Z Nicole Kidman je transka

pridal NoName 24.8.2022 o 7:49
Z Nicole Kidman je transka


Kidmanka na mňa vždy pôsobila dosť nevyrovnane. Ako keby si v škôlke prešla šikanou za to, že je ryšavá, a teda “iná” ako väčšina detí. Pocit menejcennosti, alebo odlišnosti v nej ostal až do dospelosti, kedy sa snažila s tým niečo robiť. A aj keď oranžové vlasy napokon neskôr prišli do módy, a chlapi začali práve také ženy vyhľadávať, tak si našla niečo iné, čo je na nej nepekné. Nicole (55) počas jej kariéry podstúpila mnoho (aj tých nepotrebných) úprav a urobila zo seba v posledných rokoch doslova plastovú bábiku bez mimiky. No ani to nestačilo. Po plastikách prišla na rad jej postava. Kidman, čo celý život mala tak maximálne 55 kíl zrazu na seba začala vnímať, že nemá dostatočnú svalovú hmotu. Tú sa potom snažila nabrať, až to “trošku” prepískla.

Keď vám poviem, že aj Jessica Alves (39) vyzerá viac ženskejšie ako Nicole, nebudem klamať. Minimálne podľa najnovších fotiek sa zdá, že herečke už len stačí prišiť jedného bimbasa medzi nohy a The Rock (50) má slušne rysujúcu sa konkurenciu.

Už začiatkom roka Nicole pózovala iba v malej minisukni Miu Miu (dcérska spoločnosť značky Prada) a skrátenom tope pre Vanity Fair. A už vtedy viacerí upozorňovali na jej brušné svaly. Mnohí sa ale búrili práve kvôli tomu, že fotograf nadmerne použil photoshop.

Takto nevyzerá telo žiadneho 54-ročného človeka, dokonca ani Nicole Kidmanovej! Prečo to robíte?

búrili sa v komentároch nahnevaní fanúšikovia. Tí, keď teraz uvidia jej najnovšie fotky, tak prasknú od nervov. Nicole sa už o pár dní objaví na titulnej strane časopisu Perfect, ktorý herečke udelil status „Perfect Icon“.

Kidmanka totiž na titulke sebavedomo pózuje s obrovskými bicepsami a svalnatými nohami. Pyšne hľadí do kamery, pričom má na hlave parochňou s otrasne prerastenou ofinou. Tá jej ale aspoň lemuje sánku a vytvára dojem ostrejšej brady. No inak je to des. Asi ani horšie to nemôže byť. Buď Nicole po posledných pochybách o jej bruchu pridala na tréningoch a začala žrať namiesto kolagénových tabliet testosterón, alebo trpí tak veľkým komplexom z detstva, že pred každým fotením dá pánom fotografom podpísať zmluvu, kde stojí, že ju musia prefotošpovať. A teraz to jednoducho nevyšlo…

 

Toto by bolo moc isto aj na nášho nenáročného Borisa

Z Nicole Kidman je transka

Ďalšia fotka z fotenia

Z Nicole Kidman je transka

 

Jej diskutabilné brušáky z februára

Z Nicole Kidman je transka

 

Tak čo, bol to photoshop?

Z Nicole Kidman je transka

… a tie ruky tu, to čo?

Z Nicole Kidman je transka

 

Asi si treba začať dávať na ňu bacha

Z Nicole Kidman je transka

 

Fotka z budúcnosti… takto ju uvidíme za pár mesiacov pod vianočným stromčekom

Z Nicole Kidman je transka

 

Zdroje: News.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk