Nicki Minaj je divné dievča

pridal NoName 10.8.2022 o 0:36
Nicki Minaj je divné dievča


Jeden by povedal, že po pôrode dostane rozum…žiaľ, nestalo sa tak. Práve neopak. Nicki Minaj (39) ide ešte väčšie bomby nevkusu, až sa obávam toho, či jej náhodou neudrelo mlieko do hlavy.

Vždy budem tvrdiť, že ani milióny z lacného človeka neurobia osobnosť. Môže sa obliecť od hlavy po päty do Gucci, Chanel, alebo Balenciaga handier, stále z tej osoby bude cítiť tá lacnota. A Nicki je toho príkladom. Tá sa ale aspoň nesnaží silou mocou poprieť svoju minulosť. Jej éru striptérky priam až všetkým stále pripomína, keď sa oblieka, ako keby mala každý večer ešte pracovať nočné. A hlavne teraz, keď potrebuje odpromovať nový album a dokument o sebe.

Ak ste náhodou nepostrehli, tak už teraz budete vedieť, že Nikča sa chystá čoskoro vydať film o jej živote. Pôjde o takú minisériu, ktorá bude mať 6 polhodinových dielov.

Dokument, o ktorom ste nevedeli, že ho potrebujete, “ opísala svoj projekt Minaj. Tá sľubuje, že v ňom zmapuje jej kariéru, ale aj súkromný život. Riešiť v ňom údajne bude aj svojho manžela (ale len z tej dobrej stránky, jeho krimi minulosť vo väzení, a pokus o znásilnenie neplnoletej nečakajte), svoje zostupy a pády, začiatky popularity a problémy žien v rapovom svete.

Bojujem za dievčatá, ktoré neverili, že by v tomto žánri mohli uspieť, “ hovorí Nicki v traileri na dokument. Čo sa týka jeho premiéry, tak dátum ešte nie je známy. Ale údajne to má byť čoskoro. Čiže keď milujete zabíjať čas chujovinami s nulovou hodnotou, nech sa páči, tu máte tip na jeden odpad. A keď radi skúšate aj svoj zrak a žalúdok, môžete sa rovno pozrieť na obal nového albumu Nikči. Tá je na ňom zobrazená… no proste pozrite sa na to vy. Mne sa to ani nechce opisovať, pretože ma napadá len jedno slovo a to kvôli niektorým citlivkám na vulgarizmy tu dávať radšej nebudem. Každopádne má ísť o artwork, no podľa mňa toto nemá nič spoločné s talentom. Nech to je vytieňované aj 78139721362 farbami, a odfotené vďaka 8381262. svetlám, toto nemá nič spoločné s artom!!! Mimochodom, názov znie Super Freaky Girl… čo v podstate sedí. Taká super light verzia toho, ako by som ju nazvala ja.

 

Mňamka, však?

Nicki Minaj je divné dievča

 

Mamča Nikča, ktorá nenabrala súdnosť ani po pôrode

Nicki Minaj je divné dievča

Nicki Minaj je divné dievča

 

Nicki Minaj je divné dievča

 

Nicki Minaj je divné dievča

Nicki Minaj je divné dievča

 

Nicki Minaj je divné dievča

 

Dokument na to pripravované dielo

 

Zdroje: Billboard.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk