Chceš, nechceš, makaj!

pridal NoName 5.4.2023 o 19:34
Chceš, nechceš, makaj!


Okej…slovo MAKAŤ je v tomto prípade dosť prehnané. No to nemení nič na tom, že North West (9) ani zďaleka nemá bežné detstvo. Práve naopak. Malá ženská verzia Kanyeho Westa (45) je už od narodenia len akýsi “produkt” slúžiaci na pozornosť K-J rodiny. Sama jej mamča (Kim Kardashian (42)) ju od malička vystavovala pred objektívy fotografov, aby boli články a teda záujem o ich klan. No a teraz, keď už dievčatko trošku vyrástlo, z nej ide urobiť fabriku na reklamu. Malá North čoskoro začne pod svojim menom predávať rôzne výrobky. Pôjde údajne o kozmetiku a hračky.

Kim Kardashian údajne mala už začiatkom roka požiadať o štyri ochranné známky na meno svojej dcéry. Niektoré média píšu, že Kimča chce poraziť Kylie (25) a z North urobiť tak novú najmladšiu miliardárku v ich rodine. Dosiahnuť to má práve tým, že speňaží ich známe meno a v podstate osobu mladej Westovej.

North sama pravidelne na svoj Tik-Tok pridáva videá, kde fanúšikom ukazuje svoju skin care….(Ak sa pýtate, že ako sa o svoju bezchybnú a ešte detskú pleť môže starať 9-ročné dievča, tak odpoveď znie: normálne…a vlastne úplne nenormálne. Norča si na svoju tvár “patle” desiatky produktov, len aby si pripadala už dospelo a preskočila detstvo, ktoré aj tak v podstate nikdy nemala…) No a Kim preto časom dostala biznis nápad. Rozhodla sa toto hobby svojej dcéry premeniť na peniažky.

Ako som už spomínala, kúpila ochrannú známku pod názvom North, ktorá zastupuje produkty na pleť ako zvlhčovače, čistiace gély aj krémy. A ak predaje pôjdu, neskôr má záujem aj o pleťové séra, pleťové oleje, telové oleje, sprchové gély, perličkové kúpele, púdre na telo, kozmetiku, vône či prípravky na vlasy.

Inak toto nie je všetko… Už som načrtla, že z Norčiny chce urobiť hračkárstvo podobné tomu  Duncan's z filmu Sám Doma: Stratený v New Yorku (len s tým rozdielom, že hrať sa v ňom asi nebude možné). Druhá ochranná známka je totiž na hračky, ako sú rôzne figúrky, bábiky, doplnky a súpravy na hranie (ochranné známky číslo tri a štyri sa budú viac zameriavať na reklamu a zábavný sektor). Čiže “vzhuru do dětské práce”, kým ešte dokážu svoje meno premeniť na zisky.

 

Koniec váľania šunky na pláži, ide sa makať!

Chceš, nechceš, makaj!

North, už ti nie je 5, ale “až”  9, takže si veľká holčina a treba zarábať

Chceš, nechceš, makaj!

 

Čakajú ťa fotenia a predvádzanie produktov

Chceš, nechceš, makaj!

 

Predtým by bolo však fajn popracovať na tých výrazoch

Chceš, nechceš, makaj!

Chceš, nechceš, makaj!

 

Chceš, nechceš, makaj!

 

Predstavujem si, že sa takto nejako tvárila, keď zistila, že zarobí peniažky, no bude ju to musieť stáť socializáciu

Chceš, nechceš, makaj!

Takto sa minule snažila prinútiť ľudí, aby prestali fotiť

Chceš, nechceš, makaj!

 

Jej psycho skin care

<

 

 

Make-up tutorial jej ide lepšie

<

 

Takto bude promovať aj svoje výrobky?

<

 

 

A toto potrebuje nejaký komentár?

<

 

 

Ona je proste ženská miniverzia Karola výzorom, ale aj správaním..

Viď:

Chceš, nechceš, makaj!

 

Zdroje: Hypebea.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk