Cameron Diaz pašovala drogy v kufri

pridal NoName 13.7.2022 o 0:32
Cameron Diaz pašovala drogy v kufri


Všetci už dávno vieme, že vstup do Hollywoodu je väčšinou poriadne tŕnistý. No po novom zisťujeme, že je viac spôsobov, ako sa tam dostať. Nie každý musí rituálne odhryznúť tepnu nevinnému batoľaťu, alebo si nechať urobiť z vagíny čiernu dieru. Vraj stačí byť aj drogový kuriér a udavač, aby sa človek neskôr zaradil do elity smotánky. Svoje o tom dobre vie tiež Cameron Diaz (49), ktorá využila práve poslednú spomínanú možnosť. Herečka priznala, že predtým, než sa stala celosvetovo známou, tak pašovala v Európe kokaín. Alebo sa o to aspoň pokúsila.

Cameron v podcaste porozprávala, čo všetko predchádzalo jej filmovej kariére. Vraj na konci 80. rokoch žila dlhší čas v Paríži, kde sa snažila uchytiť ako modelka. Žiaľ, nebol však o ňu vôbec záujem.

Nasporila som si dosť peňazí, aby som sa mohla odsťahovať do hlavného mesta Francúzska a venovať sa modelingu. Po príchode som ale ostala sklamaná. Nemala som totiž v tomto smere šťastie. Bola som tam celý rok a ani jeden deň som nepracovala, ” začala s rozprávaním Diaz. Tá vraj bola na pokraji zrútenia, pretože si nedokázala nájsť vôbec prácu. No očividne to nebolo vinou domácich, ale jej nárokov. Cameron isto nechcela pracovať niekoľko hodín za pár frankov napr. niekde v kaviarni. Tá chcela točiť veľké prachy za málo roboty. A tak napokon aj taký job našla.

Nemohla som si naozaj dlho nájsť prácu, aby som si zachránila život. Potom som však dostala jeden kšeft… prevážala som drogy z Paríža do Maroka. Nerobím si srandu, prisahám Bohu, “ uviedla herečka s tým, že ona chudinka naivná vtedy ani vôôôôôbec netušila, že to je trestné. Údajne si vážnosť situácie uvedomila až v momente, keď prišla na letisko. Pohľad na policajtov so samopalmi a na vycvičených psov ju vraj dostali do takej paniky, že povedala aj to, čo nevedela.

Mala som kufor, kde boli nelegálne látky. Konkrétne kokaín. Keď sa ma na letisku spýtali na tú batožinu, povedala som, že neviem čo je zač, a že nie je moja.

Z Diaz sa napokon po menšom nátlaku stál práskač a s políciou začala spolupracovať. Aby sa vyhla niekoľkoročného trestu, tak úradníkom prezradila, že ktorý gang stojí za týmto špinavým biznisom. A keďže karma funguje, neúspešná modelka o pár mesiacov dostala aj poďakovanie. Nie však od gangu, ktorý by ju isto za tento podraz rozrezal na kusy a zakopal niekde v lese, ale pravdepodobne od colníkov, ktorí mali kontakty v Amerike.

Krátko po tomto incidente mi volala kastingová agentúra z Los Angeles, aby som prišla na kamerové skúšky kvôli filmu Maska. Dostala som úlohu po boku Jima Carreyho (60) a tým si otvorila dvere k hlavným rolám v Hollywoode.

Diaz ako mladá čaja, kedy nebola natoľko pekná, aby dobila Paríž svojou krásou

Cameron Diaz pašovala drogy v kufri

 

Cameron Diaz pašovala drogy v kufri

 

Cameron Diaz pašovala drogy v kufri

Potom stačilo sa stiahnuť do nečestnej práce, prehovoriť, dostať rolu a vyzliecť sa, aby bola už relevantná osoba

Cameron Diaz pašovala drogy v kufri

 

Cameron Diaz pašovala drogy v kufri

 

Cameron Diaz pašovala drogy v kufri

Teraz vždy, keď je na letisku, tak ju isto kontrolujú veľmi dôkladne

Cameron Diaz pašovala drogy v kufri

 

Cameron Diaz pašovala drogy v kufri

 

Cameron Diaz pašovala drogy v kufri

 

Zdroje: Theguardian.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk