Opäť tehotná

pridal NoName 4.8.2022 o 20:20
Opäť tehotná


Po poslednom nešťastnom tehotenstve, verejnom plači a niekoľkých pokusoch je Chrissy Teigen (36) znova v tom. Túto správu oznámila len pred pár hodinami, keď si na svoj profil zavesila fotku s bruchom… samozrejme, že na snímke nechýbali aj Gucci nohavičky, ktoré si vytiahla pekne až po pupok, nech je značka fajne vidieť.

Každopádne táto správa prišla len dva roky potom, čo s Johnom Legendom (43) prišli o predčasne narodeného syna Jacka, ktorého bývalá modelka porodila iba v 20. týždni tehotenstva. Toho potom manželia pochopiteľne nechali spáliť, no neskôr jeho urnu uložili do obývačky, kde sa s ňou hrali ich druhé dve deti… Divné? Dosť! Každý sa ale so smútkom vyrovnáva inak… Avšak, hoci by človek čakal, že po takejto veľkej traume budú teda Teigenovci tentokrát opatrnejší a tak intímnu vec už viac radšej zdieľať nebudú, nie je tomu tak. Chrissy premohla radosť (alebo skôr túžba po pozornosti???) a svoj stav aj napriek priznaným obavám celému svetu oznámila. Nepopiera ale veľký stres, ktorý zažíva, keď chodí na kontrolu k lekárom. Vraj je nervozita tak veľká, že prebíja aj pocit vzrušenia… Doktori ju ale uisťujú, že je zatiaľ všetko v poriadku a mimčo sa vyvíja správne.

 

Chrissy bola pred dvoma rokmi prijatá do nemocnice kvôli dlhotrvajúcemu krvácaniu

Opäť tehotná

Ešte vtedy ubezpečovala svojich fanúšikov na Instagrame, že je všetko v poriadku. O dva dni ale o svoje dieťa prišla.

Opäť tehotná

 

Na profil si potom pridala tieto intímne fotky a vysvetlila, že, žiaľ, neboli schopní zastaviť krvácanie a dať bábätku látky, ktoré potrebovalo, napriek mnohým vreckám krvných transfúzií.

Opäť tehotná

 

O pár týždňov zverejnila, že pozostatky syna má doma a jej dcéra Luna (6) sa s nimi hrá a prihovára sa k nim…

Opäť tehotná

Napokon pred pár mesiacmi priznala, že užíva hormóny (a pravdepodobne využívala aj nejaké iné vymoženosti modernej medicíny), aby sa jej podarilo zas otehotnieť

Opäť tehotná

 

Veď aj prvé dve deti má vďaka umelému oplodneniu

Opäť tehotná

 

Iba ten zosnulý Jack bol prirodzenou cestou

Opäť tehotná

Teigen teraz

Opäť tehotná

 

GGGGGGGGGGGGGGGGGG

Opäť tehotná

 

Nepodstatná info, ale keby ste chceli vedieť, že koľko stoja tie nohavičky, ktoré už len na pohľad vyzerajú tak umelo, že sa v nich musí chachara neskutočne pariť, tak odpoveď je 520 dolárov…

Opäť tehotná

 

Zdroje: Chrissyteigen.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk