Lana Del Rey je späť

pridal NoName 16.2.2023 o 11:02
Lana Del Rey je späť


Ako má uvedené v popise svojho tajného účtu na Instagrame (ani sa nesnažte, nepotvrdí vám sledovanie, mám to odskúšané), Lana je živá a dýchajúca. A najmä… s novým albumom vo vrecku.

Človek by čakal, že keď sa po dlhej pauze ozve v bielych šatách so závojom, tak to bude iba z toho dôvodu, aby sa nám pochválila svadbou. Predsa, vek už na to má, a peniaze na poriadnu veselicu taktiež. Avšak, realita je taká, že chlap jej stále chýba. Lana Del Rey (37) totiž ani po rokoch ešte stále nenašla toho správneho sugar daddyho, ktorého si vo svojich textoch vysnívala. Nuž…a tak jej teda teraz neostáva nič iné, než sa hrať na nevestu aspoň pred foťákom.

Presne s takými fotkami speváčka oznámila, že už o mesiac sa môžeme tešiť na jej nový album s názvom Did You Know There's A Tunnel Under Ocean Blvd. Ten odpromovala aj prostredníctvom verejného rozhovoru s Billie Eilish (21). Ich debata však moc nestojí za reč. V skratke vám však môžem prezradiť, o čom sa bavili.

Billie hovorí Lane, že je jej veľká fanúšička. Ešte predtým, než dostala svoj prvý telefón, tak vraj vedela, že si dá fotku Lany na uzamknutú obrazovku. Potom Eilish priznáva aj to, že hoci nechodila do školy, a vzdelávala sa sama, tak o svojom idole hovorila všetkým naokolo. Plus spievala jej piesne na rôznych speváckych súťažiach….proste sa mladá snažila Lane strčiť čo najhlbšie do zadku. Lanačita na to v rozhovore reaguje smiechom a dodáva, že by chcela vidieť videá z toho obdobia. A taktiež Billie vracia pochvalu, keď o nej hovorí ako o talentovanej interpretke, ktorú keď prvýkrát počula spievať, tak z nej bola tak unesená, že ju musela ukázať aj svojim manažérom.

Potom sa speváčky rozprávajú o hudbe a Lana spomína aj na vplyvných ľudí z Hollywoodu, ktorí pre ňu kedysi znamenali mnoho a považovala ich za super kamošov. A až neskôr zistila, že to boli zväčša nechutné postavy, a tak napokon zohrali úlohu pri písaní. Hovorí aj o strachu. Boli časy, kedy sa obávala, že urobí nejaký prešľap a všetko, na čom pracovala a čo milovala, tak by sa mohlo pokaziť. Na začiatku kariéry tiež vraj bojovala s obrovským tlakom, ktorý s popularitou prišiel. Riadila sa ale matrou:

"Je to všetko o tom, ako sa cítite, nie o tom, čo si myslia ostatní."

…ale mnohí si mysleli naozaj škaredé veci. Nepriatelia pribúdali a boli ich dosť cítiť.

Hoci spevák Bruce Springsteen ju vyhlásil za „jednu z najkrajších amerických skladateliek”, istý hudobný kritik Sasha Frere-Jones jej v článku odporučil toto:

Zmeňte si meno, zmeňte svoju tvár a skúste radšej novú kariéru.

Hejteri sa začali objavovať ale aj mimo média. Lana spomína aj na incident, kedy jej do tváre raz jedna žena pri obede v bistre hodila knihu o feminizme (pre tých, ktorý ju nepočúvajú, tak speváčka často v textoch vystupuje v submisívnej role).

…Kto si chce celý ten až moc dlhý rozhovor prečítať, odkaz bude nižšie. Upozorňujeme ale, že nie je ničím zaujímavý. Toto boli vytrhnuté tie “najlepšie” pikošky z neho.

Každopádne vydanie nového albumu Lany Del Rey je naplánované na 24. marca. A nesie názov Did You Know That There’s A Tunnel Under Ocean Blvd.

Tu je prvé audio, ktoré zverejnila

 

Najnovší photoshoot

Lana Del Rey je späť

 

Lana Del Rey je späť

Lana Del Rey je späť

 

Lana Del Rey je späť

 

Lana Del Rey je späť

Lana Del Rey je späť

 

Lana Del Rey je späť

 

Konkrétne túto foto vraj mala Billie na svojom prvom mobile na pozadí

Lana Del Rey je späť

Dievčatá kedysi spolu

Lana Del Rey je späť

 

Lana Del Rey je späť

 

Lana Del Rey je späť

Lana Del Rey je späť

 

Lana Del Rey je späť

 

​BONUS:

meme na záver

Lana Del Rey je späť

 

Celý rozhovor nájdete tu: KLIKAJ

 

Zdroje:  Interviewmagazine.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk