Jessica Alves je tehotná

pridal NoName 2.4.2023 o 9:59
Jessica Alves je tehotná


Ach…stále ste sa nepoučili, makovičky naivné.

Dnes je síce 2. apríl, no keďže aj svojmu ex ste v minulosti dali určite druhú šancu (schválne, ako to dopadlo?), tak v tom prípade si z vás môžeme pokojne tiež “vystreliť” o deň neskôr.

Jessica Alves (39) samozrejme nie je tehotná. Medicína ešte zatiaľ nepokročila tak ďaleko (alebo o tom ešte neviem), aby rodený chlap vynosil dieťa. A verte, že nejaké pokusy, čo sa týka transplantácie maternice do transrodového tela už prebehli. Úspech sa ???našťastie??? ešte nedostavil. Každopádne, keď už sme spomenuli Jess, tak nám nedá vám neoznámiť, že panička si zašla opäť na ďalšiu plastiku. Tentokrát si to zas a znova odnieslo jej medzinožie.

Alves si ešte nedávno nechala odstrániť pipiša, keď sa rozhodla z Kena urobiť Barbie. Vtedy jej lekári vymodelovali vagínu podľa predlohy, ktorú im ukázala. A ako bonus do nej prioperovali panenskú blanu, aby Jess bola female ako sa patrí!

A hoci sa táto plastika konala len pred dvoma rokmi, samička si svoj na mieru vyrobený podvozok už očividne dosť zodrala. Len pred pár týždňami sa totiž Jess priznala, že si šušuru pred istým časom nechala opäť v Turecku vytuniť (väčšie silikóny bol len taký dodatok).

Teraz som konečne úplne spokojná. Mám najkrajšiu vagínu! Musím si však dávať pozor na to, ako sedím, chodím a ako sa sprchujem, pretože sa veľmi rýchlo vzruším, " prezradila Alves, ktorá však už tento raz nepovedala, či si opätovne kúpila panenstvo, alebo najnovší zákrok bol už bez blany.
…avšak….zaujíma vlastne tento detail niekoho?

Mimochodom… to ste si pri kliknutí na tento článok naozaj mysleli, že Alves je v druhom stave????

Ak áno, tak vtip “viete, čo je najväčšia dôvera? Dať si ho vyfajčiť od kanibala!” meníme ihneď “viete, čo je najväčšia dôvera? Veriť, že Jessica mohla otehotnieť…”

Keď ani ex + druhá šanca nezničila tú naivnú dôveru vo vás, snáď aspoň tento článok hej!!!

Druhý apríl naši drahí pikoškári a pikoškárky!!!

 

Dnes je nedeľa, čo znamená, že pomaly, ale isto sa v nás začína prebúdzať nechuť k blížiacemu sa pondelku..

(….tak aby sme tento “fajný” pocit znásobili, pridávame aj pár sexy fotiek našej samice. Nie je zač!)

Jessica Alves je tehotná

Čaute, ešte žijem, hoci celková narkóza je môj spôsob relaxu.

Jessica Alves je tehotná

 

Je vôbec legálne byť takto hot???

Jessica Alves je tehotná

 

Jessica Alves je tehotná

Jessica Alves je tehotná

 

Jessica Alves je tehotná

 

Jessica Alves je tehotná

 

Zdroje: TemnejsieNezDarkWeb.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk