Najhľadanejšie celebritky na googli za rok 2022

pridal NoName 31.12.2022 o 22:30
Najhľadanejšie celebritky na googli za rok 2022


Aj tento rok (čoskoro minulý) trávili milióny nenažrancov svoj čas pred obrazovkami a závistlivo sledovali životy celebrít. My nie sme výnimkou, však povedzme si pravdu, neraz sme sa zabávali na zdeformovanej Madonne (64), (potajme) pozerali Kardashianky a samozrejme im nezávideli ;) , či hltali každé slovo súdneho sporu Johnnyho a Amber.

Prostredníctvom známych tvárí sme zaháňali našu zvedavosť a klamali sami sebe, že by sme sa s nimi nevymenili.

Webstránka Caleb Tattler sa rozhodla analyzovať vyhľadávania takýchto zvedavcov a zisťovala, koho holé cecky, rozvody, či nevkusné outfity si ľudia googlili najviac.

1. Miesto - Amber Heard (36)Johny Depp (59)

5, 565, 100 - 5, 651, 700 vzhliadnutí mesačne

Vďaka súdu týchto dvoch, ktorý sa konal začiatkom roka vybuchol internet a ľudia po celom svete sa zabávali na hovnách v posteli... nuž, prvé miesto nás neprekvapuje, takéto klenoty už dlho nikto nevyčaroval. Ak si to chceš pripomenúť, klikni na mená vyššie a prečítaj si staré pikošky.

Najhľadanejšie celebritky na googli za rok 2022

2. Miesto (tretie, ak rátame Johnnyho a Amber oddelene) - Kráľovná Alžbeta II

4, 294, 300 vzhliadnutí mesačne

V septembri tohto roka dokraľovala vo veku 96 rokov Betuška. Smútil za ňou celý svet a nejedného človeka začal po jej smrti fascinovať aj jej príbeh. Veď priznajte sa… kto si odvtedy/vďaka tomu zapol na Netflixe The Crown?

Najhľadanejšie celebritky na googli za rok 2022

3. Miesto - Tom Brady (45)

4, 061, 900 vzhliadnutí mesačne

Musím sa priznať, že toto meno som na tomto zozname nečakala, a už duplom nie tak vysoko (tipla by som to na rozvod Kim a Kanyeho ale tak zrejme Kris nepracuje až tak tvrdo).

Ukončenie NFL kariéry a rozchod s Gisele (42), Tomovi trošku (dosť) pomohli – zrejme si ľudia googlili, že kto je vlastne ten bezmozek, ktorý to ukončil s Bundchen… a stal sa tak jedným z najgooglenejších ľudí za rok 2022.

Najhľadanejšie celebritky na googli za rok 2022

4 + 5. Miesto - Kim K (42) a Pete Davidson (29)

3, 479, 700 a 3, 291, 000 vzhliadnutí mesačne

Kim a Pete v sprche, Kim a Pete sex pri krbe, Kim - Kanye - Pete dráma, sú Kim a Pete len PR?, Dal si Pete vytetovať Kim?

Táto dvojica nám toho za ten kratulinký čas priniesla naozaj viac než dosť. Detaily z ich sexuálneho života sa len tak hemžili internetom a my ako správni úchyláci, sme si na ne radi klikli.

Najhľadanejšie celebritky na googli za rok 2022

 

Zdroje: Economictimes.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk