Aj Kylie je paroháčka

pridal NoName 26.10.2022 o 2:35
Aj Kylie je paroháčka


Všetci vieme, že vernosť v týchto vzťahoch nemá svoje miesto. Mnoho celebritiek si žije na pohľad rodinným životom, no v súkromí väčšina vymrdá toľko ľudí, že ich množstvo by sa rovnalo počtu obyvateľov takej väčšej slovenskej dediny. A toto bude asi aj prípad Kylie a Travisa (31). Teda skôr len Travisa. Neverím, že Kylie (25) by spávala s niekým ďalším. Zvyčajne sa totiž pohybuje len v ženskom kolektíve, a keď už je náhodou v jej blízkosti nejaký chlap, tak je to zväčša gay. Nuž… tí homosexuáli sú väčšinou lepší stylisti a makeup-artisti. Čo si budem… majú pre to cit. Teraz však späť k tomu Scottovi.

Kde sú tie časy, keď boli curvy ešte diskrétne, hmmm? Všetko sa fakt dobou zmenilo. Teraz sa už nedá nikomu a ničomu veriť. Chudák Travis… najprv si začal s Kylie, ktorá je tiež jedno veľké sklamanie, kým si neprešla premenou (nie pohlavnou, tá ju čaká až neskôr, ak bude nasledovať svojho otca…teda mamku number 2), a teraz si raper ÚDAJNE začal s ďalšou ženou, ktorá ho tiež fajne porobila.

Na internete momentálne vládne dráma, ktorú spustila istá instagramová pet-bábika menom Rojean Kar. Tá v niekoľkých postoch verejne priznala, že mala pomer s Travisom v čase, keď boli s Kylie spolu. Na to Scott okamžite reagoval a všetko poprel. To Rojean nasralo a vzápätí zverejnila toto:

Si klamár. Tú sviňu podvádzaš každú jednu noc. Všetci to vidia. Prestaň s tým!, " napísala Kar, pričom nepriamo narážala na Kylie.

Jennerka si pár hodín po tomto škandále pridala na profil zvodné selfíčka, ku ktorým dala popis „in ur dreams”, čiže v tvojich snoch… Či to má súvis s touto kauzou, alebo nie, neviem.. viacerí fanúšikovia to však berú ako reakciu a odkaz.

Každopádne Kar a Travis vraj mali tvoriť tajný pár ešte v roku 2013… Štyri roky predtým, než raper začal randiť s Kylie. Potom, keď Jennerka v roku 2017 oznámila svoj vzťah so Scottom, ľudia si začali všímať, že Travis stále pridáva fotky z rovnakých miest ako Rojean. Vtedy začali klebety o ich mileneckom vzťahu. A keď napokon Kylie a Scott išli na nejaký čas po narodení dcéry od seba, viacerí to pripisovali práve tomuto romániku. Kar dokonca v marci 2019 potvrdila, že si ju Jenner na Instagrame zablokovala. No obvinenia, že stojí za ich rozchodom rázne poprela.

Žiadna z týchto fám nie je pravdivá, len ľudia na internete vytvárajú falošný príbeh. Prosím, prestaňte šíriť lži a nechajte jeho, ju a mňa na pokoji, pretože to ovplyvňuje skutočné životy. Ďakujem."

Prešli 3 roky a Kar spustila vlnu klebiet, keď zverejnila video, ktoré vyzeralo ako natočené na natáčaní hudobného videa so Scottom.

To sa dostalo k raperovi a ten pre “dobro rodiny” už ako viete všetko poprel. Kar mu potom odkázala ešte toto:

Čo nebudeme robiť je to, že už o mne nebudeme viac klamať. Predstierala som, že ťa nepoznám, súhlasila s hocijakou poviedkou a nezáležalo na tom, koľko guliek som za to dostala, ...

Ale povedať, že ma naozaj nepoznáš a nikdy si so mnou nebol, keď si so mnou samozrejme bol, keď ťa so mnou každý videl, keď mám tvoje fotky a videá????! Poď! Poďte, pane, " napísala rozčúlene Kar, ktorá dodala, že „bola pozvaná na natáčanie videa“, ale nemala zverejniť „neporiadne“ zábery.

Nič z toho, čo hovorí, nie je pravda, a to ma znepokojuje, lebo potom vyzerám ako špinavá curva."

Rojean tiež tvrdí, že s Travisom strávila Valentín. Zverejnila fotografiu pripomínajúc Scotta v klube s časovou pečiatkou 14. február o 1:10 ráno, pričom ho ešte obvinila z toho, že má „crambled“ mozog od „Molly“ (extáza).

Scott potom pridal na svoju storku screenshot, na ktorom bol vidieť dátum 14. február 8:09 večer a napísal k nej toto:

Ak si nebola pri tomto stole počas Valentína, tak si so mnou potom nemohla byť, ” dodal k snímke z večere.

Aké bude pokračovanie, som teda zvedavá. Mohla by slečna zverejniť nejaké záznamy, keď ich už spomenula a nechce byť silou mocou považovaná za klamárku…(to ale, že je za lacnotu, to už nevadí. Dôležitá je pozornosť a prašule.)

Ak je to však pravda, snáď si Kylie z nevery neodnesie nejaký komplex. Zvykať si na jej ďalšiu novú tvár sa mi nechce. Už teraz mám občas problém.

 

A takto zlatôôôô vyzerali

Aj Kylie je paroháčka

Cmučky cmuk milionárov

Aj Kylie je paroháčka

 

Chichichichi… no tu ten jej pohľad už niečo značí

Aj Kylie je paroháčka

 

A možno vtedy iba premýšľala nad týmto hot momentom

Aj Kylie je paroháčka

Ich kameň úrazu - Rojean Kar

Aj Kylie je paroháčka

 

Fotky zo spoločných miest

Aj Kylie je paroháčka

 

Aj Kylie je paroháčka

Fotky z kasína sú zverejnené v jednom týždni

Aj Kylie je paroháčka

 

Aj Kylie je paroháčka

 

Toto je taký dôkaz, že dovi… ale tak ok, tvárme sa, že na svete je len 1 pár modrých Jordanov

Aj Kylie je paroháčka

Kylie a jej zvodné in ur dreams fotky

?
?
?
?
?
Zobrazi? tento pr?spevok na Instagrame
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?

Pr?spevok

 

A možno si ich len zmýlil, veď vyzerajú skoro rovnako

<

 

 

Travis a jeho vyjadrenie

Aj Kylie je paroháčka

Valentín podľa nej

Aj Kylie je paroháčka

 

Valentín podľa neho

Aj Kylie je paroháčka

 

Tak čo, komu veríte? Má Kylie parohy, alebo nie?

Aj Kylie je paroháčka

Každopádne dievča si žije fajný lajfstajl

Aj Kylie je paroháčka

 

hmm..

Aj Kylie je paroháčka

 

…otázne je, že aká je daň z tejto “sumy”

(ak ju neplatí, potom sme tu my, finančná správa, v komentároch na Pikoškách)

Aj Kylie je paroháčka

 

Zdroje: Pagesix.com, Tiktok.com, Instagram.com/kyliejenner







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk