Veľký návrat Rihanny

pridal NoName 26.9.2022 o 19:32
Veľký návrat Rihanny


Vec sa má tak, že po dlhej odmlke sa ozvala a prezradila novinku. Riri sa opäť vracia k hudbe. Síce asi ešte stále nevydá už roky sľubovaný nový album, no aspoň si na pódiu opäť zahopsá na starých, no jarých hitoch, ktoré všetci milujeme.

Rihanna (34) posledné roky na muziku fajne kašľala. Nič nové netvorila, ledva niekde zaspievala a ďalšie songy stále len sľubovala. Radšej sa venovala kozmetike, na ktorej aj rozprávkovo zbohatla. Napokon potom otehotnela a razom sa zo speváčky stala ikona, ako sa v tehotenstve rozhodne neobliekať, ak nechcete pôsobiť lacno a násilne. Po pôrode sa neskôr stiahla do úzadia a pauzu si dala aj od všetkých svojich sociálnych sieti. Neaktívna bola dlhé 4 mesiace, kedy o sebe nedala svetu vôbec nič vedieť. Až do nedele (25.9.2022).

Rihanna totiž včera oznámila, že po večnej dovolenke sa na pódium napokon vráti. (Očividne si musela zažiť materskú, aby pochopila, že práca je vlastne super…najmä tá je.

Ale skôr to bude o tučnom balíku, ktorý jej bol poskytnutý. Veď predsa takéto hviezdičky majú ľudí na nočné vstávanie a riešenie kolík.)

Riri vo februári 2023 vystúpi na finále Super Bowlu. Oznámila to prostredníctvom svojho instagramového účtu, na ktorý odkedy sa stala matkou nič nepridala. Správu o tom, že speváčka sa naozaj ukáže počas polčasového programu zámorskej ligy amerického futbalu NFL potvrdili aj agentúra AP.

Rihanna je generačný talent, žena so skromnými začiatkami, ktorá prekonala očakávania, " uviedol vo vyhlásení Jay-Z (52), ktorého spoločnosť produkuje podujatie.

Aké songy bude počuť, to nie je známe. Niektorí fanúšikovia však už konšpirujú o tom, že prekvapí a práve počas polčasového programu Super Bowlu odpromuje svoj sľubovaný album s názvom R9. Každopádne pôjde o jej prvé vystúpenie na tejto akcii. Už v roku 2019 údajne dostala ponuku, no odmietla ju, pretože chcela vyjadriť podporu bývalému rozohrávačovi Colinovi Kaepernickovi. Ten v roku 2016 odštartoval kľačanie počas americkej hymny na protest proti rasovej diskriminácii a policajnému násiliu proti černošskému obyvateľstvu v USA.

 

Stačila táto fotka s popisom bodky a všetci pochopili

?
?
?
?
?
Zobrazi? tento pr?spevok na Instagrame
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?

Pr?spevok

 

Ako by povedali jej fanatickí fanúšikovia:

The Queen Is back!!

Veľký návrat Rihanny

Motherfucker!!!

Veľký návrat Rihanny

 

Rihanna je inak teraz riadna milfka

Veľký návrat Rihanny

 

Fotky z posledných týždňov

Veľký návrat Rihanny

Jej outfity nemajú chybu

Veľký návrat Rihanny

 

A horšie ešte len príde

Veľký návrat Rihanny

 

Toto je pre mňa najväčší des

Veľký návrat Rihanny

9.9. sa ale aspoň trošku vyfintila

Veľký návrat Rihanny

 

Upozornenie: Dávajte pozor, čo v komentoch napíšete, lebo vás dokáže stehnami uškrtiť…

Veľký návrat Rihanny

 

A viete, že ona nemá problém človeka zabiť, viď tu..

 

Zdroje: Nytimes.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk