Dua Lipa a Jack Harlow

pridal NoName 25.12.2022 o 17:08
Dua Lipa a Jack Harlow


To, že manifestácia a zhmotňovanie myšlienok je veľmi silná vec, ktorú netreba podceňovať, vie už aj americký rapper Jack Harlow (24). Aby sme si ho trošku viac predstavili, počuť o ňom od roku 2015, kedy vydal svoj prvý album. Najviac sa však preslávil pesničkou “First Class”, z ktorej sa stal trend na tiktoku.

Jack nie až tak dávno vydal skladbu s názvom Dua Lipa. Spieva v nej, že s Dou (27) by chcel urobiť viac, než spoluprácu (“Dua Lipa, I'm tryna do more with her than do a feature (do it)”).

A zjavne sa mu to aj splnilo, keďže dôveryhodný zdroj Page Six potvrdil, že títo dvaja momentálne tvoria pár.

Harlow, sa o ňu veľmi zaujímal a bol odhodlaný risknúť všetko. Potom, čo sa prvýkrát stretli na brunchi v LA, Jack priletel do New Yorku, aby sa s ňou stretol po jej predstavení na Jingle Ball. Ďalší deň išli spolu na obed”.

Dua v minulosti tvorila pár s Anwarom Hadidom (23), mladším bratom Belly a Gigi. V roku 2021 to však po dvoch rokoch špekulovania zabalili.

Pokiaľ ide o Jacka, tak ten “vraj” dral matrac s tiktokovou hviezdičkou Addison Rae (22) a neskôr aj s raperkou Sawetiee (29).

 

Tak čo, vedeli by ste si ich predstaviť spolu?

Dua Lipa a Jack Harlow

 

Dua Lipa a Jack Harlow

Dua a jej bývalý prášič Anwar

Dua Lipa a Jack Harlow

 

Dua Lipa a Jack Harlow

 

Ako to všetko začalo

 

 

Zdroje: Vulture.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk