Top 3 šokujúce infošky

pridal NoName 9.11.2022 o 22:15
Top 3 šokujúce infošky


Vďaka za modernú medicínu

A je tu ďalší obchod orgánu. Nie však na čiernom trhu, ale v celebritnych kruhoch. Tentokrát si na 9 mesiacov kúpila maternicu Rebel Wilson (42), ktorá oznámila, že sa stala matkou. Vďaka náhradnej matke má dcéru. Na svoj profil napísala:

Som pyšná, že vám môže oznámiť, že sa mi uplynulý mesiac vďaka náhradnej matke narodilo moje prvé dieťa - Royce Lillian. Ani nedokážem opísať, ako veľmi ju milujem. Je to nádherný zázrak.

Slovami nešetrila a aj svojej zákazničke venovala odkaz:

Ďakujem, že si mi pomohla založiť si moju vlastnú rodinu. Je to úžasný dar. Ten najlepší dar! Som pripravená dať Roycie všetku lásku, akú si dokážete predstaviť. Učím sa rýchlo... Veľa rešpektu všetkým matkám. Som hrdá na to, že som s vami v klube.

Dieťa plánuje vychovávať so svojou priateľkou Ramonou (42). S ňou sa mala údajne pred pár dňami zasnúbiť. Info o ich vážnom kroku vo vzťahu napokon však herečka poprela. Vraj sa milujú, no žiadna žiadosť o ruku medzi nimi neprebehla. A my to chápeme. Predsa… sú spolu len 7 mesiacov, to je na zásnuby príliš veľa. Na spoločnú výchovu dieťaťa to ale stačí. Aj keď… ako rátam, tak rátam… Ramona sa dala s herečkou dokopy, keď už bola Wilson “tehotná”. Čo jej iné okrem odchodu ostávalo, no nie?
No nič… snáď si Rebel novú kapitolu života užije a po pôrode opäť rýchlo schudne. Veď už vie ako na to…:)

Dcérka

​​

Top 3 šokujúce infošky

 

Novomamičky len pár týždňov pred príchodom bejbyyy

Top 3 šokujúce infošky

 

Isto budúci rok dievčatko zakomponujú do kostýmu

Top 3 šokujúce infošky

 

Vyjadrenie dvojice, keď si pred pár dňami všetci mysleli, že sa v Disneylande zasnúbili

Top 3 šokujúce infošky

Všetky sny sa nemusia splniť

Nie všetko sa dá kúpiť za peniaze. Napríklad také zdravie. Aj keď dnes už v podstate aj áno. Rovnako ako aj dieťa. Viď príklad hore. Každopádne ako sme začali pri tehotenstve, tak budeme pokračovať…

Už sme písalo o tom, že Selena plánuje dokument o sebe. Ten nesie “geniálny” názov My Mind & Me. V ňom okrem zlomeného srdiečka či ťažkého života prominentnej privilegovanej slečny rieši aj svoje zdravotné problémy. Aby to bolo zaujímavé, už v ukážke priznala depresie, úzkosti, alebo samovražedné myšlienky. O speváčke je totiž známe, že jej pred rokmi diagnostikovali lupus (o tom a aj jej transplantácií pikoška nižšie). Čo však menej ľudí vie, tak to, že Selene (30) potvrdili aj bipolárnu poruchu osobnosti. No a tá speváčke zničila úplne plány do budúcna. Resp. následky tejto poruchy.

Gomez priznala, že po všetkých zlých správach musela čeliť ešte jednej vážnej. Tá znela, že možno sa mamou nikdy nestane.

Momentálne je to veľmi veľká vec v mojom živote, " priznala Selena, ktorá dodala, že vždy túžila po svadbe a vlastných deťoch. Žiaľ, lieky, ktoré užívala na spomínanú poruchu od roku 2018 jej plány prekazili. To Gomez psychicky zničilo ešte viac. So psychiatrom sa však po nejakom čase dohodli, že jej nechá len dvoje lieky a ona si preto prešla aj obdobím detoxikácie. Čo sa týka budúcnosti, vraj sna o rodine sa stále nevzdáva, no už sa na to snaží pozerať inak.

Ak mám mať deti, tak ich mať budem, " povedala herečka. V minulosti, keď ešte nevedela to, čo dnes, plánovala Selena svoj život úplne inak. Údajne si predstavovala svadbu už v 25. rokoch a keď sa tak nestalo, len ju to psychicky viac položilo.

Vyrastala som s myšlienkou, že sa vydám v 25-ke. Zničilo ma, keď som k tomu v tom čase nebola ani len blízko. Bolo to také hlúpe, ale naozaj som si myslela, že môj život sa skončil."

A teraz k tej obličke

Dokument o živote Seleny už mal premiéru. A samozrejme, že sa k nemu vyjadrili aj mnohí z okolia Gomez. Jedna z nich bola samozrejme aj kamoška a herečka Francia Raisa (34), ktorá speváčke v roku 2017 darovala spomínanú obličku. Tú sklamalo, že hoci v dokumente Sel podrobne rozoberala svoj vážny boj o život, ju, ako jej spasiteľku ani na moment nespomenula. Akosi zabudla na jednu dôležitú osobu, vďaka ktorej žije.

Francia preto urazená ihneď po premiére prestala Selenu na Instagrame sledovať. 

A keď túto zradu začali viacerí fanúšikovia všade na internete riešiť, Gomez namiesto ospravedlnenia sa len vyjadrila takto: 

Ospravedlňujem sa, že som nespomenula všetky osoby, ktoré poznám, “ rypla si arogantne…Ach. Sel, mala by si jej do konca života bozkávať ruky a nohy, nie ju považovať len za obyčajnú osobu ako každú inú. Ty nevďačnica jedna!

Dievčatá už inak v minulosti mali medzi sebou konflikt. Raisa totiž Selene vyčítala, že sa po darovaní obličky a zotavení ihneď vrátila k pôvodnému spôsobu života. Čiže k chlastaniu a isto aj k iným šmakocinkám. Gomez jej potom venovala pár pekných slov o tom, že si ju váži a vyzeralo to, že sú zas v pohode. No očividne nie sú. A teraz už duplom nie.

 

Aby nemusela speváčka dlho čakať na vhodného darcu, Francia sa vtedy ponúkla

Top 3 šokujúce infošky

 

Keby vtedy vedela… asi by jej to nestálo za tých pár miliónov, ktoré isto dostala. Alebo?

Top 3 šokujúce infošky

 

Jej dokument, ktorý mal pred pár dňami premiéru

Top 3 šokujúce infošky

 

Trailer

Niečo na odľahčenie a pobavenie

Aby ste sa upokojili a zbytočne len nenasierali kvôli nevďačným spratkom, ktorým všetko celý život len padá zadarmo do lona, tak tu máte jednu zábavnú pikošku na koniec.

Billie Eilish (20) a jej frajdo prišli ako takí vandráci na červený koberec….Okej, bol síce modrý, no ako takí vagabundi naozaj došli.

 

Speváčka aj s frajerom na podujatí LACMA Art + Film Gala 2022 v pyžame

Top 3 šokujúce infošky

 

Nebojte, aj paplón si doniesli

Top 3 šokujúce infošky

To je tak, keď sa ti nechce z postele, no musíš vstať

Top 3 šokujúce infošky

 

Hlavne, že to je Gucci

Top 3 šokujúce infošky

 

Top 3 šokujúce infošky

Top 3 šokujúce infošky

 

Top 3 šokujúce infošky

 

Top 3 šokujúce infošky

 

Zdroje: Instagram.com/rebelwilson, Youtube.com, Wwd.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk