Miranda s manželom na titulke Vogue

pridal NoName 26.9.2022 o 7:57
Miranda s manželom na titulke Vogue


Miranda Kerr (39), vulgárne a priamo povedané, je najväčšia bývalá ebačka z VS. Spolu s jej nechutne bohatým chlapom Evanom Spiegelom (32) sa sa nechali nafotiť a prezradiť niečo zo súkromia pre Vogue. Títo dvaja sú skrátka párik s chudými telami, ale tučnými kontami. Táto modelka, to je tá jedna z tých šťastných osôb, ktorým takpovediac osud alebo vyššia moc toho dopriala až prehnane. Jeden by až závidel. Skvelá kariéra, perfektný výzor, krásna rodinka a plná peňaženka samozrejme. Slovo hypotéka a ostatné problémy smrteľníkov jej vrásky nerobia. Ale teraz k veci.

Ich fotenie pre Austrálske Vogue prebiehalo na farme v Austrálii v Holmby Hills, kde chodia zrejme hľadať svoj kľud a schovať sa pred svetom. Vlastnia tu pozemok o rozlohe 1, 6 hektárov, ktorý zakúpili za sto miliónov dolárov. Ináč aby ste boli v obraze, ich oficiálny domov je v Los Angeles.

 

O živote na farme

Cítim sa taká vďačná, že som toto všetko mohla našim deťom poskytnúť. Naše deti milujú život na farme a hranie sa v bahnitých mlákach, ako ja kedysi, keď som bola dieťa.

 

O Orlandovi a výchove ich syna Flynna

Spolu - rodičovstvo s Orlandom (45) a Katy (37) je niečo, čo ma robí šťastnou. Od prvého dňa, čo sme sa s Orlandom rozišli, sme sa rozhodli, že nech urobíme čokoľvek, Flynn (11) musí byť na prvom mieste. U mňa je rodina vždy prvá. Potom práca, potom moja firma, a nakoniec priatelia. Nebude to tak však navždy. Milujem materstvo a túžila som byť matka troch chlapcov. Môj sen sa splnil, a preto sa cítim neskutočne požehnaná.

 

O rannom vstávaní

V noci je vždy jeden z troch chlapcov hore, a ak máme „šťastie “ tak všetci traja. Väčšinou spíme šesť až sedem hodín. Ráno sa radi spolu túlime. Evan je ranné vtáča, o to viac, keď je tu, v Austrálii.

 

Evan o zoznámení sa s Mirandou

Po tom, čo som s ňou bol na večeri, som si myslel, že u nej nemám šancu. Keď sa presťahovala do nového domu, navrhol som jej, že ak bude potrebovať pomoc ohľadom domácich prác, môže mi zavolať. Nakoniec mi predsa len poslala správu."

 

Miranda o rozchode

Potom, čo som sa rozišla s Orlandom, som prežívala naozaj ťažké obdobie. Už som neverila na lásku a bola som zničená tým, čo sa stalo. Evan musel mať so mnou veľkú trpezlivosť. Náš vzťah sa vyvíjal strašne pomaly. Predtým, ako sme začali spolu chodiť, sme boli dlhú dobu kamaráti. Nikdy by ma ani len nenapadlo, že je možná aj takáto láska. Sme dokonale prepojení a máme spoločné to, že obidvaja na sebe pracujeme. aby sme boli najlepší partneri, najlepší rodičia. Rastieme a vyvíjame sa. Tomu sme skutočne oddaní.

 

O svojej značke prírodnej kozmetiky

Strach o moju mamu, ktorá mala rakovinu, vo mne prebudil záujem o chemikálie skrývajúce sa v kozmetike. Keď som spustila Koru v roku 2009, nikto nepoznal pojem čistá a organická kozmetika.

 

O živote

Ja a Evan pochádzame z rôznych prostredí. Ale obaja vieme, že láska a užívanie si života je najdôležitejšia vec. Byť vďační jeden za druhého a žiť v prítomnom okamihu. Keď sme s deťmi, naplno si ho uvedomujeme. Keď sme na farme a ideme k sliepkam, alebo do zeleninového záhonu, vždy odložíme telefóny.

 

O zdraví

Zdravie je bohatstvo. Myslím že jeden z dôvodov, prečo si ma Evan zobral, je ten, že som mu často zdravo varila a balila obedy do práce. Varenie zbožňujem. Dokonca som mu varila ešte aj v náš svadobný deň. Bola som šťastná, že sme boli naladení na rovnakej vlne. A čo sa týka svadby, obaja sme chceli malú a intímnu svadbu.

 

Evan pokračuje o svadbe

Chceli sme nájsť tú správnu rovnováhu, aby sa naši hostia dobre bavili, ale zároveň, sme si chceli oddýchnuť. Našich priateľov zábava nezaujímala, chceli sa len stretnúť.

 

O výchove Flynna

Sme na neho veľmi prísni, povzbudzujeme ho, aby šiel von a hral sa. Počas pandémie však zostal so svojimi priateľmi v kontakte, prostredníctvom technológií. To bolo pre jeho duševné zdravie a šťastie podstatné. Komunikoval s priateľmi cez FaceTime alebo cez Roblox. Nemá povolené žiadne sociálne siete, ešte nemá na to vek. Cez víkend si môže niečo pozrieť, a potom dúfam, že bude čas tráviť so mnou.

 

O modelingovej kariére

Nikdy by som si nemyslela, že sa vrátim k modelingu potom, čo som porodila Flynna. Myslela som si, že sa moja kariéra skončila. Ale bolo to v poriadku, vedela som, že sú aj iné veci, ktoré chcem robiť, a ktoré nezávisia na mojom fyzickom vzhľade. Cítim vďačnosť, že som opäť mohla fotiť titulku pre Vogue.

 

Vážne nádherná ženská, na modelku ako stvorená. Aj keď som žena, dala by som si povedať. Protekčné tri sestry sa majú od nej čo učiť, hlavne výraz tváre.

Miranda s manželom na titulke Vogue

 

Miranda túto titulku zdieľala aj na Instagrame.

Miranda s manželom na titulke Vogue

 

Takto nejako prebiehalo fotenie titulky.

Miranda s manželom na titulke Vogue

 

Miranda s manželom na titulke Vogue

 

Miranda s manželom na titulke Vogue

 

Miranda s manželom na titulke Vogue

 

Miranda s manželom na titulke Vogue

 

Miranda s manželom na titulke Vogue

 

Miranda s manželom na titulke Vogue

 

Zdroje : Vogue.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk