Emily: Chlapi sú obyčajní sráči!

pridal NoName 6.1.2023 o 19:17
Emily: Chlapi sú obyčajní sráči!


Servítku si pred ústa nebrala…čo sme ale od nej ani neočakávali, keďže Emilka je vďačné dievča a “spolyká” všetko…dokonca aj hejt, ktorý sa na ňu valí. Teraz konkrétne za to, že všetkých s bimbasom medzi nohami nazvala emočne slabučkými a nevyrovanými.

Milé mužské pokolenie, za takúto mienku o vás môžete poďakovať jej bývalému manželovi Sebastianovi Bearovi (35), s ktorým sa len pred necelým rokom modelka rozviedla. A v druhom rade aj Peteovi Davidsonovi (29), s ktorým sa zas Ratajkowski (31) ešte nedávno ťahala. Očividne chlapci neboli dostatočne STRONG, aby zvládli jej ešte STRONGER osobnosť. Emily totiž priznala, že žiadny muž nedokáže pri nej vydržať, pretože skôr či neskôr mu začne vadiť jej obrovská sila nezávislosť. A to ju neskutočným spôsobom vytáča!

Vo svojom podcaste High Low with EmRata uviedla, že každý chlap si myslí, že chce k sebe ženu, ktorá bude práve silná a nezávislá. Ale keď napokon takú nájde a začne s ňou fungovať, rýchlo zistí, že to vlastne vôbec nechce a prestane sa mu to páčiť.

Najprv ti muži povedia, že ‚Wau, si výnimočná! Zvládla si to! No neskôr to je problém, lebo nevedia čo majú robiť a ako ďalej pokračovať, ” priznala Ratajkowski, ktorá tvrdí, že muži nezvládnu kontrolu nad svojimi emóciami, začnú byť frustrovaní a nahnevaní na tú svoju super partnerku.

Cítia sa vycicaní, majú k žene odpor a začnú ju ťahať dole spolu so sebou.

A prečo? Lebo moc a sila údajne nie je v skutočnosti tak sexy ako sa zdá. Tieto dve schopnosti sa už od nepamäti vraj spájajú iba s mužmi…no ale keď ich má náhodou žena, tak je to jeden veľký prúser.

Muž sa dostane do nepríjemnej situácie, je v rozpakoch a netuší, že čo robiť. Ale ja viem… Čo keby si tu bol jednoducho emocionálne prítomný a lepšie vyjadroval emócie? To by bolo naozaj skvelé, “ odkázala vám drahí pikoškári silná a nezávislá Ratajkowski.

 

Tak čo…kto si trúfa na túto siláčku?

Emily: Chlapi sú obyčajní sráči!

A nezávislú ženu???

Emily: Chlapi sú obyčajní sráči!

 

Že je ženská alfa jej ide už len z pohľadu

Emily: Chlapi sú obyčajní sráči!

 

Tak bacha, lebo vás zničí

Emily: Chlapi sú obyčajní sráči!

Užívať si toto telo nie je len tak

Emily: Chlapi sú obyčajní sráči!

 

Treba prejsť veľkým testom osobnosti

Emily: Chlapi sú obyčajní sráči!

 

Dotaz:

Tie, ktoré sa v tom vyznajú… to sú skutočne jej prsia? Dokáže mať tak chudá postava prirodzene tak plný dekolt???

Emily: Chlapi sú obyčajní sráči!

 

Zdroje: Pagesix.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk