Selena je tridsiatnička

pridal NoName 25.7.2022 o 23:41
Selena je tridsiatnička


Na svete existuje len jedna spravodlivosť, a to tá, že nestarneme len my, ale, vďakabohu, aj tieto hviezdičky. Medzi oficiálne “starých” ľudí (minimálne už pre Disney) sa najnovšie zaradila aj Selena Gomez (30). Tá koncom minulého týždňa oslávila svoje 30. narodeniny. A hoci išlo o okrúhly vek, na pompéznosť zabudnite. Sel strávila tento deň len s jednou osobou. S akou? So starou známou…

Niet divu, že neusporiadala veľkú párty. Sama predsa tvrdí, že zo socializácie má ešte stále obrovský strach, i keď sa ho snaží malými krokmi prekonať. Introvertka Gomez preto svoje narodeniny oslávila veľmi komorne. Priam až obyčajne. Spoločnosť jej totiž robila len jej kolegyňa a dobrá kamarátka Taylor Swift (32). Dievčatá údajne celý večer strávili iba vo dvojici. Stretnúť sa mali v jednej útulnej reštaurácii v L.A. v časti Topanga. Tam Taylor doniesla Selene aj darček zabalený v klasickom obale. Čo v ňom bolo, nie je známe. Čo sa ale už len dá dať osobe, ktorá má všetko? Myslím, že Sel stačí už len to, že Swift jej ponúka úprimné priateľstvo. O Gomez sa totiž internetom kedysi klebetilo, že práve na kamošky nemala nikdy šťastie. Údajne ju mnohé len využívali kvôli peniazom, a nemysleli to s ňou vážne. Platila im vraj iba dovolenky, drahé jedlo a akýsi lepší životný štandard. Viacerí fanúšikovia tiež poukazovali na to, že speváčku jej priateľky viackrát odstrihli zo spoločných fotiek a pridali si ich bez nej. Každopádne týchto fanatických obdivovateľov netreba brať úplne za slovo, lebo vieme, akí sú chorí. Tá aj keby na Met Gala prechladla, sú ochotní tvrdiť, že to preto, lebo Hailey schválne otvorila okno v sále, aby jej uškodila. Proste oduševnené bytosti bez vlastného života. Čo sa týka ale Seleny, tak snáď už po 30-tke nájde to vytúžené šťastie, prestane fúkať a tváriť sa tak otrávene na TikToku. To je naše prianie za redakciu Pikošiek.

To svoje jej venujte vy do komentáru. Presne v piatok všetky blahoželania vytlačíme a posielame prvou triedou do Kalifornie.

Oslava 30-tky s Taylor

Selena je tridsiatnička

 

​​

Selena je tridsiatnička

 

Selena je tridsiatnička

Tie si boli na narodeninách aj v minulosti

Selena je tridsiatnička

 

Minulé roky

Selena je tridsiatnička

 

Selena je tridsiatnička

 

Selena je tridsiatnička

Selena je tridsiatnička

 

OTRÁVENÁ GOMEZKA (najnovšie video)

<

 

 

BONUS:

Neberte drogy!!!

<

 

 

Zdroje: Pagesix.com, Tiktok.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk