Spoznávate túto “krásku”?

pridal NoName 28.6.2022 o 11:12
Spoznávate túto “krásku”?


Nie, Martinka z Turca to skutočne nie je, aj keď sa tomu len ťažko verí. Dám vám však nápovedu. Tá znie: Tik Tok… akože zvuk ručičkových hodiniek, nie tá sociálna sieť.

Už viete?

Hovorí sa, že každému po svete chodí nejaký dvojník. No a táto osoba z titulky je skutočná kópia nebohej Mati Chovancovej. Dotyčnú rovnako zničil šoubiznis. Rozdiel je len v tom, že osôbka z titulky ešte stále žije a teda vytvára stále nové a nové škandály.

Nebudem Vás už naťahovať, i tak mnoho z vás už vie, že ide o Keshu (35). Speváčka, ktorá v dobe pradávnej mala brutálne svetoznámy chytľavý song. Ten sme si vtedy s kamoškou púšťali počas pauzy medzi telenovelou.

Drsná blondína, ktorá chcela silou-mocou pôsobiť rebelským dojmom, dnes vyzerá...ehm... zničene, strhane a o minimálne 10 rokov staršie. A ani ten vysnívaný imidž “divošky” jej nikto nežere, hoci pre to urobila fakt dosť. Priam až moc… Tu je niečo teda o jej problémovom živote.

Kariéru začala ako 17-ročná. V dobe, keď sme všetci sledovali MTV. A v čase, kedy síce nepochádzala z bohatej rodiny, no o to snaživejšia bola. V škole údajne excelovala, a všetky skúšky urobila na plný počet bodov. Práve vďaka tomu dostala aj štipendium na prestížnej vysokej škole. Ako to však býva, peniaze a sláva sú lákavejšie než školská lavica a život študenta. A preto nemusím nejako extra vysvetľovať, že kde sa uberali jej kroky. Z baby s potenciálom sa v momente stala hviezda s plytkými sexistickými hitmi, ktoré už v roku 2010 hrali všetky slovenské rádia. Ľudia si songy púšťali bez toho, aby sa zamysleli nad tým, čo vlastne ten text znamená. A očividne sa nezamýšľala ani speváčka sama, keď robila rozruch všade, kam prišla. Alebo jedine, že by to robila práve naschvál… čo samozrejme, že inak nebolo.

Kesha si verejne prešla mnohými bizarnosťami. Napr. pila svoj vlastný moč, moc drogovala, nechala sa zavrieť do psychiatrickej liečebne, alebo sa zaradila do skupiny MeToo, keď počas karantény obvinila svojho producenta zo znásilnenia. Proste klasický priebeh “veľkej-malej hviezdy”.

Mladé dievča, ktoré podľahlo sláve. Ďalšia napodobenina Britney Spears (40). Túto speváčku ale pozornosť médií zomlela trošku inak.

Po druhom albume sa ocitla na odvykačke z bulímie. Za tú údajne môže tlak spoločnosti a jej producent… Áno, presne ten, ktorý počas pandémie čelil obvineniu zo znásilnenia.

Drsná blondínka s piercingom v nose po liečení obvinila producenta Dr. Luke-a zo sexuálneho, fyzického a emocionálneho zneužívania.

Každopádne tento “doktor” najprv vinu popieral a tvrdil, že Kesha s ním chce len rozviazať nahrávaciu zmluvu, aby ju mohla podpísať u niekoho iného výhodnejšie. Neskôr však pristúpil na dohodu, že s ňou ukončí spoluprácu, keď ona verejne prizná, že si to všetko vymyslela. Chcel, aby svetu povedala, že ju neurobil slávnou za to, že musela roztiahnuť nohy a nenútil ju si strkať prsty do krku, aby schudla. To ale Kesha poprela a po niekoľkých jej protichodných tvrdeniach súd napokon rozhodol v neprospech speváčky. V miestnosti vtedy nastal žiaľ a emočné zlyhanie. Jedinou útechou Keshy bola zmena nahrávacej spoločnosti. Tú má síce tiež pod vlastníctvom Dr. Luke, no dáva umelcom viac slobody v tvorbe. A tak vznikol jej ďalší album - Rainbow, ktorý pripomína skôr nejaký emočný diár. V ňom speváčka spieva o vnútornom boji, hlbokej viere v nadprirodzeno, právach sexuálnych menšín, rodovej rovnosti a najmä o vďake za život, ktorý dostala. Paradox, no nie?

V piesni „Praying“ hovorí:

Som mŕtva alebo žijem v nekonečnej nočnej more? A ak som nažive, aký má moja existencia zmysel? A ak je Boh či iná „vyššia moc“, prečo som zostala opustená bez možnosti návratu či pomoci od ľudí, ktorých som poznala a milovala? Nerozumiem prečo sa to všetko deje. Bože, ukáž mi čo robiť, nemám silu. Nevládzem…Prosím, nechaj ma zomrieť. Nedokážem už zostať nažive…

…Dr. Luke, ublížil si mi, ale verím v to, že nájdeš lásku. Niektoré chyby dokáže odpustiť len Boh.

Čo sa týka Keshi dnes, tak neuveríte, ale ešte stále žije. To asi ten moč!!!

Zdá sa, že sa konečne pozbierala a ako tak sa drží. Možno ešte niekedy dá nejaký drogový kokteil, či si strčí kefku do krku, no nič šokujúcejšie ako doposiaľ o nej zatiaľ nevyšlo.

Speváčka momentálne pracuje na šiestich jednohodinových epizódach Conjuring Kesha. Ide o projekt Discovery+, ktorý sa má týkať jej vášne v nadprirodzené a paranormálne javy. Kesha (aj s ostatnými ľuďmi) bude skúmať najväčšie záhady národa, strašidelné miesta a nadprirodzené javy.

Pre mňa je nadprirodzené prirodzené. Začalo to mojou neukojiteľnou zvedavosťou, mojím večným hľadaním niečoho väčšieho ako som ja. To motivovalo moje umenie, formovalo moju hudbu a dalo zmysel celému môjmu životu. Je to večné hľadanie dôkazu Boha, ” povedala Kesha v tlačovom vyhlásení.

No a prečo vlastne o nej píšem? Lebo pred pár dňami sme ju zahliadli a nemohli sme vás ukrátiť o jej najnovší vzhľad. Ten by sa dal jedným slovom opísať ako NEVKUS.

Hrubé čierne linky okolo celého oka sa už nenosia, strih do postupna už nie je cool a zlaté zuby tiež už nie sú znak bohatstva!!!!!! Napíšte jej to prosím niekto. Naozaj už nie je rok 2009.

 

Speváčka teraz

Spoznávate túto “krásku”?

 

Spoznávate túto “krásku”?

 

Spoznávate túto “krásku”?

 

Predtým

Spoznávate túto “krásku”?

 

Spoznávate túto “krásku”?

 

Spoznávate túto “krásku”?

 

Och, toto bolo počuť z každého okna na sídlisku v lete

 

Ďalší jej veľký hit

 

A tento tiež dosť hral

 

Producent Dr. Luke, ktorý mal speváčku zneužívať

Spoznávate túto “krásku”?

 

Kesha, keď jej súd nedal za pravdu

Spoznávate túto “krásku”?

 

Song “duševnej očisty”

 

Ona dnes

?
?
?
?
?
Zobrazi? tento pr?spevok na Instagrame
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?

Pr?spevok

 

Trailer na dokument o nadprirodzených dejoch

 

BONUS:

Jeden ET už volá domov

Spoznávate túto “krásku”?

 

Pre silné žalúdky… tu je ten moč

 

Zdroje: Hawcelebs.com/kesha, Billboard.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk