Rozlúčte sa s Chrisom, končí

pridal NoName 19.11.2022 o 18:27
Rozlúčte sa s Chrisom, končí


Pamätáte si, keď sme nedávno písalo o tom, že Thor je synom mutanta? Článok bol o tom, že hercov 67-ročný otec stále super vyzerá a má takú kondičku, že by pokojne strčil do vrecka nejedného dvadsiatnika. Spomínali sme aj to, že títo Hemsworthci sú nepochybne ufóni. Nie je totiž možné, aby boli tak dokonalí. A ako sa ukázalo, fakt to nie je možné… Peňazí, krásnych tváričiek a svalov môžu mať aj za troch, no keď zdravie chýba, nepomôže nič. A sexoš Chris (39) to dobre vie. Ten najnovšie priznal, že pre genetickú predispozíciu na vážnu chorobu sa na nejaký čas dáva off.

Hemsworth prezradil, že po tom, čo dokončí turné k seriálu Limitless, si berie dobrovoľne a na neurčito dovolenku. Ako dôvod udal možného Alzheimera. Chris údajne zistil, že ho táto forma demencie môže skôr či neskôr postihnúť.

Chris momentálne uvádza dokumentárny seriál, ktorý má divákom odhaliť tipy, ako zabrániť účinkom starnutia, ako zostať fit, byť múdrejší a silnejší bez ohľadu na vek. A práve počas tohto projektu sa herec dozvedel o svojej genetickej predispozícii. Vedel, že už jedna osoba v jeho rodine trpí týmto ochorením, no nikdy nad tým hlbšie nepremýšľal.

V piatej epizóde však podstúpil vyšetrenie u lekára, v dôsledku ktorého zistil, že jeho DNA napokon obsahuje gény spájajúce sa so zvýšeným rizikom Alzheimerovej choroby. Filmový Thor má vraj momentálne 8- až 10-krát vyššiu šancu na prepuknutie choroby. Preto, keď mu skončia pracovné povinnosti, tak si berie na nejaký čas voľno.

Keď sa vrátim domov z turné, vezmem si poriadne dlhú dovolenku a jednoducho spomalím. Budem so svojimi deťmi a ženou, “ prezradil svoje plány Chris. A keďže má už zarobené naozaj slušne, takúto pauzu si naozaj môže dovoliť.

Čo sa týka tej blízkej osoby, ktorú Alzheimer už postihol, tak tam to má byť už skutočne vážne. Údajne má ísť o starého otca herca.

Nie som si istý, či si vlastne niečo pamätá. Častokrát začne len tak rozprávať holandsky, čo je jeho pôvodný jazyk. Niekedy rozpráva v holandčine, inokedy v angličtine a občas sa stane, že tieto jazyky mieša. Je to veľmi ťažké pre celú rodinu, ale snažíme sa ako vieme, ” povedal Hemsworth, ktorý možno práve preto celú situáciu neberie na ľahkú váhu.

 

Presne tak, nieeeee!!!

Rozlúčte sa s Chrisom, končí

Snáď sa k nám rýchlo vrátiš

Rozlúčte sa s Chrisom, končí

 

Peace… nech je všetko v poriadku

Rozlúčte sa s Chrisom, končí

 

Rovnako v poriadku, ako je aj tvoje telíčko

Rozlúčte sa s Chrisom, končí

Ach jaj

Rozlúčte sa s Chrisom, končí

 

No nič, končím

Rozlúčte sa s Chrisom, končí

 

PS:

Milé pikoškárky… ak náhodou nakoniec stratí pamäť, tak ja budem jeho Elsa! Zuby si už na neho brúsiť nemusíte.

Rozlúčte sa s Chrisom, končí

 

Zdroje: Vanityfair.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk