Rihanna ukázala syna

pridal NoName 18.12.2022 o 0:27
Rihanna ukázala syna


Riri (34) očividne pochopila, že skôr, či neskôr svet spozná tvár jej syna, tak to vzala aspoň do vlastných rúk ona sama…a ešte na tom aj získala profit. Aký? Nebojte sa, o malý moment pochopíte…

Speváčka priviedla na svet chlapčeka ešte v máji…čiže pred siedmimi mesiacmi. A hoci vtedy svoje tehotenské brucho celé mesiace vystavovala všade naokolo (a ešte k tomu nahé!), po pôrode sa jej postoj úplne zmenil. Syna verejnosti nikdy neukázala, meno neprezradila, a ani o ňom s médiami zásadne nerozprávala. Celý ten čas si proste snažila udržať súkromie čo najviac ako sa dalo…až doteraz.
Rihanna si uvedomila, že chlapca nemôže skrývať do jeho 21. narodenín, a tak jeho fotku, teda video zverejnila skôr, než by to urobil ktokoľvek iný. Avšak, keď už, tak aspoň výhodne!

Každý, kto sa aspoň trošku pochybuje v sociálnych sieťach tak vie, že Tik-Tok momentálne vládne medzi tými všetkými. Ide o platformu, na ktorú sa pomaly, ale isto presúvajú aj mnohé známe hviezdy. A Riri nepatrí medzi výnimky. Tiež si najnovšie urobila profil na tejto sociálnej sieti. A aby sa aj tam stala virálnou, tak rovno využila veľké odhalenie jej syna.

Len pred pár hodinami nahrala svoje prvé video, v ktorom ho konečne ukazuje všetkým, nie iba blízkej rodine. No treba uznať, že malý je zlatý. Taká mini chlapčenská verzia Rihanny.

Tu je to video… tvár ukázala, meno ale ešte neprezradila

<

 

 

Fotky

Rihanna ukázala syna

 

Rihanna ukázala syna

Rihanna ukázala syna

 

Rihanna ukázala syna

 

Niektorí tvrdia, že je na Rockyho (34)...Tak schválne, koho vám skôr pripomína?

Rihanna ukázala syna

 

Zdroje: Tiktok.com/@rihanna







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk