Dvadsať otázok pre Anne Hathaway.

pridal NoName 28.7.2022 o 9:25
Dvadsať otázok pre Anne Hathaway.


Herečka Anne Hathaway (39) prírodou obdarená nadpriemerne veľkými očami a ústami, zapózovala pre magazín Interview. Môžete sa ňou pokochať nielen v čiernobielej, ale aj farebnej verzii. Inak na prvej fotografii mi pripomína našu Puškárovú (45).

Verili by ste tomu, že od premiéry Denníka princeznej, ktorý Anne preslávil, ubehlo už dlhých dvadsaťjeden rokov? Neuveriteľné. Cítite sa starí? Okrem toho som sa dočítala ďalšiu zaujímavosť. Táto ženská ževraj patrí medzi najviac nenávidené celebrity Hollywoodu. Je to údajne preto, lebo je až príliš dokonalá. Zrejme fyzicky a aj v hereckom prejave. Dajte názor do komentu, prečo ju tak veľa ľudí nenávidí. Je za tým závisť alebo niečo iné?

Len pre Vás, zarytých aj nezarytých fanúšikov, odpovedala na dvadsať otázok. Nekládli ich smrteľníci z oblasti žurnalistiky, ale celebritky, slávni návrhári a tak podobne. Ktoré konkrétne, sa dozviete dole v rozhovore. A chystá sa natočiť nejakých pár filmov v budúcnosti, takže sa môžete tešiť. Rozhovor je tiež veľmi dlhý, snáď sa nebudete nudiť.

 

Jessica Chastain (45):

Ak by si sa mohla naučiť novú zručnosť, aká by to bola?

Je toho veľa, čo by som sa chcela naučiť. A ak by som si mala vybrať nejakú zručnosť, bola by to rafinovanosť a disciplína, ktorá sa dá dosiahnuť spojením koncertnej klaviristiky a profesionálneho baletu. Skvelý súhrn mysle a tela.

 

Rick Owens (59):

Niekedy sa človek necíti bezpečne. Kde je Tvoje bezpečné miesto?

Mohla by som povedať, že vo vnútri mojej koženej bundy od Ricka Owensa. Kúpila som si ju ako darček, po natáčaní Diabol nosí pradu. V skutočnosti nehľadám fyzické miesta, ako záruku bezpečnosti. Na to nežijeme v dostatočne stabilnej dobe. Keď mám pocit vďačnosti, vtedy sa cítim bezpečne.

 

Sigourney Weaver (72):

Čo sa Ti najviac páčilo na filme: Rachel sa vydáva?

Krátka aj dlhá odpoveď: všetko. Ale je to dar od režiséra Jonathana Demmeho (73). Film prišiel v momente života, keď som bola pripravená. Bola som ovplyvniteľná prijať všetko, čo ma posilnilo a inšpirovalo. Ľudia, s ktorými som pracovala boli viac ako výnimoční. Nikdy na to nezabudnem.

 

Jeremy Strong (43):

Ktorá kniha, ktorú si naposledy čítala, Ti vyrazila dych?

Hadriánové spomienky od Marguerite Yourcenar. Je to o tom, ako Hadrián leží na smrteľnej posteli. Porovnáva rozdiely, medzi tým, keď bol cisár, a keď bol obyčajný človek. Táto poézia je skvelá. Ohľadom románov sú to diela Medeline Millerovej.

Matthew McConaughey (52):

Čo pre Teba znamená feminizmus?

Je to definícia ľudskej bytosti, ktorej záleží na rovnosti žien. Je komplikovaný, ale malo by záležať na tom, aby nebol provokatívny.

 

Michelle Yeoh (59):

Ako vnímaš prechod od , , bláznivej“ do „úžasnej“?

Ďakujem za otázku aj kompliment v jednom. To že som bláznivá, je spôsob akým som sa narodila. Ľudia s ktorými pracujem sú úžasní a špecializujú sa na to, aby som tak pôsobila. Moju prvú veľkú rolu režíroval Garry Marshall. A ak niekto našiel spojenie medzi bláznivou a úžasnou, bol to on. To že som bláznivá, je dané. Čo mám s tým robiť?

 

Marc Jacobs (59):

Ktorú vec v živote ľutuješ a najradšej by si ju vymazala?

Existovala doba, kedy som bola veľmi mladá, a nevedela som sa obliecť na udalosti. Vstúpila som na červený koberec, netušiac, že moje šaty sú priesvitné a bez podprsenky. Žiadny človek sa nezastavil, aby ma na to upozornil. Alebo mi ponúkol sako, aby ma zakryl. Ja by som takéto niečo pre iného človeka urobila“.

 

Anna Wintour (72):

Kedy Ťa uvidím na pódiu a v akej úlohe?

Práve teraz som sa roztopila. Prosím Ťa, prídi, keď sa to stane.

 

Awkwafina (34):

Máš sny, ktoré sa opakujú?

Už dlhšie som nemala. Ale v určitých častiach života mávam obdobia, kedy sa opakujú. Sníva sa mi toto: Po dlhom čase prichádzam do divadla, ale nikto mi nepovie názov hry, ani scenár. Pýtam sa ich kde je. Na to mi povedia, že ho má osoba na druhej strane javiska. Dostanem sa na druhú stranu javiska a zistím, že hľadaná osoba odišla. Odpočítavam čas, kedy ísť na pódium a neviem čo robiť.

Sandra Oh (51):

Ktorý hudobný umelec Ťa najviac ovplyvnil a prečo?

Whitney Houston, pretože produkovala Denník princeznej. V modernej histórii je to ona, ktorej hlasu sa dotkol Boh. Potom je to Madonna (63), tá mala vplyv na všetky ženy. Dolly Parton (76)...mám pokračovať?

 

Mindy Kaling (43):

Ktorého umelca a seriál tajne miluješ? Ja stále zbožňujem Hannah a jej sestry. Pozerám to každý rok.

Aziza Ansariho (39). Master of none je moja najobľúbenejšia séria.

 

Kto má podľa Teba najväčšie BDE? (big dick energy).

„Okrem Teba asi momentálne Lizzo (34), Billie Eilish (20) a Harry Styles (28). Ďalej Christopher John Rogers (25). Páči sa mi, čo momentálne robí v móde. Michelle Yeoh (59) má energiu bohyne.“

 

Jake Gyllenhaal (41):

Čo máš radšej? Herectvo alebo spev? Alebo si v oboch tak dobrá?

Aká sladká otázka. Ďakujem, Jake. Nemyslím si, že som speváčka. Mám pekný hlas, a za to musím poďakovať svojej dlhoročnej hlasovej učiteľke. Ale herectvo bola oblasť, kde mám najväčší rozsah. Na herectve milujem tímovú prácu.

 

Julia Andrews (86):

Nikdy som Ťa nevidela nahnevanú. Čo Ťa naozaj štve?

Momentálne ma hnevá, keď sa pozriem do novín a vidím tam článok, že existujú plány ako zvrátiť Roe V. Wade (najznámejší súdny spor, ktorý uznal právo na interupciu v USA), hneď vedľa článku o nedostatku dojčenskej výživy. A o tom, že sa znížila jej dostupnosť.

Michael Kors (62):

Ktoré oblečenie v Diabol nosí pradu, charakterizovalo viac Anne ako Andy?

Môj štýl je ovplyvnený tým, že som spolupracovala s Patriciou Field (81). Videla som s ňou rozhovory o tom, aké oblečenie pre film zostavíme. Ale milujem zamatový kabát Chanel, minisukňu, pančuchy a čižmy.

 

Octavia Spencer (52):

Ako si udržiavaš rovnováhu medzi prácou a životom?

Nikto ma do ničoho nenúti. Nikto ma nenútil byť matkou a ani herečkou. Kariéru a rodinu som si vybudovala a snažím sa udržať si ich. Svet je miesto, kde neexistujú žiadne záruky. Jediná vec, s ktorou môžeme počítať je prítomný okamih. V manželovi mám najlepšieho partnera na svete. Verí v moje sny a podporuje ich.

 

Bella Hadid (25):

Ľudia hovoria, že ty a Tvoj manžel vyzeráte úplne ako Shakespeare a jeho manželka. Tiež Anne Hathaway, ktorá sa vydala v roku 1582. Ste cestovatelia v čase?

Tak toto je tá najrozkošnejšia otázka. Vyzerá ako Shakespeare. Keď budeme cestovať v čase, dám vedieť.

 

John Waters (76):

Už si niekedy kradla v obchode, ak nie, prečo? Ak áno, čo si ukradla?

Nikdy som v obchode nekradla. Dôvod je ten, že som počúvala môjho otca, ktorý tvrdil, že pri krádeži v obchode vždy ublížime iba tým, ktorí sú na nižšej priečke spoločenského rebríčka.

 

Mel Ottenberg (46):

Aký je Tvoj obľúbený look z tohto fotenia a prečo?

Alaia (šaty s čiernym opaskom, foto č. 2), ktoré som si mohla obliecť. Bola to pre mňa česť. Chystám sa použiť aj uterák Balenciaga.

Kto z uvedených Ti položil najlepšiu otázku a prečo?

„Postavíš predomňa skupinu bohov a bohýň, a potom ma donútiš vybrať si? Páčili sa mi otázky Mindy (43). Čo sa týka drzosti tak vyhráva. Ale naozaj, som vďačná, že si každý z týchto ľudí na mňa urobil čas. Som úplne poctená, ďakujem Vám. “

Dvadsať otázok pre Anne Hathaway.

 

Spomínané šaty Alaia.

Dvadsať otázok pre Anne Hathaway.

 

Dvadsať otázok pre Anne Hathaway.

Dvadsať otázok pre Anne Hathaway.

 

Dvadsať otázok pre Anne Hathaway.

 

Dvadsať otázok pre Anne Hathaway.

Dvadsať otázok pre Anne Hathaway.

 

Dvadsať otázok pre Anne Hathaway.

 

Dvadsať otázok pre Anne Hathaway.

 

Zdroje: Interviewmagazine.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk