Taylor Swift slzy neroní

pridal NoName 6.5.2023 o 6:39
Taylor Swift slzy neroní


Keď budete mať pocit, že v živote stagnujete, nič nestíhate, a neviete sa už dlhšiu dobu pohnúť z miesta, tak s najväčšou pravdepodobnosťou máte pravdu. Veď sa len pozrite na Taylor Swift (33). Tá má očividne buď vrtuľu v zadku, alebo veľmi neodolnú osobnosť. Toto dievča stihlo behom pár týždňov ukončiť 6 ročný vzťah, nájsť si nového chlapa a to všetko ešte behom svetového turné, kedy stále cestuje zo štátu, do štátu.

Taylor už slzy neroní (aspoň nie na verejnosti, na to má piesne). Kdežeeeee. Ona buď klin klinom vybíja, alebo len dokazuje, že jej posledný vzťah už dávno nebol z lásky…, hoci to vyzeralo presne naopak.

Na verejnosť sa dostala pikoška, že speváčka len krátko po tom, čo si dala zbohom s Joeom Alvinom, má v živote už ďalšieho muža.

…okej, trošku prehnane povedané, no nič to nemení na tom, že sa zjavne k bývalému už viac neplánuje vrátiť. Chápe, že ex je ex z nejakého dôvodu a preto sa posúva ďalej (aj keď pre niekoho veľkou rýchlosťou). A dobre tak! Je mladá, pekná, úspešná…môže si život užívať bez obmedzení.

Viaceré médiá informujú o tom, že Swiftka aktuálne randí s kolegom z hudobnej brandže. Sympatický jej má byť práve spevák skupiny The 1975 - Matty Healy (34).

Ako dlho, a či skutočne niečo medzi sebou títo dvaja lišiaci majú, ani jeden z dvojice nepotvrdil…, ale ani nevyvrátil. Zdroj z ich okolia však dodal, že hoci sa stretávajú len krátko, iskra medzi nimi vraj preskočila ešte pred mnohými rokmi. Vtedy si údajne párkrát spolu zašli na večeru, no nikdy to do niečoho hlbšieho neprerástlo…až teraz.

 

Je to mrška

Taylor Swift slzy neroní

 

Inak spoznali by ste ju tu? Ja by som skôr tipovala, že je to Jaromír Jágr.

Taylor Swift slzy neroní

Toto je oveľa lepší photoshoot

Taylor Swift slzy neroní

 

Čo ale hovoríte na jej chlapov?

Taylor Swift slzy neroní

 

Posúďte prísnym očkom

Taylor Swift slzy neroní

Jej ex

Taylor Swift slzy neroní

 

Jej údajný terajší

Taylor Swift slzy neroní

 

S týmto “aktuálnym” kedysi nosili navzájom aj trička s potlačou albumu/kapely toho druhého

Taylor Swift slzy neroní

No a s ex zas nepriamo vysielali do sveta info, že incest je v pohode

Taylor Swift slzy neroní

 

BONUS:

Joe prvýkrát videný po rozchode s T.S.

Taylor Swift slzy neroní

 Meno Ex  Dátum  Poznámka
 Joe Jonas (33)  07/2008 - 10/2008  Rozišli sa po 27 sekúndovom telefonáte. Inšpirované „Forever & Always“ a „Last Kiss“.
 Taylor Lautner (31)  08/2009 - 11/2009  Stretli sa na natáčaní filmu „Valentine's Day" v šatni počas natáčania. Neskôr inšpirovala pieseň „Back to December“.
 John Mayer (45)  11/2009 - 02/2010  Dôvod ich rozchodu sa nikdy nepotvrdil, pretože „Dear John" bol vydaný len pár mesiacov po tom, čo ukázali, že sú šťastní, pričom niektorí si mysleli, že to bolo kvôli jeho egu. Inšpiroval implicitnú pieseň „Dear John“.
 Jake Gyllenhaal (42)  10/2010 - 12/2010  Rozišli sa kvôli tomu, že Jake to už „necítil“ a kvôli intenzívnej mediálnej pozornosti, ktorú dostal, keď spolu chodili. Už predtým existovali náznaky, ako napríklad keď sa neukázal na jej narodeninovej oslave, čo bolo podrobne opísané v „The Moment I Knew“. Inšpirovalo to tiež mnohé z jej piesní, pričom najznámejšia bola „All Too Well“ kvôli silne emotívnemu textu.
 Conor Kennedy (28)  07/2012 - 10/2012  Rozišiel sa kvôli problémom na diaľku po smrti matky.
 Harry Styles (29)  12/2012 - 01/2013  Rozišli sa kvôli vášnivej hádke, keď boli na dovolenke v Karibiku, čo prinútilo Taylora, aby opustila ostrov skôr a odišla do USA.
 Calvin Harris (39)  03/2015 - 06/2016  Rozišli sa v dôsledku mnohých faktorov, ale väčšina je v piesni „This Is What You Came For“, ktorú Swift napísala pod pseudonymom Nils Sjöberg. Napísala to tak, pretože nechcela, aby vzťah zatienil pieseň. Calvin tiež chcel, aby to bolo čo najviac v tajnosti. Neskôr sa k tomu vyjadroval na Twitteri.
 Tom Hiddleston (42)  06/2016 - 09/2016  Predpokladalo sa, že ich rozchod bol spôsobený tlakom žiary reflektorov a intenzívnym sledovaním médií. Po ich vzťahu napísala pieseň „Getaway Car“, ktorá naráža na jej hrozný pocit z toho, že sa s ním tak rýchlo dala do vzťahu, a tak utiekla.
 Joe Alwyn (32)  09/2016 - 03/2023  Po takmer siedmich spoločných rokoch sa ich vzťah náhle skončil. Toto je jej najdlhší vzťah. Venovala mu veľa piesní vrátane "Lover" a "Cornelia Street". Taylor bola tá, ktorá sa rozhodla ukončiť vzťah pár týždňov pred nástupom na The Eras Tour.

 

Zdroj: Standard.co.uk







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk