Rakovina kože zdarma

pridal NoName 2.7.2022 o 12:44
Rakovina kože zdarma


Máme tu ďalšie obdobie plné ritiek, prsníkov a chachár. Ako to už býva, po rozchode treba dať všetkým, no najmä dotyčnému najavo, že o čo vlastne prišiel. Nech ľutuje ten nešťastník jeden!!!! A o to presne sa teraz snaží aj Kendall Jenner (26), ktorej po dvoch rokoch prestal basketbalista vymetať pavučiny. 

Len pred pár dňami vyšlo info o tom, že modelôčka už viac netvorí pár s Devinom Bookerom (25). Dvojica išla od seba, hoci nič nenasvedčovalo tomu, že by mali mať akési problémy. Veď len nedávno sa spoločne otŕčali na gýčovej svadbe v Taliansku, keď si Kourtney (43) a Travis (46) povedali svoje tretie “Áno”.

Ako to však býva, všetci sú na internetoch šťastní, pokiaľ zrazu nepridajú post o tom, že je koniec a ich zaľúbené fotky posledné týždne bola vlastne iba pretvárka pre verejnosť. Jooooooj, menovať by som takých falošníčkov mohla do zajtra. No netreba. Stačí sa pozrieť na dotyčné osoby článku. Kendall s Devinom už nie sú spolu, síce to len nedávno hrali na lásku, ktorú by sme im mali všetci závidieť. Žiaľ, ani sebaklam im nepomohol tomu uveriť… A tak je dvojročnému vzťahu koniec a Jennerka teraz kvôli tomu zvolila postoj “len sa pozri, o aký poklad si prišiel”.

Pár dní dozadu pridala na svoj profil takú fotku, že keby to bolo fotené z trošku iného uhla, videli by sme jej presne tam, kde nás všetkých má.

No nevadí. Aj toto nám postačí na to, aby sme si z nej mohli urobiť srandu a prípadne si vziať príklad z toho, čo teraz fakt nerobiť… teda pokiaľ si chceme zachovať hrdosť a zdravie pokožky.

Je pravda, že je momentálne IN byť hnedý, najmä v dobe Kardashianiek, kedy členky sekty rodia len z pravidlá polo-černošské deti. No ako by povedala Norča, nenechajte sa odrbať!!! Nezabúdajte na riziká spojené s opaľovaním a minulosť hnedej pokožky! Opálenie bol symbol pre otrokov, ktorí museli pracovať na poliach. Kto chce byť v dnešnej dobe považovaný za otroka? Ja určite nie… teda pokiaľ sa nejedná o sexuálneho otroka. To by som brala, keby môj “pán” bol Henry Cavill (39). Inak nie, diky.

A keď ste sa dočítali až sem, choďte sa rovno natrieť minimálne UV faktorom 30. Poďakujete mi neskôr.

Celkom im to aj pasovalo. On vyzerá ako taký trotláčik a o nej je všeobecne známe, že nepatrí k tým najmúdrejším slečnám.

 

Rakovina kože zdarma

Aj sa striedali v tom, že kto na kom sedí…

Rakovina kože zdarma

 

…prípadne leží

Rakovina kože zdarma

 

Výmena

​​

Rakovina kože zdarma

Dvojica pred pár týždňami v pizza-špagety-mozzarella štáte

Rakovina kože zdarma

 

Rakovina kože zdarma

 

Rakovina kože zdarma

Rakovina kože zdarma

 

Nastal však zvonec a láske je kon….

Rakovina kože zdarma

 

Kendall teraz ako vyrovaná žena, ktorej sa nič nedotklo a užíva si život aj naďalej s otázkou: “Čo, kto je Brooker, a čo je to basketbal?

Rakovina kože zdarma

 

Zdroje: Instagram.com/kendalljenner







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk