Sam Smith to rád pred deťmi

pridal NoName 30.4.2023 o 23:09
Sam Smith to rád pred deťmi


Rob ako myslíš, ale ja som ťa varovala. Ešte stále je šanca túto pikošku zavrieť a odísť s pokojnou mysľou. Ak tu aj napriek tomu ostávaš, želám veľa šťastia a verím, že nájdeš nie až tak drahého psychológa.

Ak sa čudujete prečo robím takú drámu, tak hneď vám to idem vysvetliť. Je to veľmi jednoduché, koniec sveta sa blíži priatelia.

30-ročný spevák Sam Smith (alebo táto kreatúra, ktorá sa tak kedysi zvykla nazývať) nedávno vyrazil na turné a je to totálna katastrofa (aj keď sa Sam nestotožňuje s mužským a ani ženským rodom a používa zámená “they/them”, my ho tu budeme aj naďalej oslovovať v mužskom aby z toho nebol už úplný mišung).

Aby sme sa pochopili, Sam spieva skvelo a oprávnene jeho hudba patrí k celosvetovo najpočúvanejším ale odkedy sme vám minule priniesli pikošku, že chlapec sa poriadne opustil, tak sa to za ten čas tak x-krát zhoršilo. Medzitým sa mu podarilo vydať nový song, v ktorom vás s holým zadkom a prelepenými bradavkami pozýva aby ste sa stali jeho milencom. Kto by takú lákavú ponuku odmietol, všakže. :D

To ani zďaleka nie je však ten najväčší hrot. Hoci, pičorezky na takomto burgrožráčovi sú už sami o sebe obrovský prúser, žijeme v 21. storočí a myšlienka - ži a nechaj žiť sa presadzuje stále viac a viac (našťastie nie u nás na pikoškách). A tak sa ešte donedávna našlo aj mnoho zástancov tejto Samovej novej image. Zvrat nastal po odštartovaní turné. Prvé koncerty spomínaného Gloria tour sú už tiež za nami a všetko nasvedčuje tomu, že zúčastnení sa z toho doteraz nespamätali. Nečudo, Sam sa im totiž predviedol v plnej kráse. Konkrétne v kožených tangáčoch (!)  s fishnet silonkami, s červenými rohami na hlave a v priesvitných šatičkách spokojne velebil Satana. Mňamka.

Toto by sme ešte stále mohli nejako s dvoma zavretými očami a čiapkou cez hlavu zniesť, hudba je teraz naozaj všelijaká a každému sa predsa páči niečo iné, no problém nastal, keď sa zistilo, že počas toho ako Sam predvádzal nechutný striptíz na pódiu a tváril sa ako je akurát uprostred divokých orgií, bolo v hľadisku plno malých detí. To, ktorá matka roka dobrovoľne zobrala svoje malé dieťa na niečo takéto, je jedna vec, po vystúpení na Grammys niečo takéto čakať naozaj mohla a z veľkej časti si za to môže naozaj sama, no podľa nás to, čo táto osoba predvádza nie je vhodné pre žiadnu vekovú skupinu. Nič lacnejšie a nechutnejšie som za posledné obdobie nevidela a to toho internet vyplodí v tejto dobe naozaj mnoho.

Keďže vás tu na pikoškách ľúbim, obetovala som sa a našla aj grafickú dokumentáciu, kde si zhrnieme všetky outfity... pozerajte naozaj LEN NA VLASTNÉ RIZIKO.

 

P.S.: Ak niečo konzumujete, v momente prestaňte.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Rozhodla som sa, že začneme tak decentne.. áno, čítate správne, toto je z toho ešte najnormálnejšie.

Takže tu je Sam ako Panna Mária

Sam Smith to rád pred deťmi

 

Sam Smith to rád pred deťmi

 

Prosím vás som len ja tá divná a vám to pride ok???? Alebo čo na to vravíte

Sam Smith to rád pred deťmi

I want you, stayyyyyy with me

Sam Smith to rád pred deťmi

 

Chrumkáč

Sam Smith to rád pred deťmi

 

Sam Smith to rád pred deťmi

Chcela by som vám k tomu napísať aj nejaký k veci komentár ale dokážem sa zmôcť iba na dop...

Sam Smith to rád pred deťmi

 

Sam Smith to rád pred deťmi

 

Sam Smith to rád pred deťmi

Prekvapko na záver :)

Sam Smith to rád pred deťmi

 

Videla som to ja, musíte aj vy

Sam Smith to rád pred deťmi

 

Idem si vypichnúť oči, čaute

Sam Smith to rád pred deťmi

 

Zdroje: Dailymail.co.uk







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk