Twilight bude mať seriálovú podobu

pridal NoName 22.4.2023 o 11:34
Twilight bude mať seriálovú podobu


Keď netečie (použi lubrikant), aspoň kvapká.

Toho sa držia tvorcovia Twilightu, a preto sa rozhodli na známej ságe opäť zarobiť. A to tak, že vyrozprávajú príbeh podrobnejšie a lepšie.

Magazín The Hollywood Reporter uviedol, že fanúšikovia tejto zoofilačnej a nekrofilnej lovestory sa majú na čo tešiť. Čoskoro sa totiž dočkajú ďalšieho spracovania. Nepôjde však o pokračovanie príbehu, ale iba o komplexnejšie stvárnenie deju. Knižná verzia je vraj omnoho viac detailnejšia (“nečakane”), čo sa o filme nedá povedať. Tvorcovia tak teraz chcú venovať viac priestoru na rozvinutie vzťahov medzi postavami a zachytenie všetkých dejových línií z kníh, na čo vo filme nebol priestor (...čo pravdepodobne vysvetľuje aj to, prečo Bella Swan v mnohých prípadoch pôsobí vo filme pripečeno. Asi to nebude zlým hereckým výkonom Kristen Stewart (33), ale len nedostatočným opisom jej postavy).

Každopádne či sa v novom spracovaní objavia pôvodní herci, nie je ešte známe. Rovnako sa nevie, koľko bude mať seriál častí a kedy ho približne máme očakávať (odhaduje sa však 2-3 roky). Dostupné je len info, že na scenári a celkovom spracovaní bude pracovať producentka Sinead Daly (stojí napr. aj za seriálom Tell Me Lies, alebo The Walking Dead: World Beyond). Pochopiteľne veľké slovo má mať tiež autorka kníh Stephenie Meyer (49), ktorá je údajne z tohto projektu nadšená…rovnako ako my.

Ja sa taktiež neviem dočkať, ako vlkolak Jacob bude znova a dokonca podrobnejšie slintať nad svojou ešte nenarodenou budúcou manželkou. Lebo on si na ňu robil predsa zálusk už v čase, keď bola iba úbohé embryo v maternici Belly. Alebo na moment, keď Edward chcel z Belly vysať všetku krv, pretože tak moc mu voňala a on sa ledva dokázal ovládať, keď sa jemne pichla do prsta. To, že celý týždeň v mesiaci tiekla ako taký vodopád, to mu nevadilo. Vtedy zrazu chúťky nemal. Vyberavý labužník.

 

No nič, budete pozerať?

Twilight bude mať seriálovú podobu

 

Ja sa priznám, že som Twilight kedysi riadne žrala

Twilight bude mať seriálovú podobu

 

Ale vtedy som mala aj nižšie nároky…

Napr. pred vyše dekádou som napríklad milovala aj spolužiaka, lebo vyzeral ako spevák z Tokio Hotel… dnes by som môjmu mužovi čiernu linku na oči bez váhania vyhodila do koša.

Twilight bude mať seriálovú podobu

Späť však k Twilightu

Twilight bude mať seriálovú podobu

 

Tiež vám prišla Bella pribrzdená?

Twilight bude mať seriálovú podobu

 

Tá bola vnútorne mŕtva ešte skôr, než ju premenili

Twilight bude mať seriálovú podobu

A ešte aj smrdela :D

<

 

 

Ale nie…predsa sme to všetci pred rokmi pozreli a mnohí nie iba jeden raz

Twilight bude mať seriálovú podobu

 

Krátka spomienka

 

Zdroje: Cnn.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk