Selena je bosorka s prútikom!!!

pridal NoName 16.6.2022 o 22:22
Selena je bosorka s prútikom!!!


Všimli sme si, že ste tu pod minulým článkom o Justinovi a jeho tvárovej obrne diskutovali o tom, že čo za tým náhlym ochorením asi tak môže byť. Padli tipy na drogy, očkovanie, prievan… to je však všetko jedna obrovská blbosť! Ach, ľudia, nepozerajte sa na veci len povrchne, ale choďte aj trošku do hĺbky. My sme išli a dôvod (nielen) jeho nešťastia sme odhalili.

Niet pochýb, že za všetkým zlým, čo sa deje ľuďom, ktorých Selena Gomez (29) neznáša, stojí práve ona. Veď už v mladom veku nám v seriáli Wizards of Waverly Place ukázala, že je schopná vyčarovať poriadne chujoviny. A keďže vieme, že táto speváčka patrí k tým obzvlášť narcistickým a rozmaznaným dievčatkám šoubiznisu, dlho sme príčiny chorôb manželov Bieberovcov hľadať nemuseli. Je to táto pomstychtivá Sela-Tela!

Speváčka údajne ešte začiatkom roka navštívila Rokfort, kde jej Severus Snape prezradil vzácne kúzlo. Išlo o kliatbu, ktorú neskôr Selena zaslala na jej bývalého frajera Justina (28) a jeho manželku Hailey (25). A ako už viete, fungovalo.

Bieberová sa pred pár mesiacmi potýkala s krvnou zrazeninou v hlave a Bieber len nedávno oznámil, že mu ochrnula polka tváre po nákaze vírusom pásového oparu. Samozrejme, “vírusom pásového oparu”. Môžeme to tak brať, ak je ten vírus Selena, ktorá ani po rokoch nevie a nechce pochopiť, že toho potetovaného pásu sa už viac držať nemôže!!! Ten už patrí Hailey. A tak Gomez aspoň posiela svoje kúzla na manželov, aby sa im pomstila. Nemyslí však na jednu dôležitú vec, a to, že práve tieto patálie dvojicu viac spoja. Ako pani Bieberová v najnovšom rozhovore totiž priznala, stáli sa ešte viac spetejším párom.

Obaja máme čo dočinenia so strašnými chorobami. To, čím som si prešla ja, čím si prešiel on - to je to, čo nás naozaj spája. Nikdy sme si neboli bližšie.

A druhá vec je to, že každá akcia má svoju reakciu. Selene sa pomaly ale isto vracajú jej kúzla v podobe karmy. Pri jej poslednom videu na Tik-toku sa neriešilo nič iné ako to, že sa jej trasú ruky. Niekto by povedal, že to má z toho Lupusu, ktorým trpí, iný zas, že to má z drog, no ja tvrdím, že Bieber a Hailey zaujali obranný postoj a namiesto cirkevných omší začali taktiež navštevovať Rokfort. Alebo minimálne aspoň veštkyňu Jolandu, ktorá vie čo to aj o temnej mágii.

 

Selena ako stará známa čarodejka s knihou zla

Selena je bosorka s prútikom!!!

 

Nenechajte sa zlákať tou milou tváričkou

Selena je bosorka s prútikom!!!

Je to pomstychtivá bosorka

Selena je bosorka s prútikom!!!

 

Len sa pozrite, že čo spôsobila

Selena je bosorka s prútikom!!!

 

To máš tak, že sa pletieš do kapusty cudzému červovi

Selena je bosorka s prútikom!!!

Gomez a jej ruky

<

 

 

Justin ako nový žiak Rokfortu

Selena je bosorka s prútikom!!!

 

Čoskoro uvidíme teda, že kto z koho

Selena je bosorka s prútikom!!!

 

Zdroje: ZoSprostejHlavyJednehoRedaktora.sk







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk