Elizabeth Olsen prosí o šancu

pridal NoName 5.5.2023 o 8:47
Elizabeth Olsen prosí o šancu


Príležitosť robí zlodeja…no občas v niektorých kruhoch (najmä v Hollywoode) aj zúfalca. Každopádne držíme Ti palce Elizabeth. Kto nevyskúša, ten nevie.

Vec sa má tak, že (tá najsympatickejšia) Olsenka sa rozhodla bez hanby a akýchkoľvek výhovoriek natlačiť Quentinovi Tarantinovi (60) do ďalšieho filmu. Mladá herečka ho prostredníctvom médií otvorene s tými psími očami priam až na kolenách prosí, aby ju v ďalšom projekte obsadil. A hoci Quentin by ju chcel iným spôsobom na kolenách, možno ju do nového filmu napokon naozaj zahrnie. Veď sa len na ňu pozrite. Dá sa tomu pohľadu smutného šteňaťa odolať?

Tarantino totiž oznámil, že chystá svoj posledný film. On síce túto frázu používa už pekných pár rokov (naposledy tieto slová padli aj pri tvorbe One upon a time in Hollywood), viacerým aj napriek tomu už fajne sťahuje riťky…resp. pomaly, ale isto si herci začínajú uvedomovať, že je to posledná šanca hrať v niečom z jeho tvorby- tzn. v niečom kvalitnom a ocenenom.

No a jedna z vystrašených je aj Elizabeth Olsen (34). Tá sa preto rozhodla využiť príležitosť a poprosiť o šancu.

Quentin priznal, že plánuje ukončiť svoju úspešnú kariéru. Urobiť by tak mal už čoskoro. Podľa jeho slov film, ktorý teraz plánuje, bude jeho rozlúčkový. O čom konkrétne bude, nie je ešte známe. Vie sa len, že volať sa má The Movie Critic. A hoci scenár je už údajne dávno hotový a nakrúcať sa má už na jeseň tohto roka, obsadenie ešte nemá.

…a možno práve preto sa Elizabeth rozhodla možnosť využiť.

V novom rozhore herečka otvorene poprosila o rolu. Vraj túži spolupracovať s Quentinom Tarantinom, a toto je posledná šanca, než uznávaný režisér a scenárista nakoniec odíde do umeleckého dôchodku.

Tarantino sa zatiaľ k tomu nevyjadril. Či ju teda napokon fakt do svojho posledného filmu obsadí, uvidíme neskôr. Ale ja si myslím, že asi skôr hej. Olsenka je šikovná a treba uznať, že aspoň si o rolu otvorene povedala. Iní to zväčša riešia cez agentov (lebo veľké egá), a keď to náhodou nevyjde, môžu aspoň hrať formu.

… a koniec koncov, Quentinovi už urobila týmto prosíkaním také promo na ten posledný film, že by sa ju patrilo zahrnúť…keď už, tak aspoň nejakú vedľajšiu postavu jej šupnúť.

 

Celý rozhovor tu…

 

Rozhovor sa inak týkal tiež kriminálneho seriálu Love & Death, v ktorom Olsenka hrá hlavnú rolu

 

Videli ste to niekto?

Elizabeth Olsen prosí o šancu

DEJ:

Dva hlboko veriace manželské páry si užívajú pokojný život na texaskom malomeste, kým niekto nevezme do ruky sekeru.

Elizabeth Olsen prosí o šancu

 

Točí sa to okolo mileneckého vzťahu

Elizabeth Olsen prosí o šancu

 

Neverníka hrá škaredý a nesympatický Jesse Plemons (35)

Elizabeth Olsen prosí o šancu

Späť však k Elizabeth

Elizabeth Olsen prosí o šancu

 

Tu sa síce smeje…

Elizabeth Olsen prosí o šancu

 

…ale aha aký pohľad dokáže dať

Elizabeth Olsen prosí o šancu

Elizabeth Olsen prosí o šancu

 

Psie oči

Elizabeth Olsen prosí o šancu

 

Zdroje: Thenews.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk