka ich údajne vrátila v katastrofálnom stave. Aktuálny stav tejto róby zverejnil zberateľ Scott Fortner na Instagrame. Na fotke róby je vidieť, že látka v časti pri zadnom zapínaní je natrhnutá a dokonca chýbajú aj kryštálové flitre (iné majú držať iba na jednom vlákne).

V porovnaní s obrázkami šiat z roku 2016 sú vraj rozdiely viditeľné. Múzeum (v ktorom sú šaty vystavené) sa ale očividne tvári, že je to v poriadku a Kimike je vďačné, že odprezentovala ich kúsok. Za túto “česť” jej dokonca po Met Gala darovali aj prameň vlasov samotnej Marilyn…

Stálo to za to?” pýta sa zberateľ, ktorý na rozdiely poukázal.

Celebritný súhrn

 

Vy to tam vidíte?

(vľavo je predtým, vpravo dnes)

Celebritný súhrn

 

Kimča na Met Gala

Celebritný súhrn

 

Problémy pri zapínaní

Celebritný súhrn

Nie je až taká hlupaňa

Hoci sa krúti rýchlejšie ako ručný mixér, ešte si z mozgu neurobila smoothie. Reč je o Britney Spears (40), ktorá aspoň trošku rozmýšľa… alebo minimálne ľudia okolo nej nie sú až tak sprostí.

Viaceré média píšu o tom, že speváčka si aj napriek veľkeeeeeeej lááááske nechala pred svadbou s mladým zajkom poistiť majetok. Vraj jej právnici začali už hneď po zásnubách pracovať na predmanželskej zmluve, ktorá speváčkine milióny ochráni. Čiže sexoško-metroško Sam (28) neuvidí z tých 58-miliónov dolárov v prípade rozvodu ani cent. Takže mu jedine zostáva si Britney pri sebe udržať navždy, alebo to do krachu manželstva ešte stihnúť rýchlo všetko minúť.

Celebritný súhrn

 

Dvojica (cháp, že Britney zacvakala) si inak po svadbe kúpila hneď nové hviezdo lásky. Novomanželia sa idú sťahovať do rezidenčnej štvrti celebrít na okraji Los Angeles…len pár minút k domu exmanžela Britney - Kevina Federlina (44), ktorý žije s jej dvoma dospievajúcimi synmi Jaydenom (15) a Seanom (16).

Za luxusnú nehnuteľnosť s pozemkom v oblasti Calabasas speváčka zaplatila 11, 8 milióna. Ide o sídlo, ktoré má vyše tisíc metrov štvorcových. Jeho cena bola najprv uvedená na 15, 5 milióna, no nikto nebol ochotný toľko zaplatiť…

 

Páči sa Vám?

Celebritný súhrn

Celebritný súhrn

 

Celebritný súhrn

 

Celebritný súhrn

Celebritný súhrn

 

Celebritný súhrn

 

Celebritný súhrn

 

Celebritný súhrn

Celebritný súhrn

 

Celebritný súhrn

 

Celebritný súhrn

Celebritný súhrn

 

Celebritný súhrn

 

Celebritný súhrn

Snoop Dogg je štedrý pán

Ak ste si mysleli, že tento raper je len prehúlený trtko, tak áno, mali ste pravdu. No je aj štedrý zamestnávateľ, ktorý hľadí na finančnú situáciu, ktorá momentálne nie je nikde na svete ľahká. Veď vieme, že všetko išlo hore… a teraz už budete vedieť aj to, že aj plat jeho obľúbeného zamestnanca sa zvýšil. Hoci jeho náplň práce je skutočne mimo.

Čo je práca snov? No predsa byť profesionálny balič jointov a mať za šéfa práve spomínaného rapera. Ten už dávnejšie priznal, že si platí človeka, ktorého jedinou úlohou je mu vyrábať cigarety s marihuanou. Tomu v roku 2019 platil až 48-tisíc dolárov ročne len za to, že mu každý deň ušúľa až 80 kusov “mňamiek”. Jednoducho fakt dreamjob (samozrejme teda, ak za to ale nechce handjob).

No a to nie je všetko. Plus dotyčnému zamestnancovi platí všetky náklady, keď s ním cestuje po svete. Takže vidí krásy Zeme, zahulí si a ešte to má aj zacvakané. Čo je viac? Nič!

Túto skvelú robotu nedávno niekto na internete vytiahol a pripomenul ľuďom, že existujú aj takýto šťastlivci na planéte. A čo sa stalo? Snoop Dogg (50) na to o pár hodín reagoval. Raper dodal, že jeho balič dostáva už viac peňazí ako 48-tisíc dolárov ročne.

Inflácia! Jeho plat sa zvýšil!“ napísal na Twitter šéfinko.

 

Tu sa hodí len táto pieseň!!!

 

Pravá nefalšovaná láska

Celebritný súhrn

Tak málo treba k šťastiu

Celebritný súhrn

 

Tie iskričky v očiach vidieť ešte aj cez tie okuliare

Celebritný súhrn

 

Toto je skutočne vtipné video. POVINNE POZRIEŤ VŠETCI! (18+)

 

Inflácia bráááško!!!

Celebritný súhrn

Vykrúcaj, vykrúcaj, len mi penis nezrúcaj, nezrúcaj

Salma Hayek (55) nemá len obrovské cecky a peknú tvár. Treba uznať, že aj postavu má fajnú na svoj vek. Preto niet divu, že sa s radosťou v plavkách natriasa, veď vyzerá super. A je aj pochopiteľné, že jej manžel a miliardár má potom nonstop erekciu.

Manželia boli pred pár dňami videní na jachte, kde spoločne oddychovali od toho ťažkého milionárskeho života. Ale pozor! Nenudili sa. Salmina dokonca v jednom momente vyskočila na stôl a svojmu mužíčkovi vraj aj zatancovala krátky, no o to vášnivejší tanec.

My máme dokonca zo súkromných zdrojov info, že François-Henri (60) jej pri tom spieval slová ako:

Rozvlň všetko, čo ti mama dala, aby si sa na noc dostatočne rozhýbala.

Zatlieskaj mi svojimi chlpatými pyskami, keď sme tu už skoro úplne sami.

 

Takto vyzerá šťastný chlap

Celebritný súhrn

 

Celebritný súhrn

 

Celebritný súhrn

 

Ešteže máme v redakcii “hekera” Darrena, ktorý sa nabúral do mobilu Salmi a tak máme pre Vás fotku aj bez úprav.

Originál snímka.

Celebritný súhrn

Už si ho niekto zoberte

Milé dámy, a homosexuálni páni, dávame vám do pozornosti, že Jason Momoa (42) je opäť voľný a pripravený sa niekomu vyplakať na rameno. Vec sa ma tak, že skôr, než sme zaregistrovali, že je vo vzťahu, tak z toho vzťahu nič nezostalo.

Jason po rozchode s Lisou Bonet (54) údajne len pred mesiacom potvrdil, že randí s inou ženou. Pre magazin People potom prezradil, že ide o herečku Eizu González (32). No už ani táto info nie je aktuálna. Spomínaný web teraz informoval, že dvojica sa po pár týždňoch rozišla.

Sú to veľmi odlišní ľudia, ” uviedol “tajný a blízky” zdroj z okolia páru. Ten ešte dodal toto:

Veľmi sa ale milujú, pretože spolu už nejaký čas tajne chodili, kým ich vzťah vyšiel najavo. Sú však v rôznych životných fázach.

Takže Aquaman je zase k dispozícii. Tak si ho už niekto konečne vezmite a hýčkajte si ho, pretože on si to zaslúži!!!

 

Pozrite sa na ten smutný výraz :(

Celebritný súhrn

 

Zazvonil zvonec…

Celebritný súhrn

 

Aj tak sa k sebe nehodili

Celebritný súhrn

Reklama na hlad

Že je žalúdok modelky Bella Hadid (25) prázdnejší ako hlava princa Harryho (37), to vieme už dávno. Nevideli sme však najnovšie fotky tejto slečinky, ktorá keď vraj ešte menštruuje, tak to je zázrak. Poďte sa teda pozrieť.

Bella nafotila nové fotky pre ďalšiu módnu značku. Zábery z kampane však viacerých pobúrili. Dievča je podľa fanúšikov už moc vychudnuté a s tak kostnatou tvárou údajne pripomína skôr chlapa, ako modelku svetovej úrovne.

Ak by ste pozreli sekciu komentárov pod rôznymi webmi o nej, našli by ste len obavy o jej zdravie, alebo posmešky. Chvála sa nejak vytratila. A prečo asi…

 

Čo na to hovoríte vy?

Celebritný súhrn

 

Celebritný súhrn

Celebritný súhrn

 

Celebritný súhrn

 

Celebritný súhrn

 

Celebritný súhrn

 

Zdroje: Google.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk