Kráľovná Travoltovho srdca

pridal NoName 12.3.2023 o 21:35
Kráľovná Travoltovho srdca


Nachvíľku si oddýchnime od drám (ak si ešte nečítal, ako Hailey Bieber kúruje, nájdeš to TU) a pre zmenu si napíšme o niečom peknom.

Vyzerá to tak, že srdce Johna Travoltu (69) je obsadené. Našťastie pre nás, nie romanticky. Po tragickej smrti jeho manželky Kelly Preston (57) , ktorá zomrela v roku 2020 na rakovinu prsníka, len málokto veril, že Johnove zlomené srdce sa dá ešte niekedy úplne dokopy. Nečudujeme sa mu, na krásny dvadsaťdeväť ročný vzťah sa len ťažko zabúda. Vo vyrovnávaní sa s touto stratou mu pomáha jeho dcéra Ella Bleu Travolta (22), ktorá nateraz aj kraľuje jeho srdcu a je otcovi neustálou oporou. (Koniec opúšťania sa).

Inak tomu nebolo ani na minulo- víkendovej oslave, kedy niekdajší sexoš Danny oslavoval 69. narodeniny (wow už ?!!!!!) vo Vegas, po boku svojej dcéry Elly.

Aj keď by mladá mohla patriť k typickým nepo- babies (viď. Kylie baby, Lilly Rose Depp, Kaiu Gerber, Hadidky..- vieme menovať donekonečna), keďže genetické predispozície a keš na to určite má (majetok Travoltu sa odhaduje na 250 melónov) , neváľa si šunky a poriadne rozvíja svoju kariéru. V posledných mesiacoch zaujala v modelingu, keď sa zúčastnila mnohých podujatí, vrátane New York Fashion Weeku.

Vyzerá to tak, že taktiež doma zdedila nie len peknú tvár ale aj talent a ťahá ju to k herectvu a mikrofónu. Šikovná určite je, to jej nikto neberie, ale s konexiami a ocinkovým menom, to zas, povedzme si pravdu, nemá veľmi ťažké..

Svoju prvú filmovú úlohu získala v deviatich rokoch a odvtedy sa objavila v mnohých filmoch a seriáloch (väčšinou po boku dadého). Minulý rok vydala svoj prvý singel s názvom „Dizzy“ (dole pripájam link), ktorý je mimochodom veľmi počúvateľný.

Ale, nebudeme zlí a koniec srandy pre dnešok. Milujúci otec John neustále vyjadruje svoju úctu k Elle a podporuje ju na každom kroku. Tá o ňom taktiež často veľmi pekne rozpráva. Milé, vidieť konečne nejakú úprimnosť keďže, nemusíme si klamať, vidno, že tí burgrožráći zvyknú byť kadejakí...

Pravdou je, že členovia Travolta klanu to nemali veľmi ľahké. Aj keď ich mená sú v Hollywoode zvučné...Z piatich pôvodných členov rodiny, dnes už bohužiaľ, žijú len traja. John (69), Ella (22) a Benjamin (12).

V roku 2009 ich vo veku 16 rokov opustil ich syn Jett. Počas dovolenky na Bahamách dostal mŕtvicu a udrel hlavou do vane.

Ako sme už spomenuli vyššie, John a jeho manželka Kelly boli spolu 29 rokov, predtým, ako v júli roka 2020, podľahla po dvojročnom boji rakovine prsníka. Počas rozhovoru v šou Kevina Hearta rozprával aj o ťažkých momentoch, ktoré musel kvôli manželkinej smrti mať, len s jeho vtedy 10-ročným synom.

Vysvetľoval, ako sa malý Ben bál, že John zomrie tiež.

Je to úplne odlišná vec, “ rozprával John.

Vysvetľoval som mu rozdiely medzi mojím a jej zdravým, opísal jej chorobu. Ale tiež som povedal.. Vieš Ben, viem, ako máš rád, keď sú ľudia k tebe úprimní, tak ti poviem pravdu o živote aj ja.. Nikto nevie, kedy odíde a kedy tu zostane. Tvoj brat Jett odišiel v 16-tich. Príliš mladý. Tvoja mama odišla, keď mala 57. Tiež bola príliš mladá. Ale čo iné nám ostáva? Ja môžem ísť zajtra. Ty môžeš, všetci môžeme. Preto, je dôležité, aby sme sa na to pozerali ako na súčasť života. Nikdy nevieš, čo sa stane, preto musíš urobiť všetko preto aby si žil čo najdlhšie ako sa dá.

Aby sme však neboli úplne pesimistickí, John je hrdý otec a v rozhovoroch nerozpráva len o ťažších životných chvíľach ale aj o úspechoch svojich detí. Hlavne Elly, keďže chlapec je ešte malý.

"Je to osobnosť sama o sebe. Je milá, veľkorysá, dokonalá, elegantná a nádherná. Neviem, ako sa stala takou, a neprisudzujem si na tom žiadnu zásluhu okrem toho, že ju obdivujem, " povedal.

"A možno, je to aj platný prínos."

"Keď som s ňou na placi, som smiešny. Za kamerou pošepkávam každé slovo, ktoré povie, a robím jej pohyby. Moja manželka zvykla byť hysterická, keď ma videla, ako ju sledujem, no, ja si len želám, aby bola skvelá."

Ako už vieme, internet vie byť niekedy pekne odveci a tak si ani teraz ľudia neodpustili štipľavé komentáre, na týchto dvoch. Nazvali tento vzťah chorý, nevhodný a úchylný, pokiaľ ide o otca a dcéru. My sme toho názoru, že táto rodinka si už toho preskákala dosť a traumy, ktoré prežili ich scelili a zblížili. Tým pádom si viac uvedomujú a vážia hodnotu toho druhého.

Vy si čo myslíte?

 

Bejvávalo

Kráľovná Travoltovho srdca

Strašne sa mi na neho podobá

Kráľovná Travoltovho srdca

 

Kráľovná Travoltovho srdca

 

Kráľovná Travoltovho srdca

Staršie fotky.. mladá sa pekne dala dokopy, lebo tu ešte dvakrát tato

Kráľovná Travoltovho srdca

 

Kráľovná Travoltovho srdca

 

Ella dnes

Kráľovná Travoltovho srdca

Páči sa vám?

Kráľovná Travoltovho srdca

 

Kráľovná Travoltovho srdca

 

Spomínaná pesnička, hlas má super

 

droje: Dailymail.co.uk







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk