Miley spieva Liamovi

pridal NoName 8.1.2023 o 20:22
Miley spieva Liamovi


Vyzerá to tak, že zatiaľ, čo všetky ostatné ex Disney hviezdičky upadajú (viď. Selena (30) v trojke a šialená Demi (30)) sa Miley Cyrus (30) konečne dala dokopy. Tá, má svoje najdivokejšie obdobie už dávno za sebou. Stačilo k tomu trošku bieleho, vyholené vlasy a  jedno skrachované manželstvo.

Miley dnes opäť koncertuje a pracuje na nových projektoch. Aktuálne promuje kampaň a album - New year, new Miley, new single (nový rok, nová Miley, nový song). Ku podivu so stylingom, ktorý sa viac podobá na Hannah Montanu ako na dildo Miley.

13. Janúara sa chystá vydať svoj prvý solo- single za posledné dva roky, s názvom “Flowers”. Na tom, by samozrejme nebolo nič divné, veď hlas má pekný.. keby ten single nevychádzal na narodeniny jej bývalého manžela Liama Hemswortha (32). A to už trochu začína páchnuť. A nepáchne to len nám, keďže internet sa z toho tiež, nejako nevie spamätať a stále vychádzajú von nové a nové teórie, či to je vlastne naschvál a čo tým  Miley asi sleduje.

Hlavnou teóriou je tá, že Miley vraj bola v tomto vzťahu dosť utláčaná, nemohla byť sama sebou a teraz sa chystá vyspovedať o tom, aké je to super byť single, ready to mingle. Túto teóriu podporuje aj fakt, že samotná Miley, nazvala raz svoje manželstvo a fucking disaster (doslovne - skur*venou katastrofou)

Aby sme si trošku pripomenuli jej vzťah s Liamom, stretli sa v roku 2009, fetovali, chodili spolu prerušovane viac ako desať rokov a zobratí boli v rokoch 2018 - 2020.. teda čas, za ktorý sa Miley jeden dátum narodenia určite naučila.

Speváčka nedávno zverejnila aj prvý sneak peek textu a videa k pesničke.. tam spieva:

“I can love me better , ”- „ Viem sa milovať lepšie “

Čo ešte viac podporilo všetky teórie a nechalo nás len hádať, že čo za psychoša to ten Liam vlastne bol, že dostáva takýto prijemný darček priamo na narodky.

Nebude však možno ani prekvapený, keďže Miley mu už venovala viacero pesničiek- Wrecking ball, Malibu, Slide away...

*** Update na konci pikošky ***

 

nová Miley- treba uznať, že bez Liama jej to pristane

Miley spieva Liamovi

 

Si to ty, Hannah?

Miley spieva Liamovi

 

Nepripomína vám tu Madonnu (64)?

Miley spieva Liamovi

 

promo k pesničke

Miley spieva Liamovi

?
?
?
?
?
Zobrazi? tento pr?spevok na Instagrame
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?

Pr?spevok

 

 

 

UPDATE - 13.01.2023

Vypočuj si ju. Čo hovoríš?

 

NEZABUDNI SI POZRIEŤ AJ PIKOŠKU:

Miley Cyrus je už tridsiatnička, kde nájdeš jej staré a aj cikajúce fotky.

ČÍTAJ TU!

 

Zdroje: Billboard.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk