Mladí, krásni a bohatí

pridal NoName 26.3.2023 o 11:14
Mladí, krásni a bohatí


Reč je o našich obľúbených burgeržráčoch, ktorým, samozrejme, vôbec nezávidíme. Nemajú ani tridsať rokov, ale na konte im svietia sedemciferné sumy. Rozprávkové bohatstvo si buď vyspievali, alebo ich sestra natočila nekvalitné péčko.

Donedávna by nášmu listu kraľovali Taylor Swift (33)Miley Cyrus (30), no keďže oni nemladnú, tak ako my, musia teraz len ostatným ticho závidieť, že sa objavili na pikoškách.

* všetky sumy sú uvedené v USD

 

1. Miesto - Kylie Jenner (25)

600 miliónov

Mladí, krásni a bohatí

 

Myslím si, že prvé miesto v našom rebríčku nikoho neprekvapuje. Stormi baby (5), či jej vnúčatá nebudú musieť v živote pohnúť ani prstom, pretože najmladšia členka Kar-Jenn klanu im už situáciu vyriešila. Veľkú časť svojho bohatstva získala narodením sa do dobrej rodiny (kde sestra pod maminým vedením natáča porno)  ale na vrch ju vystrelilo založenie kozmetickej značky KylieCosmetics. Práve tej dávala kredit za svoju (jasne umelú) premenu zo škaredého káčatka a tak sa svet zbláznil a ľudia kupovali.

Mladí, krásni a bohatí

 

2. Miesto - Justin Bieber (29)

285 miliónov

Mladí, krásni a bohatí

 

Jedno treba uznať, nech je Justin a jeho chovanie akékoľvek, to, kde je teraz si pekne vydrel. Narodil sa do úplne obyčajnej rodiny, kde otec pracoval ako stavbár a mama sa starala o domácnosť. Keďže malému Justinovi išiel spev a mal pekný kukuč, začali dávať jeho videá na youtube. Netrvalo dlho kým si ho všimol Scooter Braun (41) a urobil z Justina hviezdu.

Mladí, krásni a bohatí

 

3. Miesto - Ariana Grande (29)

240 miliónov

Mladí, krásni a bohatí

 

Odkedy sa Ariana v roku 2021 vydala, mám pocit, že o nej takmer nepočuť (okrem toho, že sa z nej stal oficiálne rasový chameleón). Dievča si zrejme zobralo zaslúženú dovolenku a začalo si užívať peneži. O tie teda vôbec nemá núdzu, keďže už odmalička vystupovala v muzikáloch na Broadwayi a neskôr sa preslávila hraním v seriáli Sam and Cat na Nickelodeone. Do toho prirátame vypredané koncerty, šesť albumov, kozmetickú značku.. a máme rozprávkové bohatstvo ako vyšité.

Mladí, krásni a bohatí

 

Ďalšie miesta v našom rebríčku obsadili

Harry Styles (29) - 100 miliónov

Zayn Malik (30) - 75 miliónov

Niall Horan (29) - 70 miliónov

Dua Lipa (27) - 35 miliónov

 

Zdroje: Harpersbazaar.com.au







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk