Olivia Wilde pre Elle

pridal NoName 21.11.2022 o 3:40
Olivia Wilde pre Elle


Olivia Wilde (38) (inak má celkom zaujímavé meno, ktoré by sa skôr hodilo pre nejakú "herečku" pre dospelých), je v poslednej dobe nielen pred kamerou, ale aj za ňou. Na svete je totiž jej ďalší režisérsky počin, až druhý. A to film s názvom "Neboj sa zlatko".

Je nabitý hviezdičkami ako Harry Styles (28) a Florence Pugh (26). A vraj sa Harry javil dosť ako herecké poleno, takže kto jeho hranie videl, nech nechá menšiu recenziu v sekcii komentáre. K výrobe tohto dielka sa viažu dosť zaujímavé historky, napríklad že Olivia vyhodila Shia LaBeoufa (36), ktorý mal hrať hlavnú postavu a nahradil ho spomínaný Styles. Ďalšie reči boli o vzťahu režisérky a Florence. Medzi sebou mali dosť časté hádky a nejako si nesadli. Ale o tom niekedy nabudúce, teraz necháme hovoriť herečku, ktorá v Magazíne Elle ukázala možno trošku viac kozy, ako sa na slušnú ženu patrí, ale kto už len je v Hollywoode slušný, všakže.

O ďalšom filme, ktorý sa chystá režírovať.

Niektoré veci, na ktorých momentálne pracujem, sa týkajú surového odhodlania žien. Zbožňujem ženy, ktoré prežili ťažké časy, ale brali ich ako výzvu.

O feministickej perspektíve jej filmu.

Nemala som záujem vytvoriť feminizmus, ktorý by definoval mužov ako zlých a ženy ako tie dobré. Oveľa viac je dôležitý ten napätý priestor, kde uznávame, že sme súčasťou systému.

O tom, ako „Neboj sa zlatko“ zobrazuje atmosféru obdobia päťdesiatych rokov. Dej sa totižto odohráva v retro dobe.

Bola to doba, kedy Váš trávnik bol rovnako pokosený ako u susedov. Vniesla som do nakrúcania choreografiu života, ktorú sa každý naučil.

O tom, aké vyvolal film politické dozvuky.

Pro - life matky sa mi vyhrážali, že ma polejú kyselinou.

O humore.

Ľudia sú najviac zraniteľní, keď sa smejú. Pokiaľ sa chcete priblížiť k ľuďom, odzbrojte ich humorom. Pokiaľ tvoríte psychologický film, musíte použiť rovnaký prístup. Ľudí zhypnotizovať do stavu zraniteľnosti a potom ich zrazu niečím zaskočíť. Ak chceme vedieť niečo o našej kultúre, musíme zistiť, čo u nás vyvoláva úzkosť.

O sexuálnych scénach.

Florence Pugh správne poukázala na to, že sexuálnym scénam sa venovalo priveľa pozornosti. Myslím si, že má pravdu. Tieto scény celkovo zatienili všetko to, na čo film poukazuje. Je to zvláštne, pretože sex bol vo filme čisto iba na rozptýlenie. Florence mi ďalej povedala, že tento film je veľkolepejší ako všetky sexuálne scény samostatne. Vtedy som bola veľmi šťastná, pretože cítim presne to isté.

O nenávisti na sociálnych sieťach.

Je veľmi smutné, že nenávisť prichádza od žien. A tiež je smutné, keď vidím, že ľudia majú od života veľmi malé očakávania.

O deťoch.

Deti sa striedajú pri mne a pri mojom bývalom. Pokiaľ ma niekto odfotí bez nich, som vykreslená ako matka, čo ich opustila. A prečo moje deti nevidieť v médiách? Lebo ich nenechávam fotiť.

O réžii.

Najdôležitejšia schopnosť je zachovať si chladnú hlavu, keď sa všetko rúca. Na nakrúcaní mám zásadu, a to je tá, že tam nechcem mať prítomných žiadnych zasraných kreténov. Ako herečka som ich zažila mnoho.

O hnutí mee too,

Toto hnutie navždy zmenilo Hollywood pre ženy. Je tu väčší zmysel pre komunitu. Dlho sme nedržali spolu."

Pre niekoho pekná žena a pre iného osôbka so sánkou konkurujúcou Transformers. Vyberte si. Na mňa ona pôsobí ako taký celkom pekný mimozemšťan, myslím v dobrom, má takú dosť nezvyčajnú tvár.

Olivia Wilde pre Elle

 

Olivia Wilde pre Elle

 

Olivia Wilde pre Elle

Olivia Wilde pre Elle

 

Olivia Wilde pre Elle

 

Olivia Wilde pre Elle

Olivia Wilde pre Elle

 

Olivia Wilde pre Elle

 

Olivia Wilde pre Elle

Inak ohľadom filmu fotila niečo aj pre Magazín Variety a tu je menšia ukážka

Olivia Wilde pre Elle

 

Olivia Wilde pre Elle

 

Olivia Wilde pre Elle

 

Zdroje: Elle.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk