Kto je Jenna Ortega?

pridal NoName 31.12.2022 o 7:06
Kto je Jenna Ortega?


Pred mesiacom vydal Netflix novinku od Tima Burtona (64) spin off Rodiny Addamsovcov - Wednesday a odvtedy vybuchol internet. Seriál sa behom jednej noci stal veľkým hitom, zosadil z rebríčka Stranger Things a pokoril všetky možné aj nemožné rekordy doteraz. Ľudia po celom svete začali napodobňovať hlavnú hrdinku a išli sa zblázniť za virálnym tancom, ktorý si v seriáli zatancovala. Za tento ošiaľ môže mladučká vychádzajúca hviezdička, Jenna Ortega (20), ktorú sme sa vám rozhodli, ako správni pikoškári predstaviť a povyhrabávať nejakú špinu, štipľavé faktíky na spestrenie obrazu o Jenne. Vyzerá to totiž tak, že o nej budeme ešte veľa počuť.

Jenna sa narodila 27.09.2002 (!!!) v Kalifornii. Rodičia (Otec Mexičan a mama Portoriko-Mexičanka)  mali zjavne na pilno, keďže bola štvrté zo šiestich detí. Aj keď v Amerike ešte nemôže ani legálne slopať, stihla toho už dosť a mohol si ju vidieť napríklad v menších rolách v Iron Manovi 3 (dcéra viceprezidenta), v Insidious 2 alebo Disney Channel seriáli Stuck in the middle. Prelomové pre ňu však boli práve posledné roky, kedy sa objavila okrem Wednesday aj v horore Scream, seriáli YOU a tiež si zahrala hlavnú úlohu v dráme The Fallout. To, že je trolinku cáklá priznala aj sama, keď potvrdila že najradšej hrá v hororoch, pretože v nich sa cíti najkomfortnejšie a najviac doma.

A teraaz sľúbené drby  (nakoniec sú totálne suché, lebo mladá zatiaľ poslúcha) :)

1. O jej love life zatiaľ veľa nevieme, keďže doteraz ju média veľmi nesledovali, ale nepochybujem o tom, že sa zachvíľu dozvieme

2. Ako malá si zvykla krátiť čas pitvaním malinkých zvierat, hlavne jašteríc

3. V roku 2021 vydala svoju prvú knihu - It’s all love, v ktorej odráža svoju cestu latiny v Hollywoode

 

Podľa mňa peknučká, čo poviete?

Kto je Jenna Ortega?

 

Kto je Jenna Ortega?

 

Kto je Jenna Ortega?

 

Kto je Jenna Ortega?

 

Premiéra Wednesday

Kto je Jenna Ortega?

 

Fun fact- choreografiu k tancu si vytvorila úplne sama, inšpirovala sa gotickými tradíciami

Fun Fact vol. 2- Jenna mala počas natáčania tohto tanca silnú koronu a vysoké horúčky

 

Tak čo, chystáte kuknúť?

 

Zdroje: Winteriscoming.net







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk