Selena má konečne frajera

pridal NoName 20.1.2023 o 8:09
Selena má konečne frajera


Nemožné sa stalo realitou! Najväčšia trpiteľka lásky má byť údajne zas zaľúbená.

Reč je o Selene (30). Tá je známa tým, že jej srdiečko roky bilo len pre jedného človeka... a to konkrétne pre Justina (28). Toho speváčka milovala tak moc, že mu aj napriek neverám dala vždy ďalšiu a ďalšiu šancu. Napokon sa ale celá táto love-story skončila tragicky, keď drahý Bieber po odmietnutí zásnub utiekol k druhej žene, a Gomez sa vzápätí na to psychicky zrútila…jednoducho taká vynovená verzia Romea a Júlie (tragicky koniec možno ešte príde).

Každopádne odvtedy Sel žiadnemu mužovi šancu nedala. Naposledy v roku 2017 randila pár mesiacov s The Weekendom (32), ale aj to len kvôli tomu, aby poštengrovala Justina, keď mali práve fázu pauzy vo vzťahu. V roku 2018 sa opäť s Biebčom začali stretávať, a keď to ani na 8763816183-krát nevyšlo, stalo sa to, čo som už spomínala vyššie. Gomez po celé tie roky ostala sama a rada a často sa stavala do role ublíženej a poľutovaniahodnej osoby.

Ale aj tomu je pravdepodobne konečne koniec. Niektoré média totiž tvrdia, že speváčka je zas vo vzťahu.

Ten, kto sa rozhodol zdolať tú náročnú misiu (čiže vymiesť jej z chachary všetky pavučiny) má byť člen svetoznámej skupiny The Chainsmokers Andrew Taggart (33). Áno, to je presne ten, čo len nedávno otvorene médiám porozprával o tom, že nie je homofób a ani sex s cudzími ľuďmi sa mu neštíti. Podľa jeho slov totiž spoločne s kolegom z kapely občas mali sex v trojici po koncerte s niektorou fanúšičkou. Takže ak s ním Selča skutočne miesi cesto, tak veľa šťastia, nech sa táto love-story neskončí ešte horšie, než tá minulá. Inak sa z ďalšieho zlomeného srdca bude potom spamätávať až do päťdesiatky.

Zaujímavosť: Práve Gomez mala byť tá, ktorá prejavila záujem. Údajne do Andrewa bola zaľúbená ešte dlho predtým, než sa začali spoznávať. To prezradil zdroj z ich okolia. A ešte dodal toto:

Pravidelne spolu chodievajú na rande, či už do kina alebo svoje spoločné chvíle trávia hraním bowlingu. Spoznávajú sa stále viac a viac. Už sa ani nesnažia svoj vzťah skrývať tým, že chodia do uzavretej spoločnosti. Keď sú spolu, tak si užívajú veľa zábavy."

 

Na to, že si nechala tak dlhý čas, tak nič moc výber

Selena má konečne frajera

 

Hm…Kto mnoho vyberá, preberie.

Selena má konečne frajera

Takto vyzerá jej nový drahý

Selena má konečne frajera

 

Selena má konečne frajera

 

Selena má konečne frajera

Ich prvé spoločné fotky

Selena má konečne frajera

 

Selena má konečne frajera

 

Selena má konečne frajera

BONUS:

Selena pred pár dňami reagovala na komentáre, ktoré sa týkali jej váhy. Po fotkách z udeľovania cien Zlatých glóbusov totiž viacerí poukazovali na to, že opäť raz pribrala. Gomez vysvetlila:

Len som si užila sviatky.

<

 

 

Vec sa má ale tiež tak, že nie je žiadnym tajomstvom, že Gomez trpí lupusom. Kvôli nemu teda berie aj kortikoidy, čo môže byť taktiež dôvodom, prečo už nemá postavu ako predtým.

Selena má konečne frajera

 

Zdroje: Pagesix.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk