Toto je jedno veľké škaredô

pridal NoName 19.6.2022 o 7:27
Toto je jedno veľké škaredô


Na svete sú len dve veci zlé, a to, tatarka s párkami a fejkovo blonďaví chlapi. Už Eminem (49) nám za tejo veľkej éry ukázal, že týmto smerom sa osoby s guľkami nemajú uberať. To si rovno jednu guľku môžu streliť do hlavy. Lebo taký nevkus sa neodpúšťa! Rovnako ako sa neodpúšťa výber hlavnej postavy pripravovaného filmu Barbie. Režiséri sa museli pekne spiť a potiahnuť aspoň 3 lajny, keď sa rozhodli, že ikonu pekného mužského chlapa bude hrať Ryan Gosling (41). Isto to bola “párty ako kráva”… inak si to neviem logicky vysvetliť. A očividne nie som jediná. Okrem mňa a určite aj okrem vás túto katastrofu nechápu ani ľudia po celom svete. Tí sú z Kena taktiež pekne znechutení.

Už dávnejšie sme písali o tom, že sa chystá film Barbie. Tú si nezahrá nikto iný ako modrooká a prirodzene blonďavá Margot Robbie (31). A tá si tú postavu fakt zaslúži… hoci nemá nič umelé a teda nie je z plastu.

Margot je ale naturálne pekná, to sa musí uznať. A preto s jej obsadením nemá nikto problém… čo sa o mužskej strane nedá povedať.

Naopak s Kenom to pekne posrali. Ako už viete, toho stvárni americký Sajfa a.k.a. Ryan Gosling. Žiaľ.

A keď teraz tvorcovia zverejnili promo fotky, tú veľké škaredô len potvrdil nesprávny výber. Ryanovi ku kráse nepomohla ani platinová blond a hnedý nástrek pokožky, ktorý by sa už pomaly mohol brať za blackface prehrešok. Proste stále je to muž, ktorý nemá absolútne tvár na to, aby ju prepožičal pánskej ikone krásy - Kenovi. A preto sa aj pod jeho fotkou z natáčania objavili zosmiešňujúce komentáre. Vraj pripomína skôr starého deda, nie Kena. Viacerí podľa reakcií nechápu obsadenie Goslinga do tohto filmu, vrátane mňa.

Ja by som v úlohe Kena videla skôr Chrisa Evansa (41). Ten by tam pasoval ako riť na šerbeľ.

A vy by ste koho vybrali?

 

Barbie

Toto je jedno veľké škaredô

 

Margot Robbie

Toto je jedno veľké škaredô

 

Ken

Toto je jedno veľké škaredô

Ryan Gosling

​​

Toto je jedno veľké škaredô

 

Nebolo by toto lepšie?

Toto je jedno veľké škaredô

 

Ešte má aj hafana ako Ken

Toto je jedno veľké škaredô

 

Zdroje: People.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk